– ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!! – Panggone

-
ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!!
-
Panggone

– ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo [baca…]

– WAIKI COCOK TENAN, ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1 LUR!!! – Panggone neng nggone B

-
WAIKI COCOK TENAN, ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1 LUR!!!
-
Panggone neng nggone  B

– WAIKI COCOK TENAN, ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1 LUR!!!😍🤟 – Panggone neng nggone @males.ahh Banjarsari lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai olahan teh karo kopi lur, selain minuman, neng kene yo enek berbagai macam pancake, dengan rasa sing luar biasa tentune 😍🤟 – Yen aku wingi pesene sing varian Blue Latte karo [baca…]

– SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!! – Panggone neng daera

-
SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!!
-
Panggone neng daera

– SAVE SAVE, TEMPAT NONGKRONG ANYAR, BUY 1 GET 1 KI LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Purwosari ki lur, tepate neng nggone @larrythejuice lur 😍 dadi iki tempat minum jus anyar neng kota Solo lur, dan sing special neng kene ki buahe fresh kabeh, tur panggone cowzy tenan lur, cocok dinggo nongkrong, soale iki nek [baca…]

. SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!! . Panggone neng nggon Bakso Titoti h

.
SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!!
.
Panggone neng nggon Bakso Titoti h

. SALAH SATU BAKSO URAT ANDALANKU KI LUR!!!🤤 . Panggone neng nggon Bakso Titoti honggowongso lur, yen mben aku mrene ko mesti pesene bakso urat tok lur ket mbien mben mangan rene cocok e gur sing urat soale 🤤 ra lali ki mau nganggo sego ben marem 🤤 . Seko tampilane ki ketok kebak banget [baca…]

. WAH UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SIOMAY PRASMANAN SEK KI LUR!!! . Panggone neng daer

.
WAH UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SIOMAY PRASMANAN SEK KI LUR!!!
.
Panggone neng daer

. WAH UDAN UDAN ENAKE NYEMIL SIOMAY PRASMANAN SEK KI LUR!!!🤤 . Panggone neng daerah Kartasura lur, tepate neng nggone Siomay Kang Peyok 😁 neng kene ki sing special siomayne di gelar koyo gunung lur, dan koe iso njikuk dewe alias prasmanan sesuai seleramu 😍 mantul banget kiii 😍 Oiyo selain siomay neng kene yo [baca…]

– UHUYYY TANGGAL TUO ENEK PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!! – Panggone neng nggone lu

-
UHUYYY TANGGAL TUO ENEK PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone  lu

– UHUYYY TANGGAL TUO ENEK PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!😍 – Panggone neng nggone @delanapizzeria.id lur 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, cocok banget dinggo makan santai karo foto foto ki [baca…]

– SUMPAH IKI URITANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN LUR!!! – Panggone neng daerah Baturan

-
SUMPAH IKI URITANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN LUR!!!
-
Panggone neng daerah Baturan

– SUMPAH IKI URITANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Baturan lur, tepate neng nggone Soto Lamongan Cak Apit lur 🤤 sing special neng kene ki selain regane murah, toppinge komplit tenan lur, enek uritan, kulit, lan sak panunggale 🤤 – Aku ki wingi pesene soto uritan lur, seko tampilane ketok nyamleng tenan, [baca…]

– SUMPAH NENG KENE MENUNE MURAH MURAH KABEH LUR!!! – Panggone neng gone lur, ne

-
SUMPAH NENG KENE MENUNE MURAH MURAH KABEH LUR!!!
-
Panggone neng gone  lur, ne

– SUMPAH NENG KENE MENUNE MURAH MURAH KABEH LUR!!!🔥🔥 – Panggone neng gone @kedapicupidsolo lur, neng kene ki Special dodolan berbagai masakan sing ramah di kantong, enek ayam, iga gongso, telur kriting jumbo, es bobba, thai tea, pokoke komplit tenan lur!!!🤤🔥 cocok tenan nggo jujukan makan siangmu utowo makan malammu lur, eitsss sing mager metu [baca…]

– UDAN ADEM ENAKE MANGAN INDOMIE BAKSO SEK WAE KI LUR!!! – Panggone neng nggone

-
UDAN ADEM ENAKE MANGAN INDOMIE BAKSO SEK WAE KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone

– UDAN ADEM ENAKE MANGAN INDOMIE BAKSO SEK WAE KI LUR!!!🤤🔥 – Panggone neng nggone Indomie Bakso Pak Emprit selatan solo grand mall lur, iki warunge wes kondang banget lur, hapie menurut radar KNS iki warunge The One And Only neng Kota Solo sing dodol Indomie di wenehi Bakso je 🤤 dadi yo ra nggumun [baca…]

– BUBUR AYAM KHAS BANDUNG, PENJUALNYA ASLI BANDUNG LUR!!! – Panggone neng daerah

-
BUBUR AYAM KHAS BANDUNG, PENJUALNYA ASLI BANDUNG LUR!!!
-
Panggone neng daerah

– BUBUR AYAM KHAS BANDUNG, PENJUALNYA ASLI BANDUNG LUR!!!😍 – Panggone neng daerah Karangasem lur, tepate neng nggone bubur ayam bandung Pak Agus lur 😁 aku jan jane wes beberapa minggu lewat kene ki, tapi iki lagi enek kesempatan dinggo ngliput bapake lur 😁 baknen iki bapake ASLI seko Bandung lho lur, dan regane MURAH [baca…]

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!! – Panggone neng lur, aku wingi

-
SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!
-
Panggone neng  lur, aku wingi

– SUMPAH JAJANANE NENG KENE MONCOR TENAN LUR!!!🤤 – Panggone neng @jumbohomeware lur, aku wingi mampir mrene ki mergo jarene jajanane pepak banget, dan regane terjangkau kabeh lur 😍 eitsss ora gur kui tok lur, baknen neng kene ki yo lagi enek UNDIAN BERHADIAH MOTOR lho!!!😍 ASHIAPP mantul tenan ki!!😍 – 🔰 FYI wingi pas [baca…]

– AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone Warung Ayem Te

-
AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone Warung Ayem Te

– AYAM BAKAR PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 – Panggone neng nggone Warung Ayem Tentrem Pak Sunarman @ayemtentremsolo lur 😁 aku mrene ki terakhir jaman SMA lur 😂 wes legend banget ki warunge 😍 nek babakan roso wes rausah di tebak lah, sing genah rasane WENAK+NUMANI 😍 – Seko tampilane sih ketok semlidut tenan lur, [baca…]