. HAWANE MENDUNG NYEMIL SATE KENYIL ENAK TENANN!!! . Panggone neng nggon Sate Ke

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SATE KENYIL ENAK TENANN!!!🤤 . Panggone neng nggon Sate Kenyil Mas Ipul lapangan karangasem lur 😁 iki jajanan sing ratau tak lewatke seko aku ket jaman SD, mbien bapake sing dodol nek neng lapangan karangasem, tapi saiki wes di regenerasi karo anake lur 😁 . Oiyo sing menurutku sate kenyile iki [baca…]

. HAWANE ADEM, ENAKE JAJAN PENTOL SEK LUR!!! . Nek koe ngaku pecinta penthol, ko

. HAWANE ADEM, ENAKE JAJAN PENTOL SEK LUR!!!🤤 . Nek koe ngaku pecinta penthol, koe wajib banget njajal penthole iki lur, panggone neng daerah UMS tepate neng nggone @pentol_hit.hot.official lur 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo diandani koncoku, jarene rasane ki khas tenan lur, koyo penthol jaman aku jik cilik, wah yo [baca…]

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!! . Panggone neng

. HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE!!!🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu karo @ocilcorner 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo karo cilok khas bandung lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo [baca…]

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!! . Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

.
NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!
.
Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!😍 . Koyo aku ki mau bar ngecils, alias golek cilok neng nggon Solo Paragon Mall lur 😁 aku ki mau mrene mergo lagi kepengen banget njajal salah siji jajanan anyar sing jare rasane endolita banget 🤤 panggone neng nggone @ocilcorner lur 😍 dadi neng kene ki special dodolan [baca…]

. HAWANE ADEM ADEM NGENE KI ENAKE GOLEK PANGGON NONGKRONG SEK WAE LUR!!! . Pangg

.
HAWANE ADEM ADEM NGENE KI ENAKE GOLEK PANGGON NONGKRONG SEK WAE LUR!!!
.
Pangg

. HAWANE ADEM ADEM NGENE KI ENAKE GOLEK PANGGON NONGKRONG SEK WAE LUR!!!😍 . Panggone neng nggon @theparksolo_official lur, dadi neng @theparksolo_official saiki enek Coffe Lounge lho lur, panggone neng Lantai Dasar Central Park 😁 neng kene ki emang konsep panggone di gawe rodo bedo lur, semacam Work Space sing isoh dinggo nongkrong barang 😁 [baca…]

. SEKESUK HAWANE ADEM TENAN YA LUR . Marai blangkemen pengen ngemil, yo koyo ak

. SEKESUK HAWANE ADEM TENAN YA LUR 😭 . Marai blangkemen pengen ngemil, yo koyo aku ki mau bar golek cemilan Tahu Aci neng nggon mburi Stadion Manahan lur, ki mau teko nggone terpantau rame rame lancar 😁 . Yen seko tampilane jane yo mirip tahu goreng pada umume lur, yo mung sing mbedakne iki [baca…]

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!! – Gloooo, koyo aku ki lho ba

-
HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!
-
Gloooo, koyo aku ki lho ba

– HAWANE ADEM I PALING SEGER MANGAN SUKI SEK LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran [baca…]

– HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!! – Sopo sing wes lengganan nen

-
HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!!
-
Sopo sing wes lengganan nen

– HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!!🤤 – Sopo sing wes lengganan neng nggone @geprekchiki ??🤤 menurutku iki salah satu warung ayam geprek sing patut banget mbok jajal lur 🤤 soale selain rasane wenak, regane yo murah tenan lur 🤤 dan sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special [baca…]

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!! – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup karo mbakso sek neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene [baca…]

. WAH HAWANE ADEM GOLEK ROTI TOAST SEK WAE LUR, MUMPUNG PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!

.
WAH HAWANE ADEM GOLEK ROTI TOAST SEK WAE LUR, MUMPUNG PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!

. WAH HAWANE ADEM GOLEK ROTI TOAST SEK WAE LUR, MUMPUNG PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!😍 . Edisi mbaleni jajan jiwa toast e neng @kopijanjijiwa.soloparagon mumpung ijik enek promo menarik neng tanggal tuo ki, cocok banget kan? Promone BELI 1 varian toast apapun GRATIS 1 es kopi/es coklat 🤤 wadaaawww bakal dowo tenan iki antrine, [baca…]

. WAH HAWANE MENDUNG SYAHDU JAJAN BATAGOR SEK WAE KI LUR!!! . Yapsss tepate neng

. WAH HAWANE MENDUNG SYAHDU JAJAN BATAGOR SEK WAE KI LUR!!!🔥 . Yapsss tepate neng nggone Batagor Ayoe “Pak Warsito” UMS lur 😁 neng kene ki batagore special banget lur, ha pie, nek jajan mrene ki koe isoh obo sambel sak ndowere, tur Batagore Methungul gedi gedi jan marai menggugah selera tenan lur 🤤 . [baca…]

Pirang-pirang dino udan terus, mangan Bakso Bakar ketok’e cocok karo hawane Gaes

Pirang-pirang dino udan terus, mangan Bakso Bakar ketok'e cocok karo hawane Gaes

Pirang-pirang dino udan terus, mangan Bakso Bakar ketok’e cocok karo hawane Gaes… . . . Enek sing wes tau njajal iki Gaes? Kiro-kiro piye menurutmu? . . 🎥 @b_babeku   Sumber Berita