. DAWET PAKE SUSU FULL CREAM?WADAWW UNIK BANGET KI LUR!!!! . Panggone neng nggon

. DAWET PAKE SUSU FULL CREAM?WADAWW UNIK BANGET KI LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo topping nangka 🤤 . Nah sing special seko [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng ngg

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng ngg

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggon Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki mau seko kadohan kok ketoke enek jajanan anyar gedhang kopong karo cakwee ayam udang 😍 yo langsung tak GASS, soale nek neng Solo yo rung enek sing dodol lur, tepate ki mau [baca…]

. JUJUKAN PANGGON KOFISYOP ANYAR KI LUR!!!! . Panggone neng nggon lur, dadi nen

.
JUJUKAN PANGGON KOFISYOP ANYAR KI LUR!!!!
.
Panggone neng nggon  lur, dadi nen

. JUJUKAN PANGGON KOFISYOP ANYAR KI LUR!!!!😍 . Panggone neng nggon @theparksolo_official lur, dadi neng @theparksolo_official saiki enek Coffe Lounge lho lur, panggone neng Lantai Dasar Central Park 😁 neng kene ki emang konsep panggone di gawe rodo bedo lur, semacam Work Space sing isoh dinggo nongkrong barang 😁 . Sing genah selain panggone nyaman, [baca…]

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!! . Panggone neng nggone Wed

.
ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!
.
Panggone neng nggone Wed

. ADEM ADEM MANGAN MIE NYEMEK SUPER PEDAS SEK LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggone Wedangan Special Pedas Pak Tres lur 😁 Sing Special neng wedangane iki masakane ki dudu sego kucing lur, tapi mie nyemek, karo nasi goreng, dan kabeh masakane ki SUPER PEDAS 🔥 . 🍽 FIRST BITE MIE NYEMEK SUPER PEDAS Kuahe PEDES [baca…]

. SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!! . Panggone neng nggone Bakso Pak Mars

.
SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!!
.
Panggone neng nggone Bakso Pak Mars

. SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!!🔥 . Panggone neng nggone Bakso Pak Marsono lur, iki panggone neng cedak bangjo gemblegan, aku mrene pertama kali ki mergo ra sengojo, pas hawane panas, ndelalah wetenge kluruk, ehhh malah enek bapak bapak parkir sing ngandani panggon bakso tersembunyi sing rasane wes kondang enak tenan!!!🤤 . Nek [baca…]

. NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!! . Panggone neng nggon Nasi Liwet P

.
NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!!
.
Panggone neng nggon Nasi Liwet P

. NASI LIWET URITAN?BEUHHH SEDEP TENAN LUR!!!🤤 . Panggone neng nggon Nasi Liwet Pasar kleco lur, sing special neng kene ki koe iso nambah lawuh sesuai seleramu, enek sayap, kepala, paha, kulit, brutu, karo uritan 🤤 dan selain nasi liwet neng kene yo dodol ketan juruh barang lur, wes pokoke komplit tenan 🤤 . Yen [baca…]

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!! . Panggone iki neng nggon The P

.
BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!
.
Panggone iki neng nggon The P

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!🔥 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo [baca…]

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!! . Panggone iki neng n

.
AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!
.
Panggone iki neng n

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes [baca…]

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!! – panggone neng nggone Thai Tea mburi Solo Squ

-
SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!
-
panggone neng nggone Thai Tea  mburi Solo Squ

– SUMPAH IKI SYEGER TENAN LUR!!!🤤 – panggone neng nggone Thai Tea @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki wingi selain lagi ngelak, baknen ki yo lagi enek PROMO DISKON 10% lho lur 😍 wadawww mantul tenan ki 😍 – 🍺 OVERALL seger tenan ki rasane, greenteane kroso banget, dan [baca…]

– WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!! – Panggone neng nggone lur, dadi nen

-
WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!!
-
Panggone neng nggone  lur, dadi nen

– WAIKI SEBLAK INSTANE MURAH TENAN LUR!!!!🔥 – Panggone neng nggone @seblaknenggeulisss lur, dadi neng kene ki special dodolan Seblak karo Chuangki lur 😍 eitsss ra gur kui, sing marai aku penasaran pesen mrene ki selain wenak, packaginge ringkes tenan, dan gampang banget masake 😍 opo neh regane MURAH MERIAH tenan lur!!!😍 wes pokoke sing [baca…]

– ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!! – Panggone neng daerah Karanganyar lur,

-
ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!!
-
Panggone neng daerah Karanganyar lur,

– ESUK ESUK NYEMIL BAKPIA SEK WAE LUR!!!🤤 – Panggone neng daerah Karanganyar lur, tepate neng nggone @bakpiawirda , sing special neng kene ki bakpiane FRESH banget lur alias MADE BY ORDER langsung, tur sing genah higenitase terjamin lho lur 😍 – Oiyo selain higenitase terjamin, neng kene ki bahan bakune premium lur, rasah khawatir, [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]