– SATE BABY OCTOPUS BAKARNYA JUWARA BANGET!!!! – Guritane KRENYEL KRENYELL!!! di

-
SATE BABY OCTOPUS BAKARNYA JUWARA BANGET!!!!
-
Guritane KRENYEL KRENYELL!!! di

– SATE BABY OCTOPUS BAKARNYA JUWARA BANGET!!!!🤤🤤 – Guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng Food Festival Solo Square lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko [baca…]

– BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!! – Wadidawww guritane KRENYEL KRE

-
BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!!
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRE

– BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!!🤤 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene [baca…]

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

-
MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 😍🔥 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki [baca…]