Kapan terakhir lewat dalan iki lurr?⠀ ⠀ Tetap aja ya sampai kondusif lagi ⠀ ⠀

Kapan terakhir lewat dalan iki lurr?⠀ ⠀ Tetap #dirumahaja aja ya sampai kondusif lagi 🙏⠀ ⠀ Stay Safe, Stay Strong, Stay Healthy & Stay at Home⠀ ⠀ _____⠀ ⠀ Foto diambil bulan Januari 2020⠀ 📷 @dhian_hardjodisastro⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #solo #surakarta #jawatengah#merapi #merbabu #patungslametriyadi #kotasolo #exploresolo #kotasolo #agendasolo Sumber Berita

Ndi seng wingi jare arep golek kaos karo jaket polos? Iki lho tokone lur.. 100k

Ndi seng wingi jare arep golek kaos karo jaket polos? Iki lho tokone lur.. 100k

Ndi seng wingi jare arep golek kaos karo jaket polos? Iki lho tokone lur.. 100k etuk 3 kaos polos.. 150k etuk 1 jaket polos + 2 kaos polos.. custom kaos satuan 85k, custom jaket 135k, murah tenaan 💸⠀ ⠀ Ndang difollow IG ne 👉 @maustore.id & @maucustom.id ⠀ ⠀ Lokasi kidul SMA Batik 2 Kerten⠀ [baca…]

Kasur busa di dol koyo rego kacang, Bayar 275.000 etuk kasur busa anyar lho iki

Kasur busa di dol koyo rego kacang, Bayar 275.000 etuk kasur busa anyar lho iki 💃⠀ ⠀ Murah banget iki gaes, jajal buktekno teko neng @metrokampus_ums⠀ ⠀ Periode promo mulai 17 Maret sampai 22 Maret 2020, cuma 5 hari soo jangan sampai kehabisan!⠀ ⠀ @metrokampus_ums buka setiap hari gais, EVERYDAY jam 08.00 – 22.00⠀ ⠀ [baca…]

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!! – Wah baknen dino iki HARI TERAK

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki HARI TERAKHIR FOOD FESTIVAL neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!! . Mumpung dino iki

.
MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Mumpung dino iki

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki HARI TERAKHIR Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki and

-
MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!
-
Yo iki jujukan takoyaki and

– MALEM MINGGU GOLEK CEMILAN GURITA SEK WAE LUR!!!🔥 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 [baca…]

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay karo [baca…]

. WADIDAWW THAILAND STREET FOOD HADIR KEMBALI LUR!!! . Baknen dino iki lagi ene

. WADIDAWW THAILAND STREET FOOD HADIR KEMBALI LUR!!!🔥 . Baknen dino iki @thaistreet_smg lagi enek neng Food Festival Hello Market Solo Paragon lur, tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . 🍽 OVERALL Rasane nyus banget lur😍 sing Lidah Sapi In [baca…]