. BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINNER?MAMPIRO RENE LUR!!! . Wadaww wes pertenga

. BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINNER?MAMPIRO RENE LUR!!!🔥 . Wadaww wes pertengahan bulan ngene ki wayahe golek jujukan panggon mangan sing murah sek lur!!!😍 yo koyo aku ki wingi bar golek jujukam dinner neng nggone @kayumaniscoffee lur, aku mrene ki mergo selain panggone nyaman, regane yo murah murah tenan lur🔥 wadaw yo iki cocok tenan [baca…]

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

. SARAPAN SOTO LAMONGAN SEK LUR, BEN TAMBAH SEGER AWAKE!!! . Esuk esuk ngene ki

. SARAPAN SOTO LAMONGAN SEK LUR, BEN TAMBAH SEGER AWAKE!!!🔥 . Esuk esuk ngene ki mesti dho pengen golek anget angetan to? Genahhh suedep tenan mesti yen sarapan karo soto lamongan opo neh soto lamongan nggone @sotolamongancaksandy 😍 iki panggone neng daerah pabelan kartasura lur, regone murah meriah porsine lumayan wakeh dan tentune rasane muanteeppp [baca…]

. NYORE NYEMIL SIOMAH BATAGOR SEK WAE LUR!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. NYORE NYEMIL SIOMAH BATAGOR SEK WAE LUR!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay [baca…]

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!! . Panggone neng

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!!🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu karo @ocilcorner 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo karo cilok khas bandung lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo [baca…]

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!! – Wah baknen dino iki HARI TERAK

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki HARI TERAKHIR FOOD FESTIVAL neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!! . Mumpung dino iki

.
MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Mumpung dino iki

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki HARI TERAKHIR Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official [baca…]

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!! . Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

.
NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!
.
Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!😍 . Koyo aku ki mau bar ngecils, alias golek cilok neng nggon Solo Paragon Mall lur 😁 aku ki mau mrene mergo lagi kepengen banget njajal salah siji jajanan anyar sing jare rasane endolita banget 🤤 panggone neng nggone @ocilcorner lur 😍 dadi neng kene ki special dodolan [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki and

-
MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!
-
Yo iki jujukan takoyaki and

– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!🔥 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 [baca…]

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!! – Wah bakne

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!! . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!!🔥 . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise nggone @pukisbadran koyo aku ki mau bar tuku pukise dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo [baca…]