– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!! – Kapan meneh lur isoh njajal

-
SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!
-
Kapan meneh lur isoh njajal

– SAMBEL BABY CUMI PALING MONCOR SAK SOLO LUR!!!!😍 – Kapan meneh lur isoh njajal rice bowl sambel cumi dengan harga sing terjangkau, dan kenikmatan yang luar biasa 🤤 Koyo aku ki mau bar njajal neng outlete @sambelcumi_solo sing neng mburi Solo Square🤤 – FYI iki rice bowl cumine nganggo Baby Cumi, alias anakan cumi [baca…]

. TANGGAL TUO ENEK PROMO DISKON 50%??? REJEKI ANAK LINCAH TENAN IKI LUR . Panggo

.
TANGGAL TUO ENEK PROMO DISKON 50%??? REJEKI ANAK LINCAH TENAN IKI LUR
.
Panggo

. TANGGAL TUO ENEK PROMO DISKON 50%??? REJEKI ANAK LINCAH TENAN IKI LUR😍 . Panggone neng nggone @wartegboss lur 😍 aku order mrene ki mergo mudeng nek lagi enek PROMO via Aplikasi Gofood & Grabfood lur 😍 PROMONE jan AMBYAR tenan lur, ha pie, enek PROMO DISKON 50% ALL MENU je 😍 jiwa misquen ku [baca…]

. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!! . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

.
TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!
.
Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!🤤 . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan terang bulan jadul?nek koe seneng, brati podo aku lur, aku yo seneng banget karo salah satu jajanan siji iki, hapie selain regane murah, rasane yo wenak tenan je 🤤 . Opo neh wingi pas aku lewat neng mburi kampus UNS ki [baca…]

. WAIKI TAHU KUPAT PORSI BUTO, REGANE MURAH MERIAH TENAN!!! . Wah esuk esuk enak

.
WAIKI TAHU KUPAT PORSI BUTO, REGANE MURAH MERIAH TENAN!!!
.
Wah esuk esuk enak

. WAIKI TAHU KUPAT PORSI BUTO, REGANE MURAH MERIAH TENAN!!!🔥 . Wah esuk esuk enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo aku ki lho bar golek sarapan neng nggon daerah Baturan Colomadu lur, tepate neng nggone Tahu Kupat Mas Agung 😁 . Sing special neng kene ki tahu kupate ki nganggo kuah kwenthel banget [baca…]

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!! . Yo iki lur, salah satu warung seafood s

.
TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!
.
Yo iki lur, salah satu warung seafood s

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!🔥 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene ki ndelalah yo lagi enek PROMO [baca…]

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!! – WADIDAWWW dino iki lagi ene

-
MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!
-
WADIDAWWW  dino iki lagi ene

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!🔥 – WADIDAWWW @pantiespizza dino iki lagi enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!! . Tepate neng nggon lur neng

.
HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!
.
Tepate neng nggon  lur  neng

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau bar tuku r

-
PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau bar tuku r

– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau bar tuku rujak es krim neng nggone RUJAK ES KRIM MAS DIKA BATURAN 😍 sing special neng kene ki rujak e made by order dan dijamin fresh tenan buahe lur 😍🤤 dan selain kui koe isoh obo tingkat [baca…]

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR . Panggone neng nggone ki

.
MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 
.
Panggone neng nggone  ki

. MIE ACEH REGO 12K??WADAWW KOMPLIT TENAN ISINE LUR 😍 . Panggone neng nggone @miegaullsp ki lur 😁 ki mau mrene mergo jarene neng kene ki dodolan mie aceh, dan sing genah regane murah meriah tenan lur, ha pie semene ambane gur 12K je 😍 wes komplit sak isen isenane koyo sing tak foto kui [baca…]

. JARING LABA LABA BISA DIMAKAN?? . yo iki salah satu jajanan sing hits banget n

.
JARING LABA LABA BISA DIMAKAN??
.
yo iki salah satu jajanan sing hits banget n

. JARING LABA LABA BISA DIMAKAN??🤤 . yo iki salah satu jajanan sing hits banget neng kalangan anak anak SD lur, jenenge Jaring Laba Laba lur 🤤 iki dadi model adonane meh koyo terang bulan jadul cuman cara masake sing digawe bedo lur, dibentuk koyo jaring laba laba 🤤 . Pas tak jajal ki baknen [baca…]

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek

-
WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizza bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

– AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!! – Wah

-
AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!!
-
Wah

– AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!!😍 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 [baca…]