– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!! – Wadaww sing wingi d

-
HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!
-
Wadaww sing wingi d

– HAWANE ADEM NGENE KI NYEMIL TAKOYAKI MANTUL TENAN LUR!!!🤤 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan [baca…]

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!! . Wa

.
NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!
.
Wa

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!🤤💦 . Wadawww awan awan ngene ki paling seger ngombe es coklat sek lur, koyo aku ki lho bar golek es coklat neng nggone @seriuschocolate_solo cedak Solo Paragon Mall lur 😁 . Seko tampilane ketok seger tenan lur, soale ki Full Cream Cheese [baca…]

. HAWANE MENDUNG GOLEK BATAGOR LEGENDARIS ANDALANKU SEK WAE KI!!! . Wingi awan c

.
HAWANE MENDUNG GOLEK BATAGOR LEGENDARIS ANDALANKU SEK WAE KI!!!
.
Wingi awan c

. HAWANE MENDUNG GOLEK BATAGOR LEGENDARIS ANDALANKU SEK WAE KI!!!🤤 . Wingi awan critane aku bar golek makan siang, neng nggon daerah mburi Solo Grand Mall, tepate neng nggon siomay dan batagor fenomenal Mang Edi, neng kene ki dodolane siomay karo batagor lur, nek babakan roso mesti hampir koe kabeh wes mudeng rasane😍 haucek cing [baca…]

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR – Hayo sopo sing wes ta

-
HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 
-
Hayo sopo sing wes ta

– HAWANE ADEM TENAN, NYEMIL TAKOYAKI WENAK TENAN KI LUR 🤤 – Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatan nggone @tako_pico ?🤤, sing durung tau langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon karo The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 – Sing marai aku selalu mampir [baca…]

– HAWANE PANAS TENAN LUR, NGOMBE ES KOPI SEGER TENAN KI – Warga solo bagian kid

-
HAWANE PANAS TENAN LUR, NGOMBE ES KOPI SEGER TENAN KI 
-
Warga solo bagian kid

– HAWANE PANAS TENAN LUR, NGOMBE ES KOPI SEGER TENAN KI 🤤 – Warga solo bagian kidul a.k.a Sukoharjo City, saiki rasah khawatir nek kepengen ngicipi kopi sing lagi hits rasah adoh adoh tekan Solo, saiki neng Sukoharjo enek lur, tepate neng nggone @kopijanjijiwa.skhslametriyadi 😍 – Neng kene ki dodolane special kopi kekinian dengan beraneka [baca…]

. HAWANE ADEM TENAN, MANGAN GUDEG COCOK TENAN KIHH!! . Pecinta Gudeg mari merapa

.
HAWANE ADEM TENAN, MANGAN GUDEG COCOK TENAN KIHH!!
.
Pecinta Gudeg mari merapa

. HAWANE ADEM TENAN, MANGAN GUDEG COCOK TENAN KIHH!!🤤 . Pecinta Gudeg mari merapat 😁 panggone neng nggon daerah Ngasem, cedak Exit Tol Ngasem lur 😁 tepate neng nggone @gudegsolo.ok 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo selain gudeg e komplit, regan kui lho lur, murah meriah tenan je 😍 cocok tenan iki nggo [baca…]

– HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE – Warga solo mesti genah

-
HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE 
-
Warga solo mesti genah

– HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – [baca…]

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!! . Yo iki salah satu jajana

.
HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!!
.
Yo iki salah satu jajana

. HAWANE MENDUNG NYEMIL SEMPOL AYAM ENAK TENAN LUR!!!🔥 . Yo iki salah satu jajanan primadonane wong Solo lur, Sempol Ayam goreng 😁 nek tak delok iki jajanane sebenere mirip koyo bakso ayam cuman bentuke dowo dan disundiki nggo jiting 😁 jajanan iki jane durung suwe lur neng Solo, tapi peminate wakeh tenan 😍 opo [baca…]

– HAWANE MENDUNG GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!! – Wah yo iki jajanan si

-
HAWANE MENDUNG GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!
-
Wah yo iki jajanan si

– HAWANE MENDUNG GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI LUR!!😍 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 – Eitsss ra [baca…]

Cocok karo hawane lurr, adem2 maem seng anget tur pedesss Njajal PENTOL NDOWER

Cocok karo hawane lurr, adem2 maem seng anget tur pedesss 
Njajal PENTOL NDOWER

Cocok karo hawane lurr, adem2 maem seng anget tur pedesss 😍 Njajal PENTOL NDOWER SOLO @pentolpedas_solo . Sambel e neng kene marai lambeku ndower😂 Panggone di CEMANI barat e alvin shoes menu liyane selain pentol – sosis ndower – otak otak ndower – telur gulung ndower – Mie ndower Wes buka ket jam 1 awan [baca…]

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!! . Sore so

.
HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!
.
Sore so

. HAWANE ADEMMMM, NYEMIL KUE BALOK GRENTEA SUPER MONCOR SEK WAE LUR!!!😍🔥 . Sore sore ngene ki enake nyemil sing manis manis sek lur ben ra ngantuk 😍 koyo aku ki mau bar tuku cemilan neng nggone @kuebalokparikesit 😁 ki mau aku mampir mrene ki jare krungu krungu @kuebalokparikesit lagi ngetokne varian menu anyar lur, [baca…]