“Minta Pricelist dong Mien? Udah kemecer mau cobain Mie Popipop nih ” . “Siap ka

"Minta Pricelist dong Mien? Udah kemecer mau cobain Mie Popipop nih "
.
"Siap ka

“Minta Pricelist dong Mien? Udah kemecer mau cobain Mie Popipop nih 🤤” . “Siap kak, berikut pricelistnya 😊 . Ada 7 menu utama Mie Original Popipop yg wajib dicoba. Halalan Toyyiban. . Non pedes : 1. Ayam Yammy – 15rb 2. Tomlery (kuah sayur) – 16rb 3. Raja Seafood – 20rb . Pedes : 4. [baca…]

. JAMUR ENOKINE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah

.
JAMUR ENOKINE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah

. JAMUR ENOKINE MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, saiki @phiphithaistreetfood buka cabang anyare neng nggon Solo Paragon Mall lho lur 🤤 tentune dengan PROMO DISKON sing menarik lur!!😍 hapie khusus neng nggon Outlet anyare iki bakal enek DISKON 20% dinggo all varian menu je 🤤 . Wah [baca…]

– WAIKIIII, KEBABE XIMPLAH XIMPLAH, MARAI KEMECER TENAN LUR!!! – KABOBS Premium

-
WAIKIIII, KEBABE XIMPLAH XIMPLAH, MARAI KEMECER TENAN LUR!!!
-
KABOBS Premium

– WAIKIIII, KEBABE XIMPLAH XIMPLAH, MARAI KEMECER TENAN LUR!!!🤤🤤🤤 – KABOBS Premium Kebab! Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial! – Mulai 21 Oktober, KABOBS bakal bukak neng Solo Grand Mall karo Solo Paragon Mall lho lur!😍 tentune enek OPENING PROMO ne barang lur, dinggo tuku varian [baca…]

– CEMILAN THAILAND ANDALANKU, HALAL 100% – Tenang wae lur, sing wes kemecer ras

-
CEMILAN THAILAND ANDALANKU, HALAL 100% 
-
Tenang wae lur, sing wes kemecer ras

– CEMILAN THAILAND ANDALANKU, HALAL 100% 😍🤟 – Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, cemilan ala thailand iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival The Park Mall Solo Baru🤤 – Wah mantul banget ki lur 🤤 dadi iki modele daging wagyu di potong dadu trus di bakar nganggo bumbu BBQ+Black [baca…]

. SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET . Tenang wae lur, sing wes kemecer ra

.
SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET 
.
Tenang wae lur, sing wes kemecer ra

. SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET 🤤 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, cemilan ala thailand iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival Solo Paragon Mall 🤤 . Wah mantul banget pokoke lur 🤤 dadi iki modele smoked chicken di iseni nganggo enoki trus bar kui di sirami [baca…]

. BEEF WAGYU?WIHH MANTUL BANGET NIH LUR . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasa

.
BEEF WAGYU?WIHH MANTUL BANGET NIH LUR 
.
Tenang wae lur, sing wes kemecer rasa

. BEEF WAGYU?WIHH MANTUL BANGET NIH LUR 🤤 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, cemilan ala thailand iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival Solo Square lur 🤤 Mumpung iki lagi ngetokne menu anyar lho lur, jenenge Beef Wagyu Saikoro 😍 . Wah mantul banget pokoke lur 🤤 dadi [baca…]