– NYEGO GORENG DULU SLUR!!! – Pecinta sego goreng merapat!!!! iki lho tontonen s

-
NYEGO GORENG DULU SLUR!!!
-
Pecinta sego goreng merapat!!!! iki lho tontonen s

– NYEGO GORENG DULU SLUR!!!🔥🔥🔥 – Pecinta sego goreng merapat!!!! iki lho tontonen sego goreng andalanku sing menurutku rasane khas banget lur!!!🤤 panggone neng nggone nasi goreng Pak Man Banyuanyar lur 😁 . Oiyo nek koe mrene tak saranke rodo sabar ya lur, maklum antrine wakeh tenan lur, tapi WORTH IT banget yakin, HIGHLY RECOMENDED!!!🤤 [baca…]

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!! . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

.
RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!
.
Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng

. RICE BOWL KULIT CRISPY ANDALANKU!!!🤤 . Sopo sing seneng ngganyangu kulit goreng??😍, nek seneng brati koe koyo aku lur, ki mau bar nyelakne mampir golek sego sambel mercon neng nggone @racebowl.id , aku lengganan mrene ki mergo selain regane murah, rosone kui lho lur, wenak tenan, khas banget bumbune 🤤 opo neh kabeh menune [baca…]

. UDAN UDAN ADEM MANGAN SEGO GORENG BABAT SEK WAE KI ENAKE!!! . Yo koyo aku iki

. UDAN UDAN ADEM MANGAN SEGO GORENG BABAT SEK WAE KI ENAKE!!!🤤 . Yo koyo aku iki mau bar golek mangan sego goreng babat neng daerah sondakan, tepate neng nggone Nasi Goreng Mbah Soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu khas rempah, dadi dijamin rasane lain daripada yang [baca…]

. SEGO GORENG BABATE NAGIH!!! . Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng

. SEGO GORENG BABATE NAGIH!!!🤤 . Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng daerah sondakan, tepate neng nggone Nasi Goreng Mbah Soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu khas rempah, dadi dijamin rasane lain daripada yang lain😍 selain kui nasi gorenge iki daginge nganggo daging kambing [baca…]

– SEGO GORENG PAK MAN PINDAH!!!! ENEK DISKON 50% KI LUR KHUSUS MAKAN DI TEMPAT!!

-
SEGO GORENG PAK MAN PINDAH!!!! ENEK DISKON 50% KI LUR KHUSUS MAKAN DI TEMPAT!!

– SEGO GORENG PAK MAN PINDAH!!!! ENEK DISKON 50% KI LUR KHUSUS MAKAN DI TEMPAT!!!!😍 – Sopo hayo sing pirang pirang ndino iki nggoleki sego gorenge babate Pak Man tapi tutup terus?, nek koe kecelek yo brati podo lur 😂 soale pas aku wingi moro neng warunge ki baknen wes tutup lur, saiki pindah neng [baca…]

Hallo Guys Jangan Sampai ketinggalan yuks Nasi Goreng Hits . Nasi Goreng OmJo

Hallo Guys 
Jangan Sampai ketinggalan yuks
Nasi Goreng Hits . Nasi Goreng OmJo

Hallo Guys Jangan Sampai ketinggalan yuks Nasi Goreng Hits . Nasi Goreng OmJo Tersedia Juga Bakmi, Bihun, Capcay, dan Paklay Rasa tidak di pungkiri lagi dijamin tidak mengecewakan Harga Bersahabat cocok untuk mahasiswa Tempat Sangat bersih Nyaman Buat pasangan , keluarga , Atau yang sendirian Buruan Mampir jangan sampai ketinggalan BUKA dari Jam 16.00 – [baca…]

• Hello Guys . Telah dibuka Warung Nasi Goreng OmJo Buka jam 16.00 – sampai mal

•
Hello Guys .
Telah dibuka Warung Nasi Goreng OmJo 
Buka jam 16.00 - sampai mal

• Hello Guys . Telah dibuka Warung Nasi Goreng OmJo Buka jam 16.00 – sampai malam. Rasanya Sesuai Lidah Masyarakat Solo Dijamin Nagih!!! Harga anak kuliahan 😁Tapi Rasanya Lebih dari Rasa Restoran!!! . Tersedia Juga Bakmi Godog/Goreng Capjay Godog/Goreng . Buruan Dicoba jangan sampai Ketinggalan . Masih Diskon 3000 lhooo untul All Food nya . [baca…]

. WAIKI SEGO GORENGE MARAI NJENGAT NJENGAT TENAN LUR!!!! . Yo iki nasi goreng re

.
WAIKI SEGO GORENGE MARAI NJENGAT NJENGAT TENAN LUR!!!!
.
Yo iki nasi goreng re

. WAIKI SEGO GORENGE MARAI NJENGAT NJENGAT TENAN LUR!!!!😍 . Yo iki nasi goreng rempah sing rasane laon daripada yang lain, tur sing genah marai njengat tenan ki lur 😂✊soale nasi gorenge iki daginge nganggo daging kambing lur, po ra mantep tenan 😍 dan sing nyenengke meneh koe iso tambah topping sesuai seleramu lur, nek [baca…]

BAKMI JOWO & NASI GORENG TERLARIS DAN TER ENAK DI KOTA SOLO!!!!! [ COMANDO COFFE

BAKMI JOWO & NASI GORENG TERLARIS DAN TER ENAK DI KOTA SOLO!!!!! [ COMANDO COFFE

BAKMI JOWO & NASI GORENG TERLARIS DAN TER ENAK DI KOTA SOLO!!!!! [ COMANDO COFFEE ] _________________________ 🕚 ( 10:00 pagi – 11:00 malam ) 🔵 COMANDO COFFEE (DEPAN MARKAS KOPASSUS KARTASURA) Ig : @comandocoffee Ig : @comandocoffee MENU : – Spesial Nasi Bakar (8k) – Aneka steak 🥩 (12k) – Bakmi Jowo🍜 (13k) – [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

. UDAN UDAN MANGAN SEGO GORENG ISO A.K.A JEROHAN ENAK TENAN IKI LUR!!! . Koyo ak

.
UDAN UDAN MANGAN SEGO GORENG ISO A.K.A JEROHAN ENAK TENAN IKI LUR!!!
.
Koyo ak

. UDAN UDAN MANGAN SEGO GORENG ISO A.K.A JEROHAN ENAK TENAN IKI LUR!!!😍 . Koyo aku wingi, sedino utuh gur glundang glundung neng ngomah, meh metu yo aras arasen, akhire pesen neng Grabfood wae, pesen Special Nasi Goreng Pak Man Banyuanyar lur 😁 . Ki warunge wes bola bali tak review, ha pie ratau bosen [baca…]

Sudah pernah nyobain Ayam Goreng Mbah Karto ? Itu tu langganannya pak ! __ Sebe

Sudah pernah nyobain Ayam Goreng Mbah Karto ? Itu tu langganannya pak  !
__
Sebe

Sudah pernah nyobain Ayam Goreng Mbah Karto ? Itu tu langganannya pak @jokowi ! __ Sebelum aku tahu ini langganannya JKW, aku udah suka dulu sihh sama ayam ini . Pertama makan disini karna diajakin sama temen, dan jatuh cinta pada suapan pertama dengan sambel blondo dan bumbu ayam kampungnyaa . Superrr guriiihhh dua2nya dann [baca…]