• NOW (Neng Omah Wae) dan kamu bisa Order Best Seller Full Chocolate Keju (Si

• ‼️ NOW (Neng Omah Wae) ‼️ dan kamu bisa Order Best Seller Full Chocolate Keju (Si COJU) seperti foto di atas dengan harga SETENGAHNYA* 🍫 grabfood – pukis hits solo 🍫 min. order 40k 🧀 tunai & ovo 🧀 kode promo BM50 ……. Promo berlaku hingga 19 April teman hits kamu #dirumahsaja ig: @pukishits [baca…]

Ahlan wa sahlan..⠀ ⠀ Alhamdulillah. Terimakasih atas kepercayaan kakak. Waaah, o

Ahlan wa sahlan..⠀
⠀
Alhamdulillah. Terimakasih atas kepercayaan kakak. Waaah, o

Ahlan wa sahlan..⠀ ⠀ Alhamdulillah. Terimakasih atas kepercayaan kakak. Waaah, order donat Abata banyak bangeet, pasti untuk dibagi-bagikan ya kak?? Tahaddu Tahabbu, dengan kakak memberi hadiah kepada orang lain, maka semakin besar rasa cinta dan kasih seseorang kepada kakak ☺️. Aamiin.⠀ ⠀ Tahaddu, Tahabbu⠀ Dari Abata jadi ♥️🤗⠀ =========================================⠀ Abata Donuts⠀ ⠀ Pesan lebih mudah [baca…]

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng ngg

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng ngg

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggon Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki mau seko kadohan kok ketoke enek jajanan anyar gedhang kopong karo cakwee ayam udang 😍 yo langsung tak GASS, soale nek neng Solo yo rung enek sing dodol lur, tepate ki mau [baca…]

PERTAMA DI KOTA SOLO . Yang ditunggu-tunggu akhirnya datang juga. Cara baru mak

PERTAMA DI KOTA SOLO

.
Yang ditunggu-tunggu akhirnya datang juga. Cara baru mak

PERTAMA DI KOTA SOLO @kebabdurianbecek . Yang ditunggu-tunggu akhirnya datang juga. Cara baru makan durian dengan varian sensasi rasa : Kebab Durian Original, Oreo, Ice Cream, Ovomaltine dan Ketan . Buat penggila durian wajib mencoba dan buat yang nggak doyan durian, cobain dulu aja. Dijamin nyesel kalau gak nyoba. 😁 Jangan lewatin promo Buy 2 [baca…]

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA??!!CHEFF E ASLI SEKO AUSTRALIA KI LUR!!!! . Yo iki jaja

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA??!!CHEFF E ASLI SEKO AUSTRALIA KI LUR!!!! . Yo iki jajanan Khas Negri Kangguru SATU SATUNYA di Kota Solo lur!!!😍panggone neng daerah Lumbung Batik Sondakan, panggone meng nggone @mr.koala2019 lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki selain gur SATU SATUNYA neng Kota Solo yo Cheff e iki lho lur, Cheff e [baca…]

. ROTI PANGGANG SING WAJIB BANGET DIJAJAL KI LUR!!! . Wadidaww, enek jajanan any

. ROTI PANGGANG SING WAJIB BANGET DIJAJAL KI LUR!!!🤤 . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng daerah gentan, tepate neng nggone @roticemolenak lur 😁 nah neng kene ki dodolan semacam roti panggang, tapi pilihan rasane enek 2 macem lur, enek manis karo gurih 🤤 . 🍽 OVERALL tekstur rotine ki empuk tenan lur, blass [baca…]

. ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!! . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng da

.
ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!!
.
Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng da

. ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!!🤤😂 . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng daerah gentan, tepate neng nggone @roticemolenak lur 😁 nah neng kene ki dodolan semacam roti panggang, tapi pilihan rasane enek 2 macem lur, enek manis karo gurih 🤤 . 🍽 OVERALL tekstur rotine ki empuk tenan lur, blass ra marai [baca…]

. KUE PUTHU ANEKA WARNA??? . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

.
KUE PUTHU ANEKA WARNA???
.
Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

. KUE PUTHU ANEKA WARNA???😍 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek wakeh tenan variane, enek [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes tau n

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes tau n

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal jajanane iki?yapsss, jajanane iki jenenge Mie Kuah Pedas Asam Manis lur 😁 dadi iki modele Mie kriting trus diwenehi Saus racikane bakule, trus di siram kuah asam manis mirip nggon kuah Selat kae lho lur 😁 . 🍽 [baca…]

• Kangenn sama jajanan tempo dulu?? Kangenn sama ciri khas makanan tempo dulu??

•
Kangenn sama jajanan tempo dulu?? Kangenn sama ciri khas makanan tempo dulu??

• Kangenn sama jajanan tempo dulu?? Kangenn sama ciri khas makanan tempo dulu?? YUKK Cari tau apa aja kuliner tempo dulu😋 Hadirr kembalii PASAR KULINER TEMPO DOELOE😊😊 Akeh pilihann jajanan, isok sarapan sekalian delok situss Gunung Kunci gaess 📆 Tanggal : 16 Februari 2020✔ 🕕 Pukul : 06.00 WIB 🏞️Loc : Barat Lap Gunung Kunci [baca…]

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendar

.
KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendar

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho [baca…]