Opo yo koe wis tau nggrasakne sarapan/maksi bareng-bareng neng sawah koyo ngene?

Opo yo koe wis tau nggrasakne sarapan/maksi bareng-bareng neng sawah koyo ngene? . Pie lurr rasane 😃?? . . @guyonan_jowo.id #sawah #surakarta #exploresolo #kulinersolo Sumber Berita

– TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lh

-
TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lh

– TANGGAL ENOM ENAKE NANJAKNE BLANJAN SEK WAE KI LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek nanjakne blanjan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo [baca…]

. BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!! . Glo koyo aku ki mau lho

.
BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!
.
Glo koyo aku ki mau lho

. BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!🤤 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone @zuppa_yukusiba [baca…]

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!! . Glo koyo aku ki ma

.
BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!
.
Glo koyo aku ki ma

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!🔥 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone [baca…]

– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau bar tuku r

-
PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau bar tuku r

– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau bar tuku rujak es krim neng nggone RUJAK ES KRIM MAS DIKA BATURAN 😍 sing special neng kene ki rujak e made by order dan dijamin fresh tenan buahe lur 😍🤤 dan selain kui koe isoh obo tingkat [baca…]

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!! . Yo iki lur, sala

.
WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!
.
Yo iki lur, sala

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!🤤 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene [baca…]

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

.
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek Roti Panggang Kukus neng ngone @rotipakubulibul , dadi neng kene ki nyediakne roti paku (panggang & kukus) isine macem macem varian rasa topping, enek rasa buah buahan koyo srikaya, strawberry, enek rasa cokelat, tiramisu, chocomaltine, trus enek sing [baca…]

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM . Panggone neng nggone l

.
SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 
.
Panggone neng nggone  l

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 😂 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo koe sing pengen nongkrong [baca…]

– BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir g

-
BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir g

– BAR KUDANAN NAMPIR NYUKI SEK WAE LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you [baca…]

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek makan sian

.
UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek makan sian

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggone @kedai_bakso_oshin lur 😍 Ndelalah ki mau aku pas mrene ki lagi enek PROMO DISKON 15% khusus PAKET BAKSO OSHIN 2 lur 😍 wadaww mantullss 🤤 seko tampilane marai kemecer tenan lur😍 ha pie pas [baca…]