GASKE LUR TANGGALANE AYU TENAN KOYO DE’E . 11.11 Iso dadi kenangan. Tambah kenan

GASKE LUR TANGGALANE AYU TENAN KOYO DE’E . 11.11 Iso dadi kenangan. Tambah kenan

GASKE LUR TANGGALANE AYU TENAN KOYO DE’E . 11.11 Iso dadi kenangan. Tambah kenangan neh ngumbahke mobil ning @irangecarwashid mung 11ewu. Murih banget pokokmen! Tak tunggu tanggal 11 November ning ORANGE CARWASH YA! Ki lho cavange okeh isoh milih sing cedak omahmu . PROMO TANGGAL CANTIK NOVEMBER 🎉🎉🎉 . Kemarin ada yang tanya mimin promo [baca…]

– WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI – Koyo aku ki mau bar pesen g

-
WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 
-
Koyo aku ki mau bar pesen g

– WAH AWAN AWAN MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 🤤 – Koyo aku ki mau bar pesen geprek neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – [baca…]

. ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU .

.
ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU 
.

. ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU 😂🤟 . Koyo aku wingi bar golek sarapan neng daerah mangkubumen lur, tepate nggon sambel welut warung bambu cedak RS PKU ronggowarsito 😍 . Tekan nggone ki wingi terpantau ra pati rame lur, senajan panggone gur emplek emplek neng pinggir ndalan [baca…]

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY – Koyo aku ki mau bar jajan sioma

-
SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 
-
Koyo aku ki mau bar jajan sioma

– SORE SORE MAKAN SIOMAY BIAR TAMBAH BOHAYYYY 🤤🤟 – Koyo aku ki mau bar jajan siomay karo ndoro putriku neng Food Festival Solo Baru lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @siomay_teh_wiwid lur 🤤 aku ki mau mampir mrene mergo penasaran banget karo rasane lur, ha pie jarang tenan lho lur [baca…]

– TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI – Koyo aku wingi bar nggolek ce

-
TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI 
-
Koyo aku wingi bar nggolek ce

– TANGGAL ENOM ENAKE NGGOLEK CEMILAN SEK WAE KI 🤤 – Koyo aku wingi bar nggolek cemilan cremne puff neng neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki wingi awan aku mampir mrene mergo pas lewat kok ketok lucu lucu creme puff e 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, [baca…]

. WAH NDENGAREN MENDUNG, GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE KI LUR . Koyo aku ki ma

.
WAH NDENGAREN MENDUNG, GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE KI LUR 
.
Koyo aku ki ma

. WAH NDENGAREN MENDUNG, GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE KI LUR 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek kehangatan neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan [baca…]

Suegerr tenan pemandangane . Ono seng omahe cedak sawah seng viewne seenger koyo

Suegerr tenan pemandangane
.
Ono seng omahe cedak sawah seng viewne seenger koyo

Suegerr tenan pemandangane . Ono seng omahe cedak sawah seng viewne seenger koyo ngene? 😁 . . . . Persawahan Desa Jatiyoso, Karanganyar Difotoin : @andto_han . from @aryajakasatria Sumber Berita

– SORE SORE GOLEK MANGAN SEGO LEMPIT SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau lho bar

-
SORE SORE GOLEK MANGAN SEGO LEMPIT SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau lho bar

– SORE SORE GOLEK MANGAN SEGO LEMPIT SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau lho bar mampir golek jajanan neng daerah makamhaji lur, tepate neng nggone Nasgem a.k.a NASI GEMBIRA @nasgemsolo 🤤 sing marai aku mampir mrene ki mergo nasine ki penyajiane mirip koyo burger lur, dadi isine nasi trus di wenehi [baca…]

– LHA YEN HAWANE PANAS KOYO NGENE KARO NYAWANG ES MU YO RA KUAT TO DEK DEK!!! –

-
LHA YEN HAWANE PANAS KOYO NGENE KARO NYAWANG ES MU YO RA KUAT TO DEK DEK!!!
-

– LHA YEN HAWANE PANAS KOYO NGENE KARO NYAWANG ES MU YO RA KUAT TO DEK DEK!!!😭 – Niate CFD eh baknen dino iki CFD ne prei 😭 alhasil ki mau aku langsung muleh lur, eeeh lha kok pas muleh ki nonton cah cilik telap telep ngombe es kok ketok seger tenan ya, tak ingak [baca…]

– SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR – Koyo aku ki mau bar ne

-
SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR 
-
Koyo aku ki mau bar ne

– SORE SORE ENAKE NYEMIL MENTAI RICE ENAK TENAN KI LUR 🤤 – Koyo aku ki mau bar neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 [baca…]

– PANAS TENAN HAWANE, ENAKE GOLEK SING SEGER DISEK WAE KI LUR – Koyo aku ki mau

-
PANAS TENAN HAWANE, ENAKE GOLEK SING SEGER DISEK WAE KI LUR 
-
Koyo aku ki mau

– PANAS TENAN HAWANE, ENAKE GOLEK SING SEGER DISEK WAE KI LUR 🤤 – Koyo aku ki mau bar seko Food Festival Solo Square lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @mieluber lur 😍 sing rung mudeng gone @mieluber dodol opo wae, dadi neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek crabby [baca…]