. NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!! . Panggone neng nggon Nasi Liwet P

.
NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!!
.
Panggone neng nggon Nasi Liwet P

. NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!!🤤 . Panggone neng nggon Nasi Liwet Pasar kleco lur, sing special neng kene ki koe iso nambah lawuh sesuai seleramu, enek sayap, kepala, paha, kulit, brutu, karo uritan 🤤 dan selain nasi liwet neng kene yo dodol ketan juruh barang lur, wes pokoke komplit tenan 🤤 . Yen [baca…]

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!! . Panggone iki neng nggon The P

.
BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!
.
Panggone iki neng nggon The P

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!🔥 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo [baca…]

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!! . Panggone iki neng n

.
AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!
.
Panggone iki neng n

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes [baca…]

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!! – panggone neng nggone Thai Tea mburi Solo Squ

-
SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!
-
panggone neng nggone Thai Tea  mburi Solo Squ

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!🤤 – panggone neng nggone Thai Tea @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki wingi selain lagi ngelak, baknen ki yo lagi enek PROMO DISKON 10% lho lur 😍 wadawww mantul tenan ki 😍 – 🍺 OVERALL seger tenan ki rasane, greenteane kroso banget, dan [baca…]

– WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!! – Panggone neng nggone lur, dadi nen

-
WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!!
-
Panggone neng nggone  lur, dadi nen

– WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!!🔥 – Panggone neng nggone @seblaknenggeulisss lur, dadi neng kene ki special dodolan Seblak karo Chuangki lur 😍 eitsss ra gur kui, sing marai aku penasaran pesen mrene ki selain wenak, packaginge ringkes tenan, dan gampang banget masake 😍 opo neh regane MURAH MERIAH tenan lur!!!😍 wes pokoke sing [baca…]

– ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!! – Panggone neng daerah Karanganyar lur,

-
ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!!
-
Panggone neng daerah Karanganyar lur,

– ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!!🤤 – Panggone neng daerah Karanganyar lur, tepate neng nggone @bakpiawirda , sing special neng kene ki bakpiane FRESH banget lur alias MADE BY ORDER langsung, tur sing genah higenitase terjamin lho lur 😍 – Oiyo selain higenitase terjamin, neng kene ki bahan bakune premium lur, rasah khawatir, [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

. WAIKI KOFISYOP ANYAR SYAHDU TENAN LUR!!! . Panggone neng nggone lur neng ken

.
WAIKI KOFISYOP ANYAR SYAHDU TENAN LUR!!!
.
Panggone neng nggone  lur  neng ken

. WAIKI KOFISYOP ANYAR SYAHDU TENAN LUR!!!😍 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 opo neh ngombene dikancani mbak mbak dishub @ajengmheemhee 😂🤟 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo [baca…]

– GURITANE GEDE TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone , iki cemilan sing ratau

-
GURITANE GEDE TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone  , iki cemilan sing ratau

– GURITANE GEDE TENAN KI LUR!!!🤤 – Panggone neng nggone @tako_pico , iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu [baca…]

– PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!! – Panggone neng daerah Karanga

-
PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!!
-
Panggone neng daerah Karanga

– PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!!🤤 – Panggone neng daerah Karangasem lur, tepate neng nggone bubur ayam bandung Pak Agus lur 😁 aku jan jane wes beberapa minggu lewat kene ki, tapi iki lagi enek kesempatan dinggo ngliput bapake lur 😁 baknen iki bapake ASLI seko Bandung lho lur, dan regane MURAH [baca…]

– NASI PADANG ANDALANKU, PALING MURAH DEWE SAK SOLO KI LUR!!! – Panggone neng ng

-
NASI PADANG ANDALANKU, PALING MURAH DEWE SAK SOLO KI LUR!!!
-
Panggone neng ng

– NASI PADANG ANDALANKU, PALING MURAH DEWE SAK SOLO KI LUR!!!😍 – Panggone neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, [baca…]

. NAGIH TENAN IKI JAJANANE LUR!!! . Panggone neng nggone lur, dadi neng kene ki

.
NAGIH TENAN IKI JAJANANE LUR!!!
.
Panggone neng nggone  lur, dadi neng kene ki

. NAGIH TENAN IKI JAJANANE LUR!!!🤤 . Panggone neng nggone @kedaipandasoba lur, dadi neng kene ki dodolan semacam masakan grilled, tapi seko daging ayam asli lur, dudu frozenfood utowo daging olahaj, dadi dijamin fresh dan higenitase terjamin 😍 seko tampilane sih mirip mirip koyo Chicken Gordon Bleu lur 😍 cuman iki tanpa tepung panir, dan [baca…]