. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Wah baknen dino iki lagi enek F

.
WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Wah baknen dino iki lagi enek F

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!💦 . Wah baknen dino iki lagi enek Food Festival Hello Market lho lur 😍 komplit tenan jajanane lur, salah satune sing marai aku tertarik mrene ki mau yo nggone tenant @bebekbacok lur, hapie bebeke ki di centel centelke marai kemecer tenan je 😍 . Varian menune yo [baca…]

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Par

-
PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Par

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi [baca…]

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!! . Wah baknen neng Sol

.
JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!!
.
Wah baknen neng Sol

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!!🤤 . Wah baknen neng Solo saiki enek jajanan khas Australia lho lur, panggone neng daerah mburi kampus UNS lur, tepate neng @mr.koala2019 😍 sing marai aku penasaran mrene ki selain gur SATU SATUNYA neng Kota Solo yo Cheff e iki lho lur, Cheff e Asli [baca…]

. WAIKI PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!! . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, temp

.
WAIKI PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!
.
Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, temp

. WAIKI PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!🔥 . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, tempat makan dan nongkrong anyar sing syahdu banget, panggone neng @apollogelato_ lur 😍 panggone cucok meong tenan dinggo nongkrong karo foto-foto, soale konsep e jos banget ki 😍 nah neng kene memang special e gelato ne lur muantulll banget akeh varian rasane [baca…]

– UDAN UDAN TIMBANGE GALAU GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!! – Wah yo iki ja

-
UDAN UDAN TIMBANGE GALAU GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!
-
Wah yo iki ja

– UDAN UDAN TIMBANGE GALAU GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!🔥 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 – Eitsss [baca…]

– HAWANE MENDUNG GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!! – Wah yo iki jajanan si

-
HAWANE MENDUNG GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!
-
Wah yo iki jajanan si

– HAWANE MENDUNG GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!😍 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 – Eitsss ra [baca…]

– WAIKI POPIPOP IS COMEBACK LUR!!!! – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu

-
WAIKI POPIPOP IS COMEBACK LUR!!!!
-
Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu

– WAIKI POPIPOP IS COMEBACK LUR!!!!😍 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 – Eitsss ra gur kui, tentune neng kene [baca…]

. YO IKI WARTEG KEKINIAN SING KUDU DIJAJAL TENAN LUR!!!! . Wah ikiii makanan kes

.
YO IKI WARTEG KEKINIAN SING KUDU DIJAJAL TENAN LUR!!!!
.
Wah ikiii makanan kes

. YO IKI WARTEG KEKINIAN SING KUDU DIJAJAL TENAN LUR!!!!😍 . Wah ikiii makanan kesukaanku mbukak cabang neng daerah Yosodipuro cedak Monumen Pers ki, dadi ora sah adoh adoh tekan UMS/UNS meneh lur ne arep nyobo masakane @wartegboss 🤤 . Sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB [baca…]

. WAIKI ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!! . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki

.
WAIKI ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!!
.
Wah pecinta gelato wajib ngerti ki

. WAIKI ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR LUR!!!😍🤟 . Wah pecinta gelato wajib ngerti ki, DINO IKI lagi enek GRAND OPENING @apollo_gelato_solo lur 😍 panggone cucok meong tenan dinggo nongkrong karo foto-foto, soale konsep e jos banget ki 😍 nah neng kene memang special e gelato ne lur muantulll banget akeh varian rasane komplit 🤤 tapi [baca…]

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Park

-
SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai [baca…]

. PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K LUR!!! . Wah akhire bukak cabang neng Solo

.
PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K LUR!!!
.
Wah akhire  bukak cabang neng Solo

. PROMO PARAH, ES OVALTINE CUMAN 2K LUR!!!🔥🔥🔥 . Wah akhire @u_ungcafe bukak cabang neng Solo Grand Mall ki dadi neng kene ki lagi Grand Opening dan ngadakne PROMO DISKON SUPER GILA!!! hapie sak CUP OVALTINE semene gedene gur cukup bayar 2K tok je 😍 . 🔰 FYI sing PROMO iki gur Es Ovaltine tok [baca…]

– GIVE AWAY TIME LUR!!!! – Wah yo iki wayahe bagi bagi give away lur, iki aku en

-
GIVE AWAY TIME LUR!!!!
-
Wah yo iki wayahe bagi bagi give away lur, iki aku en

– GIVE AWAY TIME LUR!!!!😍 – Wah yo iki wayahe bagi bagi give away lur, iki aku enek give away 2 buah Rolltart dinggo 2 orang pemenang, dan cara ngentukkene gampang banget lho lur, cukup : – 1. Jawab di kolom komentar, harapan kalian untuk ulang tahun Dika Bakery ke 22 tahun ini 2. Jangan [baca…]