WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!! – Wah baknen dino iki HARI TERAK

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki HARI TERAKHIR FOOD FESTIVAL neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!! – Wah bakne

– MALEM MINGGU JAJAN MENTAI RICE KARO NONGKRONG ENAK TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!! . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!!🔥 . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise nggone @pukisbadran koyo aku ki mau bar tuku pukise dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo [baca…]

. KUE BROWNIESE ENDES TENAN LUR, GARING DILUAR LEMBUT DI DALAM!!!! . Wah mubeng

. KUE BROWNIESE ENDES TENAN LUR, GARING DILUAR LEMBUT DI DALAM!!!!🤤 . Wah mubeng mubeng Food Festival Hello Market ra sengojo malah nemu jujukan kue brownies, panggone neng nggone @spoonbrownies lur 🤤 yo langsung tak gasss!!! opo neh seko tampilane ki jan ketok lumer tenan lur, dan model brownies e ki garing di luar lembut [baca…]

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!! – Wah baknen dino iki nen

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. STEAK ENAK ORA KUDU LARANG LUR, OPO NEH ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!! . Yo ik

.
STEAK ENAK ORA KUDU LARANG LUR, OPO NEH ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!!
.
Yo ik

. STEAK ENAK ORA KUDU LARANG LUR, OPO NEH ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!!🔥 . Yo iki jujukan STEAK andalanku, enak, murah, porsi melimpah, tur panggone nyaman banget nggo nongkrong, panggone neng nggone @doubledeckerus lur, langsung mrene wae mumpung lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE 😍 . Dadi neng kene ki sing [baca…]

. LAGI NGOPO???NGOPIIII!!!! . Yo iki panggon kofisyop sing wajib banget mbok jaj

. LAGI NGOPO???NGOPIIII!!!!🔥 . Yo iki panggon kofisyop sing wajib banget mbok jajal lur, panggone neng @sandarankopi lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki yo panggone kui lho lur, syahdu tenan je, ha pie selain indoor yo enek outdoor e, tur cowzy banget panggone lur 😍 opo neh FREE WIFI barang 😍 dijamin marai [baca…]

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!! . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

.
RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!
.
Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!🤤 . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng??😍, nek seneng brati koe koyo aku lur, ki mau bar nyelakne mampir golek sego sambel mercon neng nggone @racebowl.id , aku lengganan mrene ki mergo selain regane murah, rosone kui lho lur, wenak tenan, khas banget bumbune 🤤 opo neh kabeh menune [baca…]

. JUJUKAN SARAPAN SOTO ANDALANKU!!! . Sopo sing bingung golek sarapan?? nyoh sin

. JUJUKAN SARAPAN SOTO ANDALANKU!!!😍 . Sopo sing bingung golek sarapan?? nyoh sing bingung golek sarapan gas mrene wae, koyo aku iki mau bar goleke sarapan sing seger, ki mau bar golek Soto neng nggon daerah Banyuanyar lur, tepate nggone Soto Seger bu sopo ya, aku rodo lali jenenge 😂 . Sing special neng kene [baca…]

. BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!! . Koyo aku iki bar golek semp

.
BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!!
.
Koyo aku iki bar golek semp

. BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Koyo aku iki bar golek sempol neng nggone @sempolsolo , neng kene ki sing marai unik sempole di baluri telur kopyok sing kandel tenan lur jan marai kemecer banget 🤤 opo neh sempole ki murah banget regane gur SEWU tok lur 😍 selain kui [baca…]

. WADUHHH, THE REAL STEAK SING WAJIB BANGET DICOBO KI LUR!!! . Opo neh pas hawan

. WADUHHH, THE REAL STEAK SING WAJIB BANGET DICOBO KI LUR!!!🤤 . Opo neh pas hawane adem, tur yo ngepasi tanggal enom ngene ki pancen mantep golek Steak sing menurutku rasane Endolitaaa, panggone neng @doubledeckerus lur, mumpung lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE 😍 . Dadi neng kene ki sing special kabeh steak [baca…]