– MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM??? WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!! – Panggone neng nggo

-
MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM??? WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!
-
Panggone neng nggo

– MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM???😍 WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!🀀 – Panggone neng nggon daerah baturan lur, tepate neng Mie Ayam Pak Lan alias Pak Ramelan 😍 sing marai aku mampir mrene ki mergo mie ayame unik banget lur, nganggo JAMUR TIRAM 😍 BEUHH mantul gak tuh, mie ayam di kei topping jamur tiram mesti [baca…]

– BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI???? – Sing wegah ribet dan pengen ma

-
BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI????
-
Sing wegah ribet dan pengen ma

– BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI????😭😭😭 – Sing wegah ribet dan pengen mangan seblak, Baso Aci, karo Cuanki asli Bandung kapan aja dan dimana saja, utowo sing meh golek referensi oleh oleh juga bisaaa atau mau bisnis modal sedikit untung banyakk?? – Nah cocok banget ki lur, mumpung lagi enek PROMO BELI 20 PACK [baca…]

– WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!! – P

-
WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!!
-
P

– WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!!😍🀟 – Panggone neng daerah Fajar Indah lur, tepate neng nggone @warkop.cobiniki lur 😁 sing special neng kene ki selain panggone cukup luas dan resik, regane murah meriah tenan lur 😍 dan varian menune cukup komplit, cocok tenan nggo jujukan nongkrong santuy pas tanggal [baca…]

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

-
TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LHO 😍🀟 – Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku wingi bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO [baca…]

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH . Tepate neng nggon lur ki mau awa

.
MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 
.
Tepate neng nggon  lur  ki mau awa

. MONCOR TENAN KI LUR, LUMER TUMPEH TUMPEH 😍🀟 . Tepate neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki mau awan aku mampir mrene mumpung lagi GRAND OPENING enek PROMO DISKON 25% ALL ITEM 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi neng kene ki special dodolan creme puff, dadi [baca…]

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!! . Koyo aku iki lur, wingi bar tu

.
PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!
.
Koyo aku iki lur,  wingi bar tu

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!🀀🀟 . Koyo aku iki lur, wingi bar tuku pukis gone @pukisbadran dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo neng kene pukis e [baca…]

– SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!! – Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur,

-
SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur,

– SUMPAH CEKERE EMPUK TENAN KI LUR!!!🀀 – Panggone neng nggone gudeg Bu Witri lur, panggone ki neng nggon daerah jebres, tepat sebrang hotel asia kae lho lur 😁 – Neng kene special dodolan gudeg lan sak bolo bolone lur 😁 dan sing menarik neng kene ki koe iso request nganggo nasi utowo bubur 😁 [baca…]

– TANGGAL TUO IS COMING LUR!!! WAYAHE GOLEK PROMO!!! – Warga UMS pecinta boba nd

-
TANGGAL TUO IS COMING LUR!!! WAYAHE GOLEK PROMO!!!
-
Warga UMS pecinta boba nd

– TANGGAL TUO IS COMING LUR!!! WAYAHE GOLEK PROMO!!!😍 – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki??wah baknen neng UMS ki enek panggon omben omben boba anyar lho lur, panggone neng cedak kampus 4 Kedokteran UMS, tepate neng nggone @hai_numan lur mumpung lagi enek PROMO BELI 2 GRATIS 1 😍 sing rung mudeng neng gone [baca…]

– SUMPAH MASAKANE KOMPLIT TENAN KI LUR!!! – Awan ki mau aku agendane golek makan

-
SUMPAH MASAKANE KOMPLIT TENAN KI LUR!!!
-
Awan ki mau aku agendane golek makan

– SUMPAH MASAKANE KOMPLIT TENAN KI LUR!!!🀀 – Awan ki mau aku agendane golek makan siang karo adikku lur, neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone @boskembardeplokdangongso , sing marai aku mampir mrene ki mergo penasaran karo Sop Igane sing murah meriah lur, hapie Sop Iga semene gedene gur 25K tok je 😍😍😍 tur menune [baca…]

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT – Hawane Syahdu ngene

-
BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT
-
Hawane Syahdu ngene

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT🀀 – Hawane Syahdu ngene ki pancen paling mantep mangan bakmi goreng sek lur, koyo aku wingi bar pesen bakmi goreng neng nggone @nasgorcaknurbabe lur, neng kene ki menune komplit tenan, enek nasi goreng, mie goreng, bihun goreng, capjay goreng, capjay kuah, paklay, lan sak panunggale 🀀 [baca…]

– PANAS PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR – Hawane panas tenan ya lur

-
PANAS PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR 
-
Hawane panas tenan ya lur

– PANAS PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR πŸ”₯🀟 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🀀 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng kene ki dodol berbagai macam es sing jarang ditemoni neng Solo 😍 [baca…]

– SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!! – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki

-
SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!!
-
Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki

– SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!!🀀 – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki??wah baknen neng UMS ki enek panggon omben omben boba anyar lho lur, panggone neng cedak kampus 4 Kedokteran UMS, tepate neng nggone @hai_numan lur 😍 dadi neng kene ki dodolan berbagai macam minuman Flavour dengan berbagai macam rasa lur, [baca…]