– TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU – Tapi tenang wae lur, k

-
TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU
-
Tapi tenang wae lur, k

– TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU😭 – Tapi tenang wae lur, ki mau aku bar nemokne panggon mangan enak, miyayeni, dan murah meriah 😍 yapsss tepate neng nggon @solofoodsurakarta lur 😍 neng kene ki special dodolan aneka jenis masakan komplit banget lur, dndk aneka soup, aneka salad, aneka pasta, BBQ item, oriental [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN YA LUR GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR  GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku

– HAWANE PANAS TENAN YA LUR 😭 GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau bar mampir ngadem neng Solo Paragon, ha pie niate golek bakso malah neng ndalan adus kringet 😭 yowes langsung mlipir neng Solo Paragon wae sisan nggaringne awak 😭 jan panas puoll tenan yaqin 😭 [baca…]

• WEEKEND STEAL DEAL Monggo lur segera merapat ning nggone enek promo DISKON

•
WEEKEND STEAL DEAL 

Monggo lur segera merapat ning nggone  enek promo DISKON

• WEEKEND STEAL DEAL 🔥 Monggo lur segera merapat ning nggone @solosneakers enek promo DISKON up to 150.000 All item Sneakers ! . . OPEN STORE : 14.00 – 21.30 Alamat : Jln Haryo Panular no.91, Panularan, Laweyan, Solo (Depan TK Al Azhar Syifa Budi) . . Ojo lali di follow sek yaa @solosneakers & [baca…]

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

-
TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LHO 😍🤟 – Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku wingi bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO [baca…]

– BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR – Tepate neng nggone Sriwedari lur, dadi neng ke

-
BAKSO KOCOK??? MONCOR LURRR 
-
Tepate neng nggone  Sriwedari lur, dadi neng ke

– BAKSO KOCOK???🤤 MONCOR LURRR 💦💦💦 – Tepate neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki lagi ngetokne menu anyar jenenge Bakso Kocok lur 😍 seko proses nggawene sih mirip banget karo proses gawene Mie Kocok Bandung lur, dadi kabeh bahane ki di godok neng saringan trus di kocok kocok 😍 – Oiyo selain [baca…]

Silakan digeser, biar pengen! ⁣ ⁣ Kamu sudah pernah makan pancong belum lur? Ada

Silakan digeser, biar pengen! ⁣
⁣
Kamu sudah pernah makan pancong belum lur? Ada

Silakan digeser, biar pengen! 😜⁣ ⁣ Kamu sudah pernah makan pancong belum lur? Ada kuliner baru di Kota Solo @kuepancongsekuer, itu lho kue dari Bekasi yang memiliki tekstur lembut ditambah aneka topping yang nikmat 🤭⁣ ⁣ Walaupun kue tradisional tapi menurut mimin ini sudah disesuaikan dengan selera modern generasi zaman sekarang 😍. Sudah banyak topping [baca…]

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH . Tepate neng nggon lur ki mau awa

.
MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 
.
Tepate neng nggon  lur  ki mau awa

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 😍🤟 . Tepate neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki mau awan aku mampir mrene mumpung lagi GRAND OPENING enek PROMO DISKON 25% ALL ITEM 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi neng kene ki special dodolan creme puff, dadi [baca…]

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!! . Koyo aku iki lur, wingi bar tu

.
PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!
.
Koyo aku iki lur,  wingi bar tu

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!🤤🤟 . Koyo aku iki lur, wingi bar tuku pukis gone @pukisbadran dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo neng kene pukis e [baca…]

– SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur,

-
SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur,

– SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!!🤤 – Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur, panggone ki neng nggon daerah jebres, tepat sebrang hotel asia kae lho lur 😁 – Neng kene special dodolan gudeg lan sak bolo bolone lur 😁 dan sing menarik neng kene ki koe iso request nganggo nasi utowo bubur 😁 [baca…]

– TANGGAL TUO IS COMING LUR!!! WAYAHE GOLEK PROMO!!! – Warga UMS pecinta boba nd

-
TANGGAL TUO IS COMING LUR!!! WAYAHE GOLEK PROMO!!!
-
Warga UMS pecinta boba nd

– TANGGAL TUO IS COMING LUR!!! WAYAHE GOLEK PROMO!!!😍 – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki??wah baknen neng UMS ki enek panggon omben omben boba anyar lho lur, panggone neng cedak kampus 4 Kedokteran UMS, tepate neng nggone @hai_numan lur mumpung lagi enek PROMO BELI 2 GRATIS 1 😍 sing rung mudeng neng gone [baca…]