Wah, ciblon ngisor kae kok koyone seger yo lurr. Ono seng wis tau mrene? . . NAV

Wah, ciblon ngisor kae kok koyone seger yo lurr. Ono seng wis tau mrene?
.
.
NAV

Wah, ciblon ngisor kae kok koyone seger yo lurr. Ono seng wis tau mrene? . . NAVA HOTEL TAWANGMANGU Jl. Grojogan sewu, Pintu II Tawangmangu, Karanganyar Renang aja 100k dapat bonus makanan   Sumber Berita

• owalah iki to mbak’e sing ayu kae, pas kae aku dewe sempet weruh mbak e iki ni

•
owalah iki to mbak'e sing ayu kae, pas kae aku dewe sempet weruh mbak e iki ni

• owalah iki to mbak’e sing ayu kae, pas kae aku dewe sempet weruh mbak e iki ning @newbirthcoffee gan, menurutku nek ndelok kok yo ayu tenan hehehe marai gerogi pas nyruput kopi ne gan 😂 untung ora utah pas ta sruput . tapi selain mbak’e ayu rasa ombenan e yo enak tenan, cucuk karo [baca…]

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng any

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng any

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng anyar pora yo ? 🤔 . from @herdik . 📍The Heritage Palace, Kartasura, Sukoharjo Sumber Berita

Mbien jaman cilikmu kae pas ngerti motor mabur… podo da da da karo njaluk duit

Mbien jaman cilikmu kae pas ngerti motor mabur... podo da da da karo njaluk duit

Mbien jaman cilikmu kae pas ngerti motor mabur… podo da da da karo njaluk duit e ora??!! . Sopo seng sering neng bandara ngajak anak/konco mrene? . . Lokasi : Depan Bandara Adi Soemarmo, Ngemplak, Boyolali. .