– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT – Hawane Syahdu ngene

-
BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT
-
Hawane Syahdu ngene

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT🀀 – Hawane Syahdu ngene ki pancen paling mantep mangan bakmi goreng sek lur, koyo aku wingi bar pesen bakmi goreng neng nggone @nasgorcaknurbabe lur, neng kene ki menune komplit tenan, enek nasi goreng, mie goreng, bihun goreng, capjay goreng, capjay kuah, paklay, lan sak panunggale 🀀 [baca…]

– PANAS PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR – Hawane panas tenan ya lur

-
PANAS PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR 
-
Hawane panas tenan ya lur

– PANAS PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR πŸ”₯🀟 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🀀 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng kene ki dodol berbagai macam es sing jarang ditemoni neng Solo 😍 [baca…]

– SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!! – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki

-
SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!!
-
Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki

– SUMPAH ES BOBANE SEGER TENAN KI LUR!!!🀀 – Warga UMS pecinta boba ndi suarane ki??wah baknen neng UMS ki enek panggon omben omben boba anyar lho lur, panggone neng cedak kampus 4 Kedokteran UMS, tepate neng nggone @hai_numan lur 😍 dadi neng kene ki dodolan berbagai macam minuman Flavour dengan berbagai macam rasa lur, [baca…]

– NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!! – Awan ki mau aku bar mampir gol

-
NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!!
-
Awan ki mau aku bar mampir gol

– NASI KOYO BURGER???WAH MANTUL TENAN KI LUR!!!🀀 – Awan ki mau aku bar mampir golek jajanan neng daerah makamhaji lur, tepate neng nggone Nasgem a.k.a NASI GEMBIRA @nasgemsolo 🀀 sing marai aku mampir mrene ki mergo nasine ki penyajiane mirip koyo burger lur, dadi isine nasi trus di wenehi isian macem macem lur, enek [baca…]

– NASI PADANG ANDALANKU NGGO MAKAN SIANG KI LUR! – aku wingi bar makan siang nen

-
NASI PADANG ANDALANKU NGGO MAKAN SIANG KI LUR!
-
aku wingi bar makan siang nen

– NASI PADANG ANDALANKU NGGO MAKAN SIANG KI LUR!🀀 – aku wingi bar makan siang neng nggon daerah UMS lur, tepate neng nggon Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K [baca…]

– MIE AYAM SURABAYA PAK DUL EMANG JUWARA!!!! – Wes suwe ora mangan mie ayam ki l

-
MIE AYAM SURABAYA PAK DUL EMANG JUWARA!!!!
-
Wes suwe ora mangan mie ayam ki l

– MIE AYAM SURABAYA PAK DUL EMANG JUWARA!!!!🀀 – Wes suwe ora mangan mie ayam ki lur, mau pas lewat nang UMS ndelalah Mie Ayam Surabaya Pak Dul bukak, yowes langsung gas mlipir wae😁 maklum sing cabang UMS kene ki rumangsaku bukak e di oglang oglang og alias kerep tutupe 😭 – Nek wong SBK [baca…]

NASI PECEL KEMBANG TURI ANDALANKU!!! – Dino iki mau aku bar mangan pecel neng da

NASI PECEL KEMBANG TURI ANDALANKU!!!
-
Dino iki mau aku bar mangan pecel neng da

NASI PECEL KEMBANG TURI ANDALANKU!!!🀀 – Dino iki mau aku bar mangan pecel neng daerah jajar lur, tepate neng gone Pecel Kembang Turi Bu Bambang 🀀 sing special neng kene ki ra gur dodolan pecel tok lur, tapi dodolan berbagai masakan jawa dan dijamin fresh dan nikmat tenan rasane 🀀 – Nek tiap aku mrene [baca…]

– WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!! HARI TERAKHIR NENG FOOD FEST

-
WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!! HARI TERAKHIR NENG FOOD FEST

– WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!!🀀 HARI TERAKHIR NENG FOOD FESTIVAK LHO LUR!!!🀀 – Guritane KRENYEL KRENYELL!!!πŸ”₯🀀 dino iki @tako_pico terakhir neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki hampir [baca…]

– BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Tepate neng nggone Bakso

-
BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Tepate neng nggone Bakso

– BAKSO KRIKIL PALING MONCOR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🀀 – Tepate neng nggone Bakso Kerikil Barokah A.K.A Pak Parno 😁 neng kene ki specialis dodolan bakso tapi ukurane cilik cilik lur, sak krikil πŸ˜‚ EITSS tapi ojo salah lur, senajan ukurane gur sak krikil tapi ki porsine bakso wakeh tenan, wingi tak etung sekitar [baca…]

– WADIDAWWWW AKHIRNYA DI SOLO ADA ALPUKAT KOCOK!!!! – Hawane panas tenan ya lur,

-
WADIDAWWWW AKHIRNYA DI SOLO ADA ALPUKAT KOCOK!!!!
-
Hawane panas tenan ya lur,

– WADIDAWWWW AKHIRNYA DI SOLO ADA ALPUKAT KOCOK!!!!🀀 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🀀 mumpung iki lagi Grand Opening PROMO DISKON 50% lho lur nganti tekan tanggal 16 OKTOBER 🀀 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng [baca…]

– BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!! – Wadidawww guritane KRENYEL KRE

-
BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!!
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRE

– BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!!🀀 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!πŸ”₯🀀 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene [baca…]

– BANYU JERUK PASWORDNYA???ES JERUK SEGER GAK BIKIN KEMBUNG – Wah metu pisan ne

-
BANYU JERUK PASWORDNYA???ES JERUK SEGER GAK BIKIN KEMBUNG 
-
Wah metu pisan ne

– BANYU JERUK PASWORDNYA???ES JERUK SEGER GAK BIKIN KEMBUNG πŸ€€πŸ’¦ – Wah metu pisan neng ndalan panase ra njamak, nganti meh semaput ki mau 😭 ngene ki enake pancen diombeni sing seger seger sek lur, koyo aku ki mau saking ra kuate nganti mampir golek kesegaran neng gone @banyujeruk.id sing lagi enek neng Food Festival [baca…]