– CEMILAN MENYEHATKAN ANDALANKU DI PAGI HARI KI LUR!!! – Aku tuku cemilane iki n

-
CEMILAN MENYEHATKAN ANDALANKU DI PAGI HARI KI LUR!!!
-
Aku tuku cemilane iki n

– CEMILAN MENYEHATKAN ANDALANKU DI PAGI HARI KI LUR!!!🀀 – Aku tuku cemilane iki neng cremne puff neng neng nggon @lacremepuff.soloparagon lur 😁 ki wingi awan aku mampir mrene mergo pas lewat kok ketok lucu lucu creme puff e 😍 WIDIHHH MANTULLSSS, sing durung mudeng @lacremepuff.soloparagon dodol opo wae tak jelaske singkat lur, dadi neng [baca…]

– NEK KOE NGAKU PENGABDI MICIN BRATI KOE WAJIB NJAJAL JAJANAN SIJI IKI LUR!!! –

-
NEK KOE NGAKU PENGABDI MICIN BRATI KOE WAJIB NJAJAL JAJANAN SIJI IKI LUR!!!
-

– NEK KOE NGAKU PENGABDI MICIN BRATI KOE WAJIB NJAJAL JAJANAN SIJI IKI LUR!!!🀀 – Panggone neng @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek masalah rego rasah [baca…]

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!! – Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!🀀 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je [baca…]

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!! – YO IKI IKIIII, kue balok pal

-
WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!
-
YO IKI IKIIII, kue balok pal

– WEDYANNN KUE BALOK KEJUNE WENAK TENAN KI LUR!!!🀀 – YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🀀 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, saiki enek macem [baca…]

. SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!! GOBYOSSSS!!! . Dino minggu enake ngemall

.
SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!! GOBYOSSSS!!!
.
Dino minggu enake ngemall

. SUMPAH IKI CHUANGKINE SEGER TENAN!!!🀀 GOBYOSSSS!!!πŸ’¦ . Dino minggu enake ngemall sek wae ki lur, koyo aku ki mau bar ngemall neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene [baca…]

uopo iki gan , kok ombenane di obong obong barang hahaha . tapi ternyata iki ena

uopo iki gan , kok ombenane di obong obong barang hahaha
.
tapi ternyata iki ena

uopo iki gan , kok ombenane di obong obong barang hahahaπŸ˜‚ . tapi ternyata iki enak gan, iki jenenge chomisu brulee product soko @cadburyblend.id. . woconen ya mumpung enek promo menarik : . dalam memperingati Anniversary The Park yang ke 6th. Setiap pembelian Cadbury blend special kamu bisa Tebus Chomisu Extra Creme Brullee seharga Rp [baca…]

IKI LO LURRR,.. Toko Komputer Langganane mimin sepuluh tahun terakhir.. Yen mi

IKI LO LURRR,.. Toko Komputer Langganane mimin sepuluh tahun terakhir.. 

Yen mi

IKI LO LURRR,.. Toko Komputer Langganane mimin sepuluh tahun terakhir.. @internasionalkompsolo Yen mimin meh golek Laptop ato Servis laptop mesti mrene Lur.. Laptop e Paling murah & lengkap sak Solo ki Slur.. Buka e yo nganti bengi lurrrr. Hari minggu yo Buka.. Kabeh ono ning kene, meh golek laptop segala merk, accesories komputer, printer, proyektor [baca…]

Sopo seng sering ngetan …Tawangmangu lanjut Sarangan? . Sak iki wis padet yo g

Sopo seng sering ngetan ...Tawangmangu lanjut Sarangan?
.
Sak iki wis padet yo g

Sopo seng sering ngetan …Tawangmangu lanjut Sarangan? . Sak iki wis padet yo gaes Sarangan. Penginapan nengendi2. Wis tau ditawani ‘ada kamar kosong’ neng TW po Sarangan?πŸ€­πŸ˜‚ . . Photo @740aerialvideography . πŸ“Around Telaga Sarangan – Magetan Sumber Berita

Isih do apel jenenge panganan iki ora lur? Cobo sebutno seng neng slide kui opo

Isih do apel jenenge panganan iki ora lur? Cobo sebutno seng neng slide kui opo

Isih do apel jenenge panganan iki ora lur? Cobo sebutno seng neng slide kui opo wae? . Yuk nostalgia dengan berbagai makanan tradisional yang mungkin sebagian sudah jarang bisa kita temui di daerah masing-masing. . Tradisional Desert Festival digelar oleh @thesunanhotel pada 28-29 Oktober 2019. Nikmati aneka jajanan tradisional yang akan dijajakan oleh pedagang aslinya [baca…]