Wes do jajal rene rung lur ? UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ?  UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ? @nawasena.solo UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tugas dan ngobrol, nggo yang yangan yo oleh 🤣 . Wingi rene rame banget, ono smoking area, ono ac ne, makanan minuman komplit nggo ngancani ngobrol😁 . Ayo cah do rene seng rung tau jajal yo 😘 Tak rekomendasi [baca…]

. MINUMAN SEGER ANDALANKU SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!! . Sopo sing wes ta

.
MINUMAN SEGER ANDALANKU SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!
.
Sopo sing wes ta

. MINUMAN SEGER ANDALANKU SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!🤤 . Sopo sing wes tau njajal kesegaran es nggone @u_ungcafe ???🤤 nah sing rung tau dan rung mudeng, dadi sing special neng kene ki dodolan berbagai minuman Teh ala Taiwan dengan berbagai macam varian rasa sing menarik lur, dan nek babakan roso sing genah [baca…]

. YO IKI GUDEG SOLO SING WAJIB BANGET DI JAJAL LUR!!! . Pecinta Gudeg mari merap

.
YO IKI GUDEG SOLO SING WAJIB BANGET DI JAJAL LUR!!!
.
Pecinta Gudeg mari merap

. YO IKI GUDEG SOLO SING WAJIB BANGET DI JAJAL LUR!!!🔥 . Pecinta Gudeg mari merapat 😁 panggone neng nggon daerah Ngasem, cedak Exit Tol Ngasem lur 😁 tepate neng nggone @gudegsolo.ok 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo selain gudeg e komplit, regan kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 cocok tenan [baca…]

. WADAWWW ES SUSU FULL CREAM SING WAJIB DI JAJAL TENAN IKI LUR!!! . Panggone nen

.
WADAWWW ES SUSU FULL CREAM SING WAJIB DI JAJAL TENAN IKI LUR!!!
.
Panggone nen

. WADAWWW ES SUSU FULL CREAM SING WAJIB DI JAJAL TENAN IKI LUR!!!🤤 . Panggone neng nggone @saystory.kts Utara Kampus IAIN lur, dadi sing special neng kene ki dodolan Es Susu Full Cream nganggo varian rasa sing macem macem lur, enek coklat, red velvet, greentea, lan sak panunggale 🤤 dan sing genah rasane seger polll [baca…]

. WADAWWW ENEK JAJANAN ANYAR SING KUDU DI JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggone

.
WADAWWW ENEK JAJANAN ANYAR SING KUDU DI JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng nggone

. WADAWWW ENEK JAJANAN ANYAR SING KUDU DI JAJAL KI LUR!!!😍 . Panggone neng nggone @kedaipandasoba lur, dadi neng kene ki dodolan semacam masakan grilled, tapi seko daging ayam asli lur, dudu frozenfood utowo daging olahaj, dadi dijamin fresh dan higenitase terjamin 😍 seko tampilane sih mirip mirip koyo Chicken Gordon Bleu lur 😍 cuman [baca…]

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Lha iki

.
SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Lha iki

. SEAFOOD MONCOR, REGANE MURAH MERIAH, WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!🔥 . Lha iki makanan sing sering diserbu nek meh tanggal nom ngene ki 🤣 wingi aku nyobo seafood neng gone @kepitingambyarsolo 😍 neng kene ki nyediakne berbagai macam seafood enek kepiting, lobster, udang, cumi, kerang hijau, kerang dara, kerang batik, baby octopus 🤤 [baca…]

– STEAK JOWO SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!! – Panggone neng cedak RS Brayat lur, t

-
STEAK JOWO SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!
-
Panggone neng cedak RS Brayat lur, t

– STEAK JOWO SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!🤤 – Panggone neng cedak RS Brayat lur, tepate neng nggone DFA STEAK a.k.a steak glepung mas ari 🤤 sing special neng kene ki steak glepunge nganggo daging sing fresh dan made by order lur 🤤tentune regane yo terjangkau banget lur 😍 – 🍽 OVERALL enak tenan [baca…]

– SUMPAH IKI DESSERT TER LUMER DAN TERENAK SING WES TAU TAK JAJAL!!! – Sing sen

-
SUMPAH IKI DESSERT TER LUMER DAN TERENAK SING WES TAU TAK JAJAL!!! 
-
Sing sen

– SUMPAH IKI DESSERT TER LUMER DAN TERENAK SING WES TAU TAK JAJAL!!! 🤤 – Sing seneng manis manis monggo merapatttt neng gone @winnicookies 🤤 sing golek dessert terlengkap enek neng kene lur, menu ne macem macem enek Chocolate Lasagna, Choco Cream Cake, Banoffee Pie, lan sak panunggale 😍 Pokoke komplit tenan lur, dan sing [baca…]

– BATAGOR JOWO SING WAJIB DI JAJAL – Yap tepate neng nggone Batagor Jowo Kulon

-
BATAGOR JOWO SING WAJIB DI JAJAL 
-
Yap tepate neng nggone Batagor Jowo Kulon

– BATAGOR JOWO SING WAJIB DI JAJAL 😁🤟 – Yap tepate neng nggone Batagor Jowo Kulon PGS gladak lur 😁 neng kene ki batagore lain daripada yang lain lur terakhir nemoni batagor model koyo ngene ki pas jaman SD lur, saiki wes jarang banget sing dodol batagor model koyo ngene 😭, ha pie ki batagore [baca…]

– WAHZEKKK ADA TEMPAT MINUMAN BARU YANG WAJIB DI JAJAL KI LUR, MUMPUNG ADA PROMO

-
WAHZEKKK ADA TEMPAT MINUMAN BARU YANG WAJIB DI JAJAL KI LUR, MUMPUNG ADA PROMO

– WAHZEKKK ADA TEMPAT MINUMAN BARU YANG WAJIB DI JAJAL KI LUR, MUMPUNG ADA PROMO BELI 2 GRATIS 1 !!!!!🔥🤟 – Panggone neng daerah UMS tepate neng nggone @hello_joefie lur 😁 dadi neng kene ki special dodolan berbagai jenis minuman sing nganggo topping cheese cream dengan rasa yang beraneka ragam lur, enek rasa capucino, oreo, [baca…]