– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR – Hayo sopo sing wes ta

-
HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 
-
Hayo sopo sing wes ta

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 🤤 – Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatan nggone @tako_pico ?🤤, sing durung tau langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon karo The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 – Sing marai aku selalu mampir [baca…]

: dek udah makan belum nih? : belum mas, kenapa emangnya ? : mas pesankan ya

: dek udah makan belum nih?
 : belum mas, kenapa emangnya ?
 : mas pesankan  ya

🧒 : dek udah makan belum nih? 🧕 : belum mas, kenapa emangnya ? 🧒 : mas pesankan @dkats_bento ya buat makan siang,jangan lupa di makan lho ya buat nambah semangat kamu saat kerja nah kira-kira begitulah wahai para lelaki cara modusin doi biar cintamu di terima tanpa hambatan , emang nih kelezatan @dkats_bento bikin [baca…]

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!! . Panggone iki neng n

.
AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!
.
Panggone iki neng n

. AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes [baca…]

– LONG WEEKEND OJO LALI NGEMIL PIZZA SEK, MUMPUNG REGANE GUR 8K TOK LUR!!! – ASY

-
LONG WEEKEND OJO LALI NGEMIL PIZZA SEK, MUMPUNG REGANE GUR 8K TOK LUR!!!
-
ASY

– LONG WEEKEND OJO LALI NGEMIL PIZZA SEK, MUMPUNG REGANE GUR 8K TOK LUR!!!🔥 – ASYIQUE, nyohhh ki aku enek kabar gembira dinggo koe sing kepengen mangan Pizza pas tanggal tuo lur 😍 ha pie @pantiespizzaindonesia ngenekne PROMO meneh je, PROMO HOKI ZONE jenenge lur 😍 dadi PROMONE iki koe gur cukup tuku varian Pizza [baca…]

– LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI – Warga solo mesti gen

-
LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI 
-
Warga solo mesti gen

– LONG WEEKEND MENDUNG NYEMIL DONAT ANDALANKU SEK WAE KI 🤤 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – Btw [baca…]

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!! . Glo koyo aku ki ma

.
BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!
.
Glo koyo aku ki ma

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!🔥 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone [baca…]

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!! . Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

.
JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!
.
Hayo sopo sing wes mampir neng Foo

. JAJANAN KHAS JEPANG UNIK TENAN KI LUR!!!!😍 . Hayo sopo sing wes mampir neng Food Festival @theparksolo_official ?😁 Nah nek koe lagi mampir mrene ojo lali mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone @dokidoki_streetfood 😁 iki jajanane unik tenan lur, dan gur enek nek [baca…]

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Par

-
PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Par

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi [baca…]

. GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!! . Baknen saiki lagi enek neng beberapa Food

.
GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!!
.
Baknen saiki  lagi enek neng beberapa Food

. GUILTY PLEASURE TENAN IKI LUR!!!🔥 . Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . Iki wingi aku pesene Chicken In Red, [baca…]

. BAKSO PAK GIMAN IS COMEBACK!!!! . Yo iki salah satu bakso langgananku sing wes

.
BAKSO PAK GIMAN IS COMEBACK!!!!
.
Yo iki salah satu bakso langgananku sing wes

. BAKSO PAK GIMAN IS COMEBACK!!!!😍 . Yo iki salah satu bakso langgananku sing wes suwe banget tak goleki tapi ra ketemu lur, soale mbien ki nek awan manggrok neng ngomah, tapi apadaya pas aku lewat neng warunge ki baknen omahe bapake wes di gusur 😭 padahal iki Local Pride tenan menurutku, hapie sak porsi [baca…]

– ASYIAPP UDAN UDAN NGEMIL TAKOYAKI MENUL MENUL SEK WAE KI – Yo iki lur, cemila

-
ASYIAPP UDAN UDAN NGEMIL TAKOYAKI MENUL MENUL SEK WAE KI 
-
Yo iki lur, cemila

– ASYIAPP UDAN UDAN NGEMIL TAKOYAKI MENUL MENUL SEK WAE KI 😍 – Yo iki lur, cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap [baca…]

– WAH KEBABE MARAI MENGALIHKAN DUNIA TENAN IKI LUR!!! – Parah tenan, ngepasi tan

-
WAH KEBABE MARAI MENGALIHKAN DUNIA TENAN IKI LUR!!!
-
Parah tenan, ngepasi tan

– WAH KEBABE MARAI MENGALIHKAN DUNIA TENAN IKI LUR!!!😍 – Parah tenan, ngepasi tanggal tuo malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR 6K lur 😍 panggone iki neng daerah Sondakan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥 – Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, [baca…]