. ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!! . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng da

.
ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!!
.
Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng da

. ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!!🤤😂 . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng daerah gentan, tepate neng nggone @roticemolenak lur 😁 nah neng kene ki dodolan semacam roti panggang, tapi pilihan rasane enek 2 macem lur, enek manis karo gurih 🤤 . 🍽 OVERALL tekstur rotine ki empuk tenan lur, blass ra marai [baca…]

. KUE PUTHU ANEKA WARNA??? . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

.
KUE PUTHU ANEKA WARNA???
.
Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

. KUE PUTHU ANEKA WARNA???😍 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek wakeh tenan variane, enek [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes tau n

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes tau n

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal jajanane iki?yapsss, jajanane iki jenenge Mie Kuah Pedas Asam Manis lur 😁 dadi iki modele Mie kriting trus diwenehi Saus racikane bakule, trus di siram kuah asam manis mirip nggon kuah Selat kae lho lur 😁 . 🍽 [baca…]

• Kangenn sama jajanan tempo dulu?? Kangenn sama ciri khas makanan tempo dulu??

•
Kangenn sama jajanan tempo dulu?? Kangenn sama ciri khas makanan tempo dulu??

• Kangenn sama jajanan tempo dulu?? Kangenn sama ciri khas makanan tempo dulu?? YUKK Cari tau apa aja kuliner tempo dulu😋 Hadirr kembalii PASAR KULINER TEMPO DOELOE😊😊 Akeh pilihann jajanan, isok sarapan sekalian delok situss Gunung Kunci gaess 📆 Tanggal : 16 Februari 2020✔ 🕕 Pukul : 06.00 WIB 🏞️Loc : Barat Lap Gunung Kunci [baca…]

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendar

.
KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendar

. KUE PUTHU PALING EPIC DAN UNIK NENG KOTA SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho [baca…]

Siapa nih yang kalau hujan-hujan pengen nyari sesuatu yang bisa dicamil?? Hmmm.

Siapa nih yang kalau hujan-hujan  pengen nyari sesuatu yang bisa dicamil??
Hmmm.

Siapa nih yang kalau hujan-hujan pengen nyari sesuatu yang bisa dicamil?? Hmmm. Sini lah dateng ke Outlet Abata Donuts dan beli oleh-oleh buat keluarga di Rumah, karna yang laper nggak cuman kamu🤭. Banyak varian dari kita untuk keluarga dirumah nih, mulai dari donuts, beverages, juga coffee series. Oiyaa. Ada varian produk kita buat hadiah ultah [baca…]

. SAWADDI KAB, UJAN UJAN JANGAN LUPA NYEMIL JAJANAN THAILAND DULU LUR!!! . Sopo

.
SAWADDI KAB, UJAN UJAN JANGAN LUPA NYEMIL JAJANAN THAILAND DULU LUR!!!
.
Sopo

. SAWADDI KAB, UJAN UJAN JANGAN LUPA NYEMIL JAJANAN THAILAND DULU LUR!!!🤤 . Sopo sing wes mampir jajan makanan Thailand???😍 Baknen saiki @thaistreet_smg lagi enek neng beberapa Food Festival lho lur, neng Paragon, karo The Park Mall Solo Baru 😍 tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS [baca…]

. KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!! . Yo iki jajanan legendaris

.
KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!!
.
Yo iki jajanan legendaris

. KUE PUTU ANEKA RASA???SATU SATUNYA DI SOLO LUR!!!🔥 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek [baca…]

• Yang suka jajanan manis2 bisa cuss cobain PISCOK PRATAMA Menu nya ada pisang,

•
Yang suka jajanan manis2 bisa cuss cobain
PISCOK PRATAMA
Menu nya ada pisang,

• Yang suka jajanan manis2 bisa cuss cobain PISCOK PRATAMA Menu nya ada pisang, ada sosis, ada keju mozarella dn masih bnyak lagi . Toping piscoknya juga ada banyak rasa😍 . Yukk jangan lamalama langsung aja order via Grab/Gojek👌🏽👌🏽 Pusat : Piscok Pratama Jaten(Palur) 📌Cabang : Piscok Pratama Serengan IG : @piscokpratama WA 081227990774 Sumber [baca…]

. JAJANAN JEPANG SING UNIK TENAN IKI LUR, WAJIB BANGET DI JAJAL!!! . Saiki nek k

.
JAJANAN JEPANG SING UNIK TENAN IKI LUR, WAJIB BANGET DI JAJAL!!!
.
Saiki nek k

. JAJANAN JEPANG SING UNIK TENAN IKI LUR, WAJIB BANGET DI JAJAL!!!😍 . Saiki nek koe kepengen ngrasakne jajanan Jepang rasah adoh tekan Jepang lur, cukup mampir neng The Park utowo neng Solo Paragon Mall wae lur, langsung mampir neng nggone salah satu spot jajanan khas Jepang sing menurutku rekomen banget lur, panggone neng nggone [baca…]

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!! . Tepate neng nggone lur dadi

.
ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!
.
Tepate neng nggone  lur  dadi

. ASHIYAAPP JAJANAN PANGSIT ANYAR COME BACK!!!!😍 . Tepate neng nggone @hotpangsit_nyonyorsolo lur 😍 dadi wingi aku nemokne cemilane iki neng nggon daerah UMS lur 😍 sing special neng nggon kene ki pangsite isine wakeh tenan lur, dan enek 3 varian isi, enek bakso, ayam, karo sosis 😍 selain kui koe yo isoh lho request [baca…]

. WAIKI JAJANAN KHAS NEGRI KANGGURU SATU SATUNYA NENG KOTA SOLO!!! . Wah baknen

.
WAIKI JAJANAN KHAS NEGRI KANGGURU SATU SATUNYA NENG KOTA SOLO!!!
.
Wah baknen

. WAIKI JAJANAN KHAS NEGRI KANGGURU SATU SATUNYA NENG KOTA SOLO!!!😍 . Wah baknen neng Solo saiki enek jajanan khas Australia lho lur, panggone neng daerah Blulukan @mr.koala2019 lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki selain gur SATU SATUNYA neng Kota Solo yo Cheff e iki lho lur, Cheff e Asli wong Australia je [baca…]