– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR – Panggone iki nen

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 
-
Panggone iki nen

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 😍🤟 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha [baca…]