– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!! – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

-
WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!
-
Yo iki salah siji jajanan anyar sing wa

– WADAWWW MANTUL TENAN IKI JAJANANE!!!🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil koyo jajanan SD neng njero MALL [baca…]