. BAKMI THOPRAK TETELAN GUR 5K???BADALAH MURAH MURAH TENAN IKI LUR!!! . Hayo sop

. BAKMI THOPRAK TETELAN GUR 5K???BADALAH MURAH MURAH TENAN IKI LUR!!!🔥 . Hayo sopo sing durung sarapan?nyohh tak kei referensi jujukan sarapan sing KOMPLIT, ENAK tur regane MURAH MERIAH 😍 panggone neng nggon daerah Mojosongo lur, tepate neng nggone @warungmakanpalem01 😁 nah sing special neng kene ki dodolan berbagai macam sayur karo menu menu khas [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes tau n

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes tau n

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal jajanane iki?yapsss, jajanane iki jenenge Mie Kuah Pedas Asam Manis lur 😁 dadi iki modele Mie kriting trus diwenehi Saus racikane bakule, trus di siram kuah asam manis mirip nggon kuah Selat kae lho lur 😁 . 🍽 [baca…]

. BAKMI JOWO GODOG BEKONANG EMANG TIADA DUA TENAN LUR!!!! . Hayo sopo sing wes t

.
BAKMI JOWO GODOG BEKONANG EMANG TIADA DUA TENAN LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes t

. BAKMI JOWO GODOG BEKONANG EMANG TIADA DUA TENAN LUR!!!!🔥 . Hayo sopo sing wes tau njajal golek bakmi jowo godog neng Bekonang?sing durung tau brati wajib banget njajal neng daerah kene lur, hapie nek neng kene ki bakmi jowone terkenal syedep tenan, dan dijamin bedo banget karo liyane 🤤 . Yo salah sijine iki [baca…]

. HIDDEN GEMS SING WAJIB DI JAJAL TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing butuh kehang

.
HIDDEN GEMS SING WAJIB DI JAJAL TENAN KI LUR!!!!
.
Hayo sopo sing butuh kehang

. HIDDEN GEMS SING WAJIB DI JAJAL TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing butuh kehangatan?nyohh sing butuh kehangatan langshong gaske mrene wae lur, neng nggone Mie Judes Bu Rida, utara Embarkasi Haji Donohudan 😁 . Sing marai aku tertarik mrene ki yo pas lewat nonton regane ko kadohan enek tulisan 8K lur, wadidaww, jarang [baca…]

. WADUWWWW ENEK CEMILAN ANYAR SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes

.
WADUWWWW ENEK CEMILAN ANYAR SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes

. WADUWWWW ENEK CEMILAN ANYAR SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal mangan rotine iki?nah sing durung tau simaken critoku lur 😁 iki jenenge Gabin Fla lur, dadi iki bahan baku luare seko biskuit, trus njerone di iseni fla mirip isian nggon kue sus kae lho lur, bar kui [baca…]

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

.
JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!😍 . Hayo sopo sing wes mampir neng Food Festival @theparksolo_official ?😁 Nah nek koe lagi mampir mrene ojo lali mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone @dokidoki_streetfood 😁 iki jajanane unik tenan lur, dan gur enek nek [baca…]

. HIDDEN PLEASURE PRENGUSAN ANDALANKU KI LUR!!! . Hayo sopo sing kenal karo pakd

.
HIDDEN PLEASURE PRENGUSAN ANDALANKU KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing kenal karo pakd

. HIDDEN PLEASURE PRENGUSAN ANDALANKU KI LUR!!!🔥 . Hayo sopo sing kenal karo pakdene iki?yapsss iki jenenge pakde Sukat lur, alias Pakde Suk, pakdene iki dodol berbagai macam menu olahan daging kambing lur, tentune sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo regane kondhang murah tenan lur!!!😍 hapie sate buntel semene akehe gur 20K tok [baca…]

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR . Hayo sopo sing durung tau njajal makan

.
WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR
.
Hayo sopo sing durung tau njajal makan

. WADAWWW MASAKANE MANTUL TENAN IKI LUR🤤 . Hayo sopo sing durung tau njajal makan siang neng nggone @wartegboss ?😁dadi sing special neng kene ki kabeh menu masakane FRESH dan dijamin ANTI AMIS AMIS CLUB 😍 tur rasah khawatir, neng kene koe isoh njikuk sego dewe sak njemblingmu lur, dan terutama nek masalah rego neng [baca…]

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!! – Hayo sopo sing lengganan neng nggone

-
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!
-
Hayo sopo sing lengganan neng nggone

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!🤤 – Hayo sopo sing lengganan neng nggone @tako_pico lur???😍 langsung gass mrene wae, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu lengganan mampir jajan neng [baca…]