– ROTINE LEMBUT TENAN KI LUR!!! – Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek

-
ROTINE LEMBUT TENAN KI LUR!!!
-
Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek

– ROTINE LEMBUT TENAN KI LUR!!!🤤 – Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek cemilan sing murah meriah sek lur ben blanjane awet 😂🤟 glooo koyo aku ki lho bar nemu cemilan jajanan roti murah meriah neng daerah gladak lur, tepate neng nggone @roti_ginem , hapie regane neng kene ki murah tenan je, mulai [baca…]

– ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!! – Panggone neng daerah B

-
ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!!
-
Panggone neng daerah B

– ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!!🔥🔥 – Panggone neng daerah Banyuagung lur, tepate neng nggone Bakso Arema Cak Dedik 😁 jan jane ik warung baksone ki wes lumayan legend lur, tapi wes suwe banget tutup, jare bakule ki mau mergo bar mbangun omah dadi sementara warunge tutup, dan ndelalah ki mau aku pas [baca…]

– RICA RICA JAMU???WAAA YO IKI COCOK TENAN KARO HAWANE – Tenang lur, iki rica j

-
RICA RICA JAMU???WAAA YO IKI COCOK TENAN KARO HAWANE 
-
Tenang lur, iki rica j

– RICA RICA JAMU???WAAA YO IKI COCOK TENAN KARO HAWANE 😂🤟 – Tenang lur, iki rica jamune 100% HALAL soale seko daging sapi asli 😁 dadi rasah khawatir kapusan yo 😂 – Dadi wingi critane aku bar dolan neng daerah Klodran Tugu Boto lur, pas lewat ki kok ra sengojo ndelok seko kadohan enek tulisan [baca…]

– ESUK ESUK TIMBANGE NGLENTRUK KOYO KUMBAHAN MENDING NYUSU SEK BEN TAMBAH SEHAT

-
ESUK ESUK TIMBANGE NGLENTRUK KOYO KUMBAHAN MENDING NYUSU SEK BEN TAMBAH SEHAT

– ESUK ESUK TIMBANGE NGLENTRUK KOYO KUMBAHAN MENDING NYUSU SEK BEN TAMBAH SEHAT DAN KUAT!!!💪 – Koyo aku ki mau lho lur, bar golek susu neng nggone @ijo.organik 😍 dadi neng kene ki special dodolan susu tapi susune ki seko susune kambing lur 😍 wadidaww unik tenan iki, soale jarang jarang aku mudeng enek susu [baca…]

– SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!! – Hapie lur, sego sambel le

-
SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!
-
Hapie lur, sego sambel le

– SEGO SAMBEL LELE PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!😍🤟 – Hapie lur, sego sambel lele semono ambane gur 11K tok gek wes sak Es Teh e sisan meneh 😍 dompetku langsung bergetar to yo, opo neh panggon warunge neng cedak omahku sisan 😍 yo iki cocok karo hawane!!!🤟 – Ki panggone neng nggone Kedai Tiga [baca…]

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

-
WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!
-
Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL [baca…]

– PROMONE AMBYAR TENAN KI LUR!! – Rasah semelang blanjane entek lur, tenang wae

-
PROMONE AMBYAR TENAN KI LUR!!
-
Rasah semelang blanjane entek lur,  tenang wae

– PROMONE AMBYAR TENAN KI LUR!!😍🤟 – Rasah semelang blanjane entek lur, tenang wae, ki aku enek referensi dinggo koe sing pengen jajan ENAK tapi MURAH!!😍🤟 koyo aku iki wingi bar mampir neng nggon @killingmie 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo ra sengojo ngulati enek tulisan PROMO AMBYAR DISKON 40% 😍 – Ra [baca…]

– WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LANGSUNG GASSS – Panggone neng ngg

-
WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1  LANGSUNG GASSS 
-
Panggone neng ngg

– WAIKI TANGGAL ENOM ENEK PROMO BUY 1 GET 1 😍 LANGSUNG GASSS 🏃🏃 – Panggone neng nggone @sugar.uns lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai macam susu full cream, dengan varian rasa menarik, enek Taro, Milktea, Vanilla, Chocolatte, karo Cafelatte 😍 oiyo kabeh varian minumane neng kene ki nganggo Brown Sugar kabeh lur, dadi [baca…]

– WES DOH NDUE REFERENSI DINGGO MAKAN SIANG MENGKO AWAN DURUNG LUR?? – Nyoh tak

-
WES DOH NDUE REFERENSI DINGGO MAKAN SIANG MENGKO AWAN DURUNG LUR??
-
Nyoh tak

– WES DOH NDUE REFERENSI DINGGO MAKAN SIANG MENGKO AWAN DURUNG LUR??😁 – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan nggo MAKSIBAR!!!😁 Pokoke yen tanggal enom ngene ki wayahe nanjakne blanjan sek neng nggone @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine [baca…]

– WADAWWW AKHIRNYA MASAKAN SPECIAL LELE ADA DI SOLO KI LUR, REGANE MURAH PISAN E

-
WADAWWW AKHIRNYA MASAKAN SPECIAL LELE ADA DI SOLO KI LUR, REGANE MURAH PISAN E

– WADAWWW AKHIRNYA MASAKAN SPECIAL LELE ADA DI SOLO KI LUR, REGANE MURAH PISAN EUYY!!!🤤 – Panggone neng daerah UMS lur, tepate neng nggone @leva_spesial_lele 🤤 sing special neng kene ki warunge dodol berbagai macam masakan lele lur, enek lele kuah (mirip mangut lele) karo lele sambel bawang 🤤 eitsss, ora gur kui lur, kabeh [baca…]

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Awan awan enake golek makan siang bebek

-
BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Awan awan enake golek makan siang bebek

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae ki 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain bebek, neng kene yo [baca…]

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOO

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOO

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOONG 🤤💦 . Wingi awan aku lewat neng daerah pasar kliwon lur, ndelalah nglewati outlet e @silkymilky_solo 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok [baca…]