Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng any

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng any

Poyo koe wis tau mlebu rene lur? Mimin rene pas bukaan pertama kae. Ono seng anyar pora yo ? 🤔 . from @herdik . 📍The Heritage Palace, Kartasura, Sukoharjo Sumber Berita

Mbien jaman cilikmu kae pas ngerti motor mabur… podo da da da karo njaluk duit

Mbien jaman cilikmu kae pas ngerti motor mabur... podo da da da karo njaluk duit

Mbien jaman cilikmu kae pas ngerti motor mabur… podo da da da karo njaluk duit e ora??!! . Sopo seng sering neng bandara ngajak anak/konco mrene? . . Lokasi : Depan Bandara Adi Soemarmo, Ngemplak, Boyolali. .