. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendar

.
KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendar

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho [baca…]

. KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendaris

.
KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendaris

. KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek [baca…]

. WAIKI SEGO GORENGE MARAI NJENGAT NJENGAT TENAN LUR!!!! . Yo iki nasi goreng re

.
WAIKI SEGO GORENGE MARAI NJENGAT NJENGAT TENAN LUR!!!!
.
Yo iki nasi goreng re

. WAIKI SEGO GORENGE MARAI NJENGAT NJENGAT TENAN LUR!!!!😍 . Yo iki nasi goreng rempah sing rasane laon daripada yang lain, tur sing genah marai njengat tenan ki lur 😂✊soale nasi gorenge iki daginge nganggo daging kambing lur, po ra mantep tenan 😍 dan sing nyenengke meneh koe iso tambah topping sesuai seleramu lur, nek [baca…]

– AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!! – Yo iki ayam geprek langgananku sing rasa

-
AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!!
-
Yo iki ayam geprek langgananku sing rasa

– AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!!🤤 – Yo iki ayam geprek langgananku sing rasane nagih tenan lur, panggone neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – [baca…]

. BUSYETT ADA PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!! . Yo iki Es Kopi Favoritos panggone n

.
BUSYETT ADA PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!
.
Yo iki Es Kopi Favoritos  panggone n

. BUSYETT ADA PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!😍 . Yo iki Es Kopi Favoritos 😍 panggone neng nggone @bicarakopi.solo UMS lur, iki panggone neng utara kampus 4 Kedokteran UMS lur 😁 . Pas rene wingi kok ndelalah yo enek Launching menu anyar, enek Kopi Pandan, Kopi Rum, karo Susu Regal lur 😍 wadawww [baca…]

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!! . Yo iki salah satu jajana

.
HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!!
.
Yo iki salah satu jajana

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!!🔥 . Yo iki salah satu jajanan primadonane wong Solo lur, Sempol Ayam goreng 😁 nek tak delok iki jajanane sebenere mirip koyo bakso ayam cuman bentuke dowo dan disundiki nggo jiting 😁 jajanan iki jane durung suwe lur neng Solo, tapi peminate wakeh tenan 😍 opo [baca…]

. WASYIQ ADA PROMO BUY 1 GET 1 FREE LUR!!! . Yo iki Es Kopi Favoritos panggone

.
WASYIQ ADA PROMO BUY 1 GET 1 FREE LUR!!!
.
Yo iki Es Kopi Favoritos  panggone

. WASYIQ ADA PROMO BUY 1 GET 1 FREE LUR!!!😍 . Yo iki Es Kopi Favoritos 😍 panggone neng nggone @bicarakopi.solo UMS lur, iki panggone neng utara kampus 4 Kedokteran UMS lur 😁 . Pas rene wingi kok ndelalah yo enek Launching menu anyar, enek Kopi Pandan, Kopi Rum, karo Susu Regal lur 😍 wadawww [baca…]

– ASYIQQQUE, MUMPUNG TANGGAL MUDA CARI CEMILAN ANDALANKU DULU LUR!!! – Yo iki ce

-
ASYIQQQUE, MUMPUNG TANGGAL MUDA CARI CEMILAN ANDALANKU DULU LUR!!!
-
Yo iki ce

– ASYIQQQUE, MUMPUNG TANGGAL MUDA CARI CEMILAN ANDALANKU DULU LUR!!!🤤😍 – Yo iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival, panggone neng nggone @tako_pico lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek [baca…]

– WADAWWW CEMILAN ANDALANKU HADIR LAGI KI LUR!!! – Yo iki cemilan sing ratau tak

-
WADAWWW CEMILAN ANDALANKU HADIR LAGI KI LUR!!!
-
Yo iki cemilan sing ratau tak

– WADAWWW CEMILAN ANDALANKU HADIR LAGI KI LUR!!!😍🤟 – Yo iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival, panggone neng nggone @tako_pico lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Hartono Mall Solo Baru langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek [baca…]

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!! – YO IKI IKIIII, kue balok pal

-
WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!
-
YO IKI IKIIII, kue balok pal

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 – YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🤤 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, saiki enek macem [baca…]