– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!! – Panggone iki neng daerah Gentan

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI MANTUL KI LUR!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah [baca…]

. UDAN UDAN MANGAN SEGO GORENG ISO A.K.A JEROHAN ENAK TENAN IKI LUR!!! . Koyo ak

.
UDAN UDAN MANGAN SEGO GORENG ISO A.K.A JEROHAN ENAK TENAN IKI LUR!!!
.
Koyo ak

. UDAN UDAN MANGAN SEGO GORENG ISO A.K.A JEROHAN ENAK TENAN IKI LUR!!!😍 . Koyo aku wingi, sedino utuh gur glundang glundung neng ngomah, meh metu yo aras arasen, akhire pesen neng Grabfood wae, pesen Special Nasi Goreng Pak Man Banyuanyar lur 😁 . Ki warunge wes bola bali tak review, ha pie ratau bosen [baca…]

Sudah pernah nyobain Ayam Goreng Mbah Karto ? Itu tu langganannya pak ! __ Sebe

Sudah pernah nyobain Ayam Goreng Mbah Karto ? Itu tu langganannya pak  !
__
Sebe

Sudah pernah nyobain Ayam Goreng Mbah Karto ? Itu tu langganannya pak @jokowi ! __ Sebelum aku tahu ini langganannya JKW, aku udah suka dulu sihh sama ayam ini . Pertama makan disini karna diajakin sama temen, dan jatuh cinta pada suapan pertama dengan sambel blondo dan bumbu ayam kampungnyaa . Superrr guriiihhh dua2nya dann [baca…]

. SEGO GORENG NGANGGO LAWUH PARU SEMONO AMBANE, YO AKU KEMECER!!! . Wingi bengi

.
SEGO GORENG NGANGGO LAWUH PARU SEMONO AMBANE, YO AKU KEMECER!!!
.
Wingi bengi

. SEGO GORENG NGANGGO LAWUH PARU SEMONO AMBANE, YO AKU KEMECER!!!🤤 . Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng daerah sondakan, tepate neng nggone Nasi Goreng Mbah Soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu khas rempah, dadi dijamin rasane lain daripada yang lain😍 selain kui nasi [baca…]

– ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!! – Panggone

-
ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!!
-
Panggone

– ASHIAPPP, NENG SOLO SAIKI WES ENEK PISANG TANDUK GORENG LHO LUR!!!😍🤟 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo [baca…]

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI – Awan awan enake golek

-
AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 
-
Awan awan enake golek

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae lur 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain [baca…]

– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!! – Koyo aku

-
HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!
-
Koyo aku

– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!🔥 – Koyo aku ki lho gawene langganan golek sego goreng neng nggone @nasgorrempah.mssoto , soale sing menurutku special neng kene ki varian nasi gorenge wakeh tenan, dan sundukane komplit pol lur!!!😍🤟 – Nek iki aku pesene Nasi Goreng Gila lur, seko tampilane [baca…]

– SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!! – Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggo

-
SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!!
-
Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggo

– SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!!😭 – Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggone neng nggone Warung Nasi Goreng dan Bakmi Pak Bagong Baturan 😁, ha pie rasane wenak tenan, khas gunung kidul nda, ra baen baen ki 🤤🤤 aku lho nganti sak mben mrene ki ratau sepi warunge 🤤 – Sing special neng kene [baca…]

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!! – Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!🤤 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je [baca…]

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT – Hawane Syahdu ngene

-
BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT
-
Hawane Syahdu ngene

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT🤤 – Hawane Syahdu ngene ki pancen paling mantep mangan bakmi goreng sek lur, koyo aku wingi bar pesen bakmi goreng neng nggone @nasgorcaknurbabe lur, neng kene ki menune komplit tenan, enek nasi goreng, mie goreng, bihun goreng, capjay goreng, capjay kuah, paklay, lan sak panunggale 🤤 [baca…]

– BAKSO GORENG MAS ARIEL EMANG TIADA DUA!!! – Sore sore enake golek cemilan prin

-
BAKSO GORENG MAS ARIEL EMANG TIADA DUA!!!
-
Sore sore enake golek cemilan prin

– BAKSO GORENG MAS ARIEL EMANG TIADA DUA!!!🤤🤟 – Sore sore enake golek cemilan prinsilan bakso disek wae ki lur, koyo aku ki mau awan bar mampir neng nggone Bakso Goreng gone ex Vokalis Conterpen, tepate neng nggone Bakso Goreng Mas Ariel 😂😂😂 aku mrene di rekomendasikne Followerku @bintorobayurahmawan 😁 dadi neng kene ki Special [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR – Panggone iki nen

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 
-
Panggone iki nen

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 😍🤟 – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha [baca…]