– LONG WEEKEND OJO LALI NGEMIL PIZZA SEK, MUMPUNG REGANE GUR 8K TOK LUR!!! – ASY

-
LONG WEEKEND OJO LALI NGEMIL PIZZA SEK, MUMPUNG REGANE GUR 8K TOK LUR!!!
-
ASY

– LONG WEEKEND OJO LALI NGEMIL PIZZA SEK, MUMPUNG REGANE GUR 8K TOK LUR!!!🔥 – ASYIQUE, nyohhh ki aku enek kabar gembira dinggo koe sing kepengen mangan Pizza pas tanggal tuo lur 😍 ha pie @pantiespizzaindonesia ngenekne PROMO meneh je, PROMO HOKI ZONE jenenge lur 😍 dadi PROMONE iki koe gur cukup tuku varian Pizza [baca…]

– LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI – Warga solo mesti gen

-
LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI 
-
Warga solo mesti gen

– LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI 🤤 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – Btw [baca…]

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!! . Glo koyo aku ki ma

.
BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!
.
Glo koyo aku ki ma

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!🔥 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone [baca…]

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

.
JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!😍 . Hayo sopo sing wes mampir neng Food Festival @theparksolo_official ?😁 Nah nek koe lagi mampir mrene ojo lali mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone @dokidoki_streetfood 😁 iki jajanane unik tenan lur, dan gur enek nek [baca…]

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Par

-
PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Par

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi [baca…]

– WAH KEBABE MARAI MENGALIHKAN DUNIA TENAN IKI LUR!!! – Parah tenan, ngepasi tan

-
WAH KEBABE MARAI MENGALIHKAN DUNIA TENAN IKI LUR!!!
-
Parah tenan, ngepasi tan

– WAH KEBABE MARAI MENGALIHKAN DUNIA TENAN IKI LUR!!!😍 – Parah tenan, ngepasi tanggal tuo malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR 6K lur 😍 panggone iki neng daerah Sondakan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥 – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, [baca…]

– WADAW PROMO MENEH, TUKU PIZZA MUNG 8K!!!! – ASYIQUE, nyohhh ki aku enek kabar

-
WADAW PROMO MENEH, TUKU PIZZA MUNG 8K!!!! 
-
ASYIQUE, nyohhh ki aku enek kabar

– WADAW PROMO MENEH, TUKU PIZZA MUNG 8K!!!! 🍕🍕🍕 – ASYIQUE, nyohhh ki aku enek kabar gembira dinggo koe sing kepengen mangan Pizza pas tanggal tuo lur 😍 ha pie @pantiespizzaindonesia ngenekne PROMO meneh je, PROMO HOKI ZONE jenenge lur 😍 dadi PROMONE iki koe gur cukup tuku varian Pizza sing Mix Zone, trus pembelian [baca…]

– NASI PADANG PALING MURAH DEWE SAK ASIA TENGGARA!! – Esuk esuk enake sarapan Wa

-
NASI PADANG PALING MURAH DEWE SAK ASIA TENGGARA!!
-
Esuk esuk enake sarapan Wa

– NASI PADANG PALING MURAH DEWE SAK ASIA TENGGARA!!🔥 – Esuk esuk enake sarapan Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia sek lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur isoh njikuk nasi dewe [baca…]

. SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!! . Warga UMS dan Sekitarnya saiki

.
SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!!
.
Warga UMS dan Sekitarnya saiki

. SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!!😍 . Warga UMS dan Sekitarnya saiki nek meh golek jujukan dinggo makan siang utowo makan malam sing enak enak dan mantap mantap rasah bingung meneh, nyohhh tak wenehi referensi panggon jujukan anyar lur, panggone neng nggone @racebowl.id lur 😍 . Sing special neng kene ki dodolan berbagai [baca…]

. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!! . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

.
TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!
.
Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan t

. TERANG BULAN JADUL RASA PREMIUM!!!🤤 . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan terang bulan jadul?nek koe seneng, brati podo aku lur, aku yo seneng banget karo salah satu jajanan siji iki, hapie selain regane murah, rasane yo wenak tenan je 🤤 . Opo neh wingi pas aku lewat neng mburi kampus UNS ki [baca…]

. WAIKI TAHU KUPAT PORSI BUTO, REGANE MURAH MERIAH TENAN!!! . Wah esuk esuk enak

.
WAIKI TAHU KUPAT PORSI BUTO, REGANE MURAH MERIAH TENAN!!!
.
Wah esuk esuk enak

. WAIKI TAHU KUPAT PORSI BUTO, REGANE MURAH MERIAH TENAN!!!🔥 . Wah esuk esuk enake golek tahu kupat sek ki lur, koyo aku ki lho bar golek sarapan neng nggon daerah Baturan Colomadu lur, tepate neng nggone Tahu Kupat Mas Agung 😁 . Sing special neng kene ki tahu kupate ki nganggo kuah kwenthel banget [baca…]

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!! . Yo iki lur, salah satu warung seafood s

.
TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!
.
Yo iki lur, salah satu warung seafood s

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!🔥 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene ki ndelalah yo lagi enek PROMO [baca…]