. MANUK LONDO?WAH KETOKE ENAK TENAN KI . Biasane koe nek dho liburan karo kelua

.
MANUK LONDO?WAH KETOKE ENAK TENAN KI 
.
Biasane koe nek dho liburan karo kelua

. MANUK LONDO?WAH KETOKE ENAK TENAN KI 🤤 . Biasane koe nek dho liburan karo keluarga nengdi lur? Nek aku biasane gur ngemall, suwe2 bosen yoan pengen golek suasana bedo 😭 nah kebetulan wingi aku bar dijak karo koncoku nyobo neng daerah Mojolaban lur, jarene enek tempat cowzy dinggo kumpul keluarga jenenge BANANA GARDEN @bananagardens_mojolaban [baca…]