. SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG M

.
SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG M

. SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG MAMPIR MRENE WAE!!!🔥 . Happy Valentine 🌹 Have a romantic valentine celebration with your love ones. . . 💸 Idr:350 K /couple 🌹Thursday, feb 14th 2020 @7PM – till end Includes: – Decoration – Choose One (Mineral Water,Ice/ Hot Tea, Fanta, Sprite, [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

. WADIDAWW, NEMU JUJUKAN ANYAR DINGGO GOLEK MINUMAN BERGIZI KI LUR!!! . Sopo sin

.
WADIDAWW, NEMU JUJUKAN ANYAR DINGGO GOLEK MINUMAN BERGIZI KI LUR!!!
.
Sopo sin

. WADIDAWW, NEMU JUJUKAN ANYAR DINGGO GOLEK MINUMAN BERGIZI KI LUR!!!😍 . Sopo sing lagi diet tapi bingung golek jujukan nggo golek minuman sing iso nggo menunjang olahraga utowo dietmu?nahhh tenang wae lur, saiki neng kota Solo wes enek panggone, tepate neng nggone @kendipressjuicery sing panggone neng Manahan selatan KFC lur 😁 dadi neng kene [baca…]

. WAIKI JUJUKAN SARAPAN ANDALANKU SING PALING KOMPLIT DAN MURAH MERIAH!!! . Ki

.
WAIKI JUJUKAN SARAPAN ANDALANKU SING PALING KOMPLIT DAN MURAH MERIAH!!! 
.
Ki

. WAIKI JUJUKAN SARAPAN ANDALANKU SING PALING KOMPLIT DAN MURAH MERIAH!!! 😍 . Ki wingi critane aku bar golek sarapan neng daerah UNS tepate neng nggon @warungjepun aku mrene ki mergo pengen njajal sing panggon anyare sing luweh jembar lur 😍 oiyo sing rung mudeng, dadi neng kene ki dodolane special berbagai jenis penyetan lur, [baca…]

– MALEM MINGGU WES OLEH JUJUKAN DINGGO GOLEK CEMILAN DURUNG LUR? – Nyoh tak anda

-
MALEM MINGGU WES OLEH JUJUKAN DINGGO GOLEK CEMILAN DURUNG LUR?
-
Nyoh tak anda

– MALEM MINGGU WES OLEH JUJUKAN DINGGO GOLEK CEMILAN DURUNG LUR?😁 – Nyoh tak andani, Panggone neng nggone @tako_pico , iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene [baca…]

– LIBUR PANJANG TELAH USAI, WES NDUE JUJUKAN NGGO TUKU OLEH OLEH DURUNG LUR?NYOH

-
LIBUR PANJANG TELAH USAI, WES NDUE JUJUKAN NGGO TUKU OLEH OLEH DURUNG LUR?NYOH

– LIBUR PANJANG TELAH USAI, WES NDUE JUJUKAN NGGO TUKU OLEH OLEH DURUNG LUR?NYOH TAK KEI REFERENSI 😁 – Panggone neng daerah Karanganyar lur, tepate neng nggone @bakpiawirda , sing special neng kene ki bakpiane FRESH banget lur alias MADE BY ORDER langsung, tur sing genah higenitase terjamin lho lur 😍 – Oiyo selain higenitase [baca…]

– SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!! – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan

-
SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!!
-
Nyoh tak kei referensi panggon jujukan

– SUMPAH IKI RASANE NAGIH TENAN LUR!!!🤤 – Nyoh tak kei referensi panggon jujukan nggo MAKSIBAR!!!😁 Pokoke yen tanggal enom ngene ki wayahe nanjakne blanjan sek neng nggone @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine 🤤 selain enak neng kene [baca…]

– JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR – Panggone neng nggone Banjarsari

-
JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR 
-
Panggone neng nggone  Banjarsari

– JUJUKAN NONGKRONG ANYAR SUPER COWZY KI LUR 😍🤟 – Panggone neng nggone @males.ahh Banjarsari lur, dadi neng kene ki dodolan berbagai olahan teh karo kopi lur, selain minuman, neng kene yo enek berbagai macam pancake, dengan rasa sing luar biasa tentune 😍🤟 – Yen aku wingi pesene rodo okeh lur, maklum nyucukne mumpung tanggal [baca…]

– SUMPAH KOMPLIT TENAN JAJANANE!!!! – Yok sing bingung golek panggon jujukan ngg

-
SUMPAH KOMPLIT TENAN JAJANANE!!!!
-
Yok sing bingung golek panggon jujukan ngg

– SUMPAH KOMPLIT TENAN JAJANANE!!!!🤤 – Yok sing bingung golek panggon jujukan nggo jajan langsung gas neng Beteng Vastenburg wae lur, mumpung lagi enek Food Festival nganti tekan suk dino Minggu tanggal 17 November lho lur 😍 pokoke wajib banget dijajal ki, acarane dijamin seru dan regone murah meriaah!!!😍 – 🚀Langsung agendakne wae lur, mumpung [baca…]

– WAHHH ADA FOOD FESTIVAL KI LUR!!! – Yok sing bingung golek panggon jujukan ngg

-
WAHHH ADA FOOD FESTIVAL KI LUR!!!
-
Yok sing bingung golek panggon jujukan ngg

– WAHHH ADA FOOD FESTIVAL KI LUR!!!😍 – Yok sing bingung golek panggon jujukan nggo jajan langsung gas neng Beteng Vastenburg wae lur, mumpung lagi enek Food Festival nganti tekan tanggal 17 November lho lur 😍 pokoke wajib banget dijajal ki, acarane dijamin seru dan regone murah meriaah!!!😍 – 🚀Langsung agendakne wae lur, mumpung dino [baca…]

– WAYAHE WAYAHE, TANGGAL ENOM GOLEK JUJUKAN PANGGON MANGAN ALL YOU CAN EAT ANDAL

-
WAYAHE WAYAHE, TANGGAL ENOM GOLEK JUJUKAN PANGGON MANGAN ALL YOU CAN EAT ANDAL

– WAYAHE WAYAHE, TANGGAL ENOM GOLEK JUJUKAN PANGGON MANGAN ALL YOU CAN EAT ANDALANKU!!!😍🤟 – Wahh iki lho, all you can eat sing lagi hype banget neng kota Solo 😍 tepate neng gone @kakkoii_id lur, hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you can eat neng kene [baca…]

– JUJUKAN ANYAR DINGGO MAKAN SIANG, MURAH + ENAK!!! – Sing pengen nanjakne blanj

-
JUJUKAN ANYAR DINGGO MAKAN SIANG, MURAH + ENAK!!!
-
Sing pengen nanjakne blanj

– JUJUKAN ANYAR DINGGO MAKAN SIANG, MURAH + ENAK!!!🤤🤟 – Sing pengen nanjakne blanjan nyoh tak wenehi referensi jujukan panggon mangan anyar lur, tepate neng nggon daerah Solo Baru lur 😁 nggone @sedapsorosoba 😁 sing maraicaku tertarik mrene ki menu menune komplit tenan lur, dan krungu krungu penyajiane neng kene ki yo unik, dan lain [baca…]