. BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINNER?MAMPIRO RENE LUR!!! . Wadaww wes pertenga

. BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINNER?MAMPIRO RENE LUR!!!🔥 . Wadaww wes pertengahan bulan ngene ki wayahe golek jujukan panggon mangan sing murah sek lur!!!😍 yo koyo aku ki wingi bar golek jujukam dinner neng nggone @kayumaniscoffee lur, aku mrene ki mergo selain panggone nyaman, regane yo murah murah tenan lur🔥 wadaw yo iki cocok tenan [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

– HUJAN HUJAN CAKUNG GINI, ENAKNYA CARI CEMILAN DULU LUR!!! – Wadaww sing wingi

-
HUJAN HUJAN CAKUNG GINI, ENAKNYA CARI CEMILAN DULU LUR!!!
-
Wadaww sing wingi

– HUJAN HUJAN CAKUNG GINI, ENAKNYA CARI CEMILAN DULU LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]