. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!! . Mumpung dino iki

.
MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Mumpung dino iki

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki HARI TERAKHIR Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official [baca…]

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!! . Mumpung dino iki lagi enek Food

.
KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!
.
Mumpung dino iki lagi enek Food

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!🔥 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai [baca…]

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!! . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

.
RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!
.
Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!🤤 . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng??😍, nek seneng brati koe koyo aku lur, ki mau bar nyelakne mampir golek sego sambel mercon neng nggone @racebowl.id , aku lengganan mrene ki mergo selain regane murah, rosone kui lho lur, wenak tenan, khas banget bumbune 🤤 opo neh kabeh menune [baca…]

– ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR – Panggone neng nggon Soto Lamon

-
ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR 
-
Panggone neng nggon Soto Lamon

– ESUK ESUK NYEGER SOTO KULIT NAK TENAN KI LUR 🤤 – Panggone neng nggon Soto Lamongan Cak No lur 😁 sing marai aku mampir mrene ki mergo mben lewat ratau sepi warunge lur, maklum selain regane cukup terjangkau, rasane yo endes banget lur 😁 – Selain kui neng kene koe yo iso request tambahan [baca…]

Datang & saksikan Pagelaran Wayang Kulit dengan lakon “Banjaran Anoman”. Kali i

Datang & saksikan Pagelaran Wayang Kulit  dengan lakon "Banjaran Anoman". Kali i

Datang & saksikan Pagelaran Wayang Kulit #2 dengan lakon “Banjaran Anoman”. Kali ini pagelaran dibawakan oleh dalang Ki Purbo Asmoro, S.Kar., M.Hum. Masyarakat dapat menyaksikan secara langsung dan gratis Pagelaran Wayang Kulit ini, 📅 Jumat, 21 Februari 2020 🕖 20.00 WIB 📍 Pendhapi Gede Balai Kota Surakarta @pariwisatasolo Sumber Berita

. GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Mumpung dino

.
GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Mumpung dino

. GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone [baca…]

. SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!! . Warga UMS dan Sekitarnya saiki

.
SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!!
.
Warga UMS dan Sekitarnya saiki

. SEGO KULIT CUMI SEMENE MUNG 9K?MURAH TENAN!!!😍 . Warga UMS dan Sekitarnya saiki nek meh golek jujukan dinggo makan siang utowo makan malam sing enak enak dan mantap mantap rasah bingung meneh, nyohhh tak wenehi referensi panggon jujukan anyar lur, panggone neng nggone @racebowl.id lur 😍 . Sing special neng kene ki dodolan berbagai [baca…]

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!! . Mumpung dino terakhir Food Festival

.
NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Mumpung dino terakhir Food Festival

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Mumpung dino terakhir Food Festival gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy [baca…]

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]

– NASI KULIT SAMBEL MATAH PLUS TELUR CUMAN 9K???MURAH BANGET!!! – Panggone neng

-
NASI KULIT SAMBEL MATAH PLUS TELUR CUMAN 9K???MURAH BANGET!!!
-
Panggone neng

– NASI KULIT SAMBEL MATAH PLUS TELUR CUMAN 9K???MURAH BANGET!!!🤤 – Panggone neng gone @kedaicupidsolo lur, neng kene ki Special dodolan berbagai masakan sing ramah di kantong, enek ayam, iga gongso, telur kriting jumbo, es bobba, thai tea, pokoke komplit tenan lur!!!🤤🔥 cocok tenan nggo jujukan makan siangmu utowo makan malammu lur, eitsss sing mager [baca…]