– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!! – Koyo aku

-
HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!
-
Koyo aku

– HAWANE ADEM NGENE KI PALING COCOK YO MANGAN SEGO GORENG SEK LUR!!!๐Ÿ”ฅ – Koyo aku ki lho gawene langganan golek sego goreng neng nggone @nasgorrempah.mssoto , soale sing menurutku special neng kene ki varian nasi gorenge wakeh tenan, dan sundukane komplit pol lur!!!๐Ÿ˜๐ŸคŸ – Nek iki aku pesene Nasi Goreng Gila lur, seko tampilane [baca…]

– SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!! – Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggo

-
SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!!
-
Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggo

– SEGO GORENGE ENAK TENAN!!!!!๐Ÿ˜ญ – Iki salah satu sego goreng favoritku lur panggone neng nggone Warung Nasi Goreng dan Bakmi Pak Bagong Baturan ๐Ÿ˜, ha pie rasane wenak tenan, khas gunung kidul nda, ra baen baen ki ๐Ÿคค๐Ÿคค aku lho nganti sak mben mrene ki ratau sepi warunge ๐Ÿคค – Sing special neng kene [baca…]

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!! – Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, s

– NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!๐Ÿคค – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene ๐Ÿ˜ opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je [baca…]

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT – Hawane Syahdu ngene

-
BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT
-
Hawane Syahdu ngene

– BAKMI GORENG PASWORDNYA???ENAK DI LIDAH NYAMAN DI PERUT๐Ÿคค – Hawane Syahdu ngene ki pancen paling mantep mangan bakmi goreng sek lur, koyo aku wingi bar pesen bakmi goreng neng nggone @nasgorcaknurbabe lur, neng kene ki menune komplit tenan, enek nasi goreng, mie goreng, bihun goreng, capjay goreng, capjay kuah, paklay, lan sak panunggale ๐Ÿคค [baca…]

BAKMI JOWO & NASI GORENG TERLARIS DAN TER ENAK DI KOTA SOLO!!!!! [ COMANDO COFFE

BAKMI JOWO & NASI GORENG TERLARIS DAN TER ENAK DI KOTA SOLO!!!!! [ COMANDO COFFE

BAKMI JOWO & NASI GORENG TERLARIS DAN TER ENAK DI KOTA SOLO!!!!! [ COMANDO COFFEE ] _________________________ ๐Ÿ•š ( 10:00 pagi – 11:00 malam ) ๐Ÿ”ต COMANDO COFFEE (DEPAN MARKAS KOPASSUS KARTASURA) Ig : @comandocoffee Ig : @comandocoffee MENU : – Spesial Nasi Bakar (8k) – Aneka steak ๐Ÿฅฉ (12k) – Bakmi Jowo๐Ÿœ (13k) – [baca…]

– BAKSO GORENG MAS ARIEL EMANG TIADA DUA!!! – Sore sore enake golek cemilan prin

-
BAKSO GORENG MAS ARIEL EMANG TIADA DUA!!!
-
Sore sore enake golek cemilan prin

– BAKSO GORENG MAS ARIEL EMANG TIADA DUA!!!๐Ÿคค๐ŸคŸ – Sore sore enake golek cemilan prinsilan bakso disek wae ki lur, koyo aku ki mau awan bar mampir neng nggone Bakso Goreng gone ex Vokalis Conterpen, tepate neng nggone Bakso Goreng Mas Ariel ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ aku mrene di rekomendasikne Followerku @bintorobayurahmawan ๐Ÿ˜ dadi neng kene ki Special [baca…]

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR – Panggone iki nen

-
SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR 
-
Panggone iki nen

– SARAPAN NASI GORENG KEBULI PAK MANSYUR MANTUL TENAN KI LUR ๐Ÿ˜๐ŸคŸ – Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene ๐Ÿ˜ opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha [baca…]

– NASI GORENG TELUR SETENGAH MATENGNYA MONCOR BANGET LUR!!! – Bengi bengi ngene

-
NASI GORENG TELUR SETENGAH MATENGNYA MONCOR BANGET LUR!!!
-
Bengi bengi ngene

– NASI GORENG TELUR SETENGAH MATENGNYA MONCOR BANGET LUR!!!๐Ÿคค – Bengi bengi ngene ki pancen enake mangan sego goreng sek lur, koyo aku ki mau bar golek sego goreng neng daerah pasar kleco, tepate neng nggon Timur Warung Mbok Marni cabang pasar kleco ๐Ÿ˜ – Dadi neng kene ki dodolane 3 macem lur, enek bakmi [baca…]

Kedahsyatan 5 varian rasa bawang goreng Bawang goreng penuh dengan kriukan yang

Kedahsyatan 5 varian rasa bawang goreng
Bawang goreng penuh dengan kriukan yang

Kedahsyatan 5 varian rasa bawang gorengโ—โ—โ— Bawang goreng penuh dengan kriukan yang menggugah selera lidah kamu yang super recomended dan wajib dicoba untuk pelengkap makananmu๐Ÿ˜‹ Buruan di coba , Harga terjangkau ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ Order : Ig : o_rasaa ๐Ÿ›ต: gosend/grabsend ๐Ÿ“ฒ : 082134623762 ๐Ÿ“: surakarta #bawanggoreng #bawanggorengsolo #orasaa #bawnaggorengkriuk #bawanggorengrenyah #kulinersolo #foodsolo Sumber Berita

– NASI GORENG BABAT PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!! – Sopo sih sing rung tau njaja

-
NASI GORENG BABAT PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!
-
Sopo sih sing rung tau njaja

– NASI GORENG BABAT PALING MONCOR DI KOTA SOLO!!!๐Ÿ”ฅ๐ŸคŸ – Sopo sih sing rung tau njajal nasi goreng babat Pak Man sing sempet viral iki?๐Ÿ˜ selain rasane wenak neng kene ki regane yo terjangkau tenan lur, nek aku ngarani nasi goreng babat neng kene ki paling murah dewe sak Solo ๐Ÿ˜ – Oiyo nek koe [baca…]

– BEBEK GORENG PALING MURAH DI SOLO – Tepate neng nggon daerah mburi kampus UNS

-
BEBEK GORENG PALING MURAH DI SOLO 
-
Tepate neng nggon daerah mburi kampus UNS

– BEBEK GORENG PALING MURAH DI SOLO ๐ŸคŸ – Tepate neng nggon daerah mburi kampus UNS lur ๐Ÿคค dadi neng kene ki selain dodolan bebek goreng yo dodolan ayam goreng, dan sing marai aku tertarik mampir rene ki yo regane kui lho lur, lha pie bebek goreng regane gur 13.5K tok je ๐Ÿ˜ murah tenannnn [baca…]

. JAJAN DIMSUM GORENG DISKON 25% Paaaasss nggo tanggal tuo ngene kih jajan ramen

.
JAJAN DIMSUM GORENG DISKON 25%
Paaaasss nggo tanggal tuo ngene kih
jajan ramen

. JAJAN DIMSUM GORENG DISKON 25% Paaaasss nggo tanggal tuo ngene kih jajan ramen gur welasan ewu, tambah dimsum diskon soyo mantuuuulll ๐Ÿ˜˜ promone nganti entek Agustus gaes tekan tanggal 31 dadi iso berbahagia dan tenang selama tanggal tuooo wkwkkwkw promo mung dingo makan di tempat yes๐Ÿ‘Œ . WARUNK543 @warunk543 Jl Yosodipuro 35 Timur monumen [baca…]