. AWAN AWAN PANAS GOLEK CEMILAN TAHU CRISPY SEK LUR!!!! . Tepate neng nggone Tah

. AWAN AWAN PANAS GOLEK CEMILAN TAHU CRISPY SEK LUR!!!!🔥🔥 . Tepate neng nggone Tahu Crispy Mas Tegar a.k.a Pak Kasno Makamhaji lur 😁 neng kene selain dodolan tahu crispy yo dodolan KFC versi kearifan lokal alias ayam goreng tepung lur🤤 cocok tenan iki nggo jujukan golek cemilan/lawuhmu lur 🤤 . 🍽 FIRST BITE TAHU [baca…]

– SOPO SING PENGEN DI KOCOK?? SESUK ESUK MAMPIRO RENE LUR!!! – Tepate neng nggon

– SOPO SING PENGEN DI KOCOK?? SESUK ESUK MAMPIRO RENE LUR!!!🔥 – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh [baca…]

. SEGO BAN-NDENK SING MARAI HUHAH TENAN KI LUR!!! . Tepate neng nggon nasi bande

.
SEGO BAN-NDENK SING MARAI HUHAH TENAN KI LUR!!!
.
Tepate neng nggon nasi bande

. SEGO BAN-NDENK SING MARAI HUHAH TENAN KI LUR!!!🔥 . Tepate neng nggon nasi bandeng utara patung tembak tipes lur 😁 iki nasi bandenge special dan legend banget lho lur, terakhir mrene ki aku sekitar 7/8 tahun yang lalu, tak goleki ratau bukak baknen bukak e jam 8 bengi 😭 sing special neng kene ki [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!! . Tepate neng nggone l

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!
.
Tepate neng nggone  l

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL NI PANGSIT MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo [baca…]

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!! . Tepate neng nggon lur neng

.
HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!
.
Tepate neng nggon  lur  neng

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

. GUILTY PLEASURE SING MARAI KETAGIHAN TENAN IKI LUR!!!! . Tepate neng nggon lu

.
GUILTY PLEASURE SING MARAI KETAGIHAN TENAN IKI LUR!!!!
.
Tepate neng nggon  lu

. GUILTY PLEASURE SING MARAI KETAGIHAN TENAN IKI LUR!!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!! . Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram

SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram

#kulinerBPJS SARAPAN PECEL JAMUR ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone Pecel Jamur Tiram Mbak Suliy Pabelan, panggone strategis banget lur, neng nggon ngarep RS Orthopedi Solo 😍 senajan panggone gur neng warung emplek emplek, tapi nek babakan roso ojo salah lur, ENDESSS 🤤 . 🍽 FIRST BITE PECEL JAMUR TIRAM Pecele seger tenan [baca…]

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!! – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

-
SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!
-
Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Se

– SEGO SAMBELE MONCOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Tepate neng daerah Mayang Sukoharjo (Selatan Tyfountex) aku wingi mampir mrene ki critane mergo ra sengojo lur, pas lewat kok enek tulisan ” SEGO SAMBEL MAYANG” waikii nemokne kuliner tersembunyi sing wajib di jajal 🤤 – Dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam masakan mirip penyetan [baca…]

– WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!! – Tepate neng nggone

-
WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone

– WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!😍 – Tepate neng nggone @delanapizzeria.id 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, cocok banget dinggo makan santai karo foto foto ki lur 😍 – [baca…]

. ESUK ESUK ENAKE NYEGER NGANGGO WEDANG TAHOK SEK WAE KI LUR!! . Tepate neng ng

.
ESUK ESUK  ENAKE NYEGER NGANGGO WEDANG TAHOK SEK WAE KI LUR!!
.
Tepate neng ng

. ESUK ESUK ENAKE NYEGER NGANGGO WEDANG TAHOK SEK WAE KI LUR!!🤤 . Tepate neng nggon wedang tahok Pak Wagiman gladak lur 😁 dadi wedang tahok iki sebenere kuahe mirip koyo wedang ronde sing bahan bakune seko jahe trus di gawe wedang, yo mung sing mbedakne nek tahok iki ora nganggo glindingan koyo ronde kae [baca…]

– NASI GEPREK ANDALANKU TIAP MAKAN SIANG KI LUR!!! – Tepate neng nggone lur, ne

-
NASI GEPREK ANDALANKU TIAP MAKAN SIANG KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone  lur, ne

– NASI GEPREK ANDALANKU TIAP MAKAN SIANG KI LUR!!!🤤 – Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – 🔰 FYI senajan panggone neng njero gang tapi [baca…]

– BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Tepate neng nggone Bakso

-
BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone Bakso

– BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 – Tepate neng nggone Bakso Kerikil Barokah A.K.A Pak Parno 😁 neng kene ki specialis dodolan bakso tapi ukurane cilik cilik lur, sak krikil 😂 EITSS tapi ojo salah lur, senajan ukurane gur sak krikil tapi ki porsine bakso wakeh tenan, wingi tak etung sekitar [baca…]