. KUE PUTHU ANEKA WARNA??? . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

.
KUE PUTHU ANEKA WARNA???
.
Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

. KUE PUTHU ANEKA WARNA???😍 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek wakeh tenan variane, enek [baca…]

. KUE DORAYAKI TRADISIONAL A.K.A TERANG BULAN MININE WENAK TENAN KI LUR . Yups

.
KUE DORAYAKI TRADISIONAL A.K.A TERANG BULAN MININE WENAK TENAN KI LUR 
.
Yups

. KUE DORAYAKI TRADISIONAL A.K.A TERANG BULAN MININE WENAK TENAN KI LUR 😍 . Yups tepate neng nggone warunge Pak Arif, terang bulan mini persada UMS lur 😁 neng kene ki sing marai special ki terang bulane sing modele imut imut + varian rasane okeh banget lur 😍 daaaaan nek biasane terang bulan mini kae [baca…]

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendar

.
KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendar

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho [baca…]

. KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendaris

.
KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendaris

. KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek [baca…]

Datang & Ikuti !! LOMBA MEMASAK KUE KUKUS. Save Date Minggu,05 Januari 2020

Datang & Ikuti !!
LOMBA MEMASAK KUE KUKUS.

Save Date 
 Minggu,05 Januari 2020

Datang & Ikuti !! LOMBA MEMASAK KUE KUKUS. Save Date 📝 🗓 Minggu,05 Januari 2020 ⏰ 10.00 – selesai Biaya Registrasi Rp 20.000 (Kembali Produk) HADIAH : Juara 1 (300.000+Piala+Goodiebag) Juara 2 (200.000+Piala+Goodiebag) Juara 3 (200.000+Piala+Goodiebag) . Juara Harapan 1-3 (Piala + Goodiebag) . . Syarat & Ketentuan : *Personil perorangan/grup (maks 2 Orang) *Peserta [baca…]

KUE BALOK PARIKESIT diskon 40% Selamat hari Selasa peps, masih semangat kan men

KUE BALOK PARIKESIT diskon 40%

Selamat hari Selasa peps, masih semangat kan men

KUE BALOK PARIKESIT diskon 40% Selamat hari Selasa peps, masih semangat kan menjalani hari! Sudah makan siang apa belum? Buat kalian yang ada di Solo ada promo Mamimumemo hingga 40% pembelian Kue Balok Parikesit melalui gofood loh. Khusus Outlet penumping Laweyan ya Cuss pesen in buat keluarga, temen-temen kantor, calon mertua 😁 . . KUE [baca…]

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!! . Sore so

.
HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!
.
Sore so

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!😍🔥 . Sore sore ngene ki enake nyemil sing manis manis sek lur ben ra ngantuk 😍 koyo aku ki mau bar tuku cemilan neng nggone @kuebalokparikesit 😁 ki mau aku mampir mrene ki jare krungu krungu @kuebalokparikesit lagi ngetokne varian menu anyar lur, [baca…]

. KUE BALOK GREENTEA??SATU SATUNYA DI KOTA SOLO LUR!!! . Awan awan ngene ki enak

.
KUE BALOK GREENTEA??SATU SATUNYA DI KOTA SOLO LUR!!!
.
Awan awan ngene ki enak

. KUE BALOK GREENTEA??SATU SATUNYA DI KOTA SOLO LUR!!!😍 . Awan awan ngene ki enake nyemil sing manis manis sek lur ben ra ngantuk 😍 koyo aku ki mau bar tuku cemilan neng nggone @kuebalokparikesit 😁 ki mau aku mampir mrene ki jare krungu krungu @kuebalokparikesit lagi ngetokne varian menu anyar lur, Kue Balok Greentea [baca…]

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!! – YO IKI IKIIII, kue balok pal

-
WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!
-
YO IKI IKIIII, kue balok pal

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 – YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🤤 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, saiki enek macem [baca…]

– KUE BALOK BROWNIESNYA MELER MELERRR LUR – WOHOOOOYYY!!! Neng daerah UMS saiki

-
KUE BALOK BROWNIESNYA MELER MELERRR LUR 
-
WOHOOOOYYY!!! Neng daerah UMS saiki

– KUE BALOK BROWNIESNYA MELER MELERRR LUR 🤤 – WOHOOOOYYY!!! Neng daerah UMS saiki enek tempat makan cemilan anyar lur, tepate neng nggone @brownies_meleleh_sentana 🤤 dadi neng kene ki special dodolan kue balok tapi adonane ki nganggo adonan Brownies sing meleleh lur 🤤 jan moncor tenan ki mesti rasane 🤤 – Selain kui neng kene [baca…]