INFO PROMO KULINER LURRR. . lagi ngadakne promo amargo outlet e anyar, Promone

INFO PROMO KULINER LURRR. .
 lagi ngadakne promo amargo outlet e anyar, Promone

INFO PROMO KULINER LURRR. . @cadburyblend.id lagi ngadakne promo amargo outlet e anyar, Promone potongan harga. Cadbury blend premio 25ewu dadi 15ewu, sing Cadbury blend creme brulee 20ewu dadi 13ewu. rasane di jamin ngene 👍 wong bahan bakune cadbury genah enak e 😆. wes pokoe antri sing rapi. stock e akeh rasah rebutan 😆. . [baca…]

KI LO LURRR,.. RAJA LAPTOP MURAH NENG SOLO. Toko Komputer Langganane mimin sepu

KI LO LURRR,.. RAJA LAPTOP MURAH NENG SOLO.

Toko Komputer Langganane mimin sepu

KI LO LURRR,.. RAJA LAPTOP MURAH NENG SOLO. Toko Komputer Langganane mimin sepuluh tahun terakhir.. @internasionalkompsolo Yen mimin meh golek Laptop ato Servis laptop mesti mrene Lur.. Laptop e Paling murah & lengkap sak Solo ki Slur.. Buka e yo nganti bengi lurrrr. Hari minggu yo Buka.. Kabeh ono ning kene, meh golek laptop segala [baca…]

GRAND OPENING!! BESOK!! dalam rangka Grand Opening ngadain promo lagi nih lurrr

GRAND OPENING!! BESOK!! dalam rangka Grand Opening  ngadain promo lagi nih lurrr

GRAND OPENING!! BESOK!! dalam rangka Grand Opening @selerajawasunda ngadain promo lagi nih lurrr.. Hari Minggu, 12 Januari 2020 ✨ Kali ini promo nya paket lele sama nila, hanya dengan Rp 9.900 kamu udah dapet nasi, lele / nila, sambel, sama es teh manis lur🤤 Cus ajakin pacar, temen, & keluarga mu. Promo dari jam 12.00 [baca…]

Koe wingi tahun baruan nang ndi? Opo wingi luih sepi timbang taun wingi lurrr?

Koe wingi tahun baruan nang ndi?  Opo wingi luih sepi timbang taun wingi lurrr?

Koe wingi tahun baruan nang ndi? Opo wingi luih sepi timbang taun wingi lurrr? . Animo warga merayakan pergantian Tahun Baru 2020 di Kota Solo, Jawa Tengah, cenderung menurun. Hal tersebut dirasakan oleh pedagang dan juru parkir di malam Tahun Baru, Selasa (31/12/2019). Wempi Sarana, pedagang gelembung sabun yang mangkal di kawasan Pasar Gede Solo [baca…]

– PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!! . yoih lurrr

-
PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!
.
yoih lurrr

– PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!😍🤟 . yoih lurrrr! kapan meneh bebas milih ALL VARIANT PIZZA panties wong loro karo konco utowo yangmu gur cukup bayar 55K tok!!! 😍😍😍 . cabskuy neng outlet terdekat dikotamu, promo MAKSIBAR iki mung berlaku neng tanggal 21-24 Oktober 2019 lur, catet dan agendakne ya! . [baca…]

– BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR – Tepate neng nggone Sriwedari lur, dadi neng ke

-
BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR 
-
Tepate neng nggone  Sriwedari lur, dadi neng ke

– BAKSO KOCOK???🤤 MONCOR LURRR 💦💦💦 – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki lagi ngetokne menu anyar jenenge Bakso Kocok lur 😍 seko proses nggawene sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh bahane ki di godok neng saringan trus di kocok kocok 😍 – Oiyo selain [baca…]

– MONGGO GOLEK SEGER SEGERAN DISIK LURRR – Wah iki sing digoleki nek awan-awan,

-
MONGGO GOLEK SEGER SEGERAN DISIK LURRR 
-
Wah iki sing digoleki nek awan-awan,

– MONGGO GOLEK SEGER SEGERAN DISIK LURRR 😍 – Wah iki sing digoleki nek awan-awan, terutama sing meh mlaku-mlaku neng kreasso wajib banget mampir gone @demikamu.id9 😍 neng kene ki nyediakne minuman berbagai varian rasa yakult lho, enek strawberry kult, grape kult, lychee kult, mango kult 🤤 – 🍺 OVERALL seger kabeh lur varian minumane, [baca…]

. ENEK CEMILAN ANYAR RASANE JOSSS GANDOOOOSSS LURRR . Sumpah koe kabeh kudu ban

.
ENEK CEMILAN ANYAR RASANE JOSSS GANDOOOOSSS LURRR 
.
Sumpah koe kabeh kudu ban

. ENEK CEMILAN ANYAR RASANE JOSSS GANDOOOOSSS LURRR 😍 . Sumpah koe kabeh kudu banget nyobo cemilan siji iki, langsung gek ndang otw Solo Paragon Mall neng lantai 2 gon foodfest golekono stand e @hugo.fries 😍 tak jamin bakal nagih 🤤 . Dadi cemilan e iki terdiri seko kentang goreng, daging cacah, chicken fillet sing [baca…]

. BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR . Tepate neng nggone Sriwedari lur, dadi neng ke

.
BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR 
.
Tepate neng nggone  Sriwedari lur, dadi neng ke

. BAKSO KOCOK???🤤 MONCOR LURRR 💦💦💦 . Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki lagi ngetokne menu anyar jenenge Bakso Kocok lur 😍 seko proses nggawene sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh bahane ki di godok neng saringan trus di kocok kocok 😍 . Oiyo selain [baca…]