– BABY GURITANE CEMOKOT TENAN IKI LUR!!! – Wingi bengi aku bar golek cemilan nen

-
BABY GURITANE CEMOKOT TENAN IKI LUR!!!
-
Wingi bengi aku bar golek cemilan nen

– BABY GURITANE CEMOKOT TENAN IKI LUR!!!🤤 – Wingi bengi aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Beteng Vastenburg lur 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha [baca…]

– GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!! – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggon

-
GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!!
-
Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggon

– GURITANE ENDEUSS TENAN KI LUR!!!🤤 – Wingi sore aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival neng The Park Mall Solo Baru 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget [baca…]

– WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!! HARI TERAKHIR NENG FOOD FEST

-
WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!! HARI TERAKHIR NENG FOOD FEST

– WADAWWWW GURITANE JAN MARAI TUMAN TENAN KI LUR!!!🤤 HARI TERAKHIR NENG FOOD FESTIVAK LHO LUR!!!🤤 – Guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico terakhir neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki hampir [baca…]

– BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!! – Wadidawww guritane KRENYEL KRE

-
BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!!
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRE

– BABY GURITA PALING MONCOR NENG SOLO KI LUR!!!🤤 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene [baca…]

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

-
MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 😍🔥 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki [baca…]