. TANGGAL TUO ENEK PROMO DISKON 50%??? REJEKI ANAK LINCAH TENAN IKI LUR . Panggo

.
TANGGAL TUO ENEK PROMO DISKON 50%??? REJEKI ANAK LINCAH TENAN IKI LUR
.
Panggo

. TANGGAL TUO ENEK PROMO DISKON 50%??? REJEKI ANAK LINCAH TENAN IKI LUR😍 . Panggone neng nggone @wartegboss lur 😍 aku order mrene ki mergo mudeng nek lagi enek PROMO via Aplikasi Gofood & Grabfood lur 😍 PROMONE jan AMBYAR tenan lur, ha pie, enek PROMO DISKON 50% ALL MENU je 😍 jiwa misquen ku [baca…]

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!! . Yo iki lur, salah satu warung seafood s

.
TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!
.
Yo iki lur, salah satu warung seafood s

. TANGGAL TUO MANGAN SEAFOOD?WANIH!!!!🔥 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene ki ndelalah yo lagi enek PROMO [baca…]

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!! – WADIDAWWW dino iki lagi ene

-
MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!
-
WADIDAWWW  dino iki lagi ene

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!🔥 – WADIDAWWW @pantiespizza dino iki lagi enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!! . Tepate neng nggon lur neng

.
HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!
.
Tepate neng nggon  lur  neng

. HIDDEN GEMS, SING MARAI NGILER TENAN IKI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggon @navia_kebab lur 😍 neng kene ki spesialis dodolan berbagai olahan kebab lur, dan sing marai aku tertarik mrene ki selain kebabe enak, yo regane kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 . Ora gur kui lur, selain murah neng kene ki [baca…]

. JARING LABA LABA BISA DIMAKAN?? . yo iki salah satu jajanan sing hits banget n

.
JARING LABA LABA BISA DIMAKAN??
.
yo iki salah satu jajanan sing hits banget n

. JARING LABA LABA BISA DIMAKAN??🤤 . yo iki salah satu jajanan sing hits banget neng kalangan anak anak SD lur, jenenge Jaring Laba Laba lur 🤤 iki dadi model adonane meh koyo terang bulan jadul cuman cara masake sing digawe bedo lur, dibentuk koyo jaring laba laba 🤤 . Pas tak jajal ki baknen [baca…]

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek

-
WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek

– WADAWWW, TANGGAL TUO ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizza bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!! . Yo iki lur, sala

.
WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!
.
Yo iki lur, sala

. WADAWWW TANGGAL TUO NYAWANG KOYO NGENE AKU YO NGGAK KUAT!!!🤤 . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene [baca…]

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg

Ning Solo teryata ono lur panggone dodolan boneka sing gewede gewede .. iki neg cewe mu mbok ajaki rono mesti seneg e selapan ora bar bar lur .. neg sing cewe ra ndue gandengan utowo biasa disebut pendekar , jal rono mbk wes to dijamin turu mu ono sing ngancani .. bahan bahan e neg [baca…]

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!! . Wah baknen neng Sol

.
JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!!
.
Wah baknen neng Sol

. JAJANAN KHAS AUSTRALIA SING MARAI NAGIH TENAN IKI LUR!!!🤤 . Wah baknen neng Solo saiki enek jajanan khas Australia lho lur, panggone neng daerah mburi kampus UNS lur, tepate neng @mr.koala2019 😍 sing marai aku penasaran mrene ki selain gur SATU SATUNYA neng Kota Solo yo Cheff e iki lho lur, Cheff e Asli [baca…]

– AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!! – Yo iki ayam geprek langgananku sing rasa

-
AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!!
-
Yo iki ayam geprek langgananku sing rasa

– AYAM GEPREKE WENAK TENAN IKI LUR!!!🤤 – Yo iki ayam geprek langgananku sing rasane nagih tenan lur, panggone neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤 – [baca…]