. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]

. PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR . Sopo sih sing ra ke

.
PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR 
.
Sopo sih sing ra ke

. PEMBURU DISKON WAJIB BANGET NYOBO PIZZA SIJI IKI LURRRR 😍 . Sopo sih sing ra kenal @pantiespizzasolo ??Pizza sing paling fenomenal neng kota Solo iki menurutku paling sregep ngadakne PROMO NENARIK jossss tenan 😍 nah dinggo memperingati hari kemerdekaan KHUSUS tanggal 17 AGUSTUS 2019, @pantiespizzasolo ngadakne PROMO MENARIK lur 😍 hapie gur bayar 17K [baca…]

WAH WAH WAHHHHH ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR KI LURRRR . Yups, tepate neng nggo

WAH WAH WAHHHHH ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR KI LURRRR 
.
Yups, tepate neng nggo

WAH WAH WAHHHHH ENEK PANGGON NONGKRONG ANYAR KI LURRRR