Murah tenan lur iki.. Yen meh golek panci, teflon, piring, gelas, elektronik, le

Murah tenan lur iki..
Yen meh golek panci, teflon, piring, gelas, elektronik, le

Murah tenan lur iki.. Yen meh golek panci, teflon, piring, gelas, elektronik, lemari, plastik, dll iso nyobo o ning kene lur… Ora ndue duet yo iso dikredit sek lur…nganggo kartune Maju (rupane kartune slide paling mburi yo lur) Ndang njalok o dulur opo koncomu lur sing ndue kartune… Maju Homeware Jl. Veteran no 244, Tipes, [baca…]

. SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG M

.
SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG M

. SING BINGUNG GOLEK PANGGON JUJUKAN DINGGO DINNER SUK PAS TANGGAL 14 LANGSUNG MAMPIR MRENE WAE!!!🔥 . Happy Valentine 🌹 Have a romantic valentine celebration with your love ones. . . 💸 Idr:350 K /couple 🌹Thursday, feb 14th 2020 @7PM – till end Includes: – Decoration – Choose One (Mineral Water,Ice/ Hot Tea, Fanta, Sprite, [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!! – Wadaww sing wingi

-
MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wadaww sing wingi

– MALEM MINGGU GOLEK JUJUKAN NGGO NGEMIL SEK WAE KI ENAKE!!!😍 – Wadaww sing wingi durung sempet njajal kenikmatan takoyaki nggone @tako_pico , langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon nganti suk Minggu lho lur 😁 – Sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh [baca…]

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

.
MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 
.
Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 🤤 . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lur neng daerah Kelurahan Karangasem, tepate neng nggone Mie Ayam Pak Jenggo 😁 hapie hawane adem bar udan udan ngene ki enake ncen mangan mie ayam owk 😂🤙 . Aku ki wingi pesene Mie Ayam nyemek lur, seko tampilane porsine [baca…]

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

-
WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!💦🤙 – Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger [baca…]

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!! . Sopo sing lagi diet

.
ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!
.
Sopo sing lagi diet

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!☃️ . Sopo sing lagi diet tapi bingung golek jujukan nggo golek minuman sing iso nggo menunjang olahraga utowo dietmu?nahhh tenang wae lur, saiki neng kota Solo wes enek panggone, tepate neng nggone @kendipressjuicery sing panggone neng Manahan selatan KFC lur 😁 dadi neng kene [baca…]

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!! . Wa

.
NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!
.
Wa

. NDENGAREN HAWANE PANAS TENAN, GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI COCOKE!!!🤤💦 . Wadawww awan awan ngene ki paling seger ngombe es coklat sek lur, koyo aku ki lho bar golek es coklat neng nggone @seriuschocolate_solo cedak Solo Paragon Mall lur 😁 . Seko tampilane ketok seger tenan lur, soale ki Full Cream Cheese [baca…]

. BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE . Tepate neng nggon daerah k

.
BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE 
.
Tepate neng nggon daerah k

. BAR UDAN UDAN GOLEK TAHU GIMBAL SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Tepate neng nggon daerah kartasura lur, nggon Tahu Gimbal Mas Wawan 😁 neng kene ki special dodolan tahu gimbal, sing rung mudeng tahu gimbal, tahu gimbal ki mirip koyo ketoprak jakarta, ya mung nek tahu gimbal ki di tambahi bakwan udang + [baca…]

. BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!! . Glo koyo aku ki mau lho

.
BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!
.
Glo koyo aku ki mau lho

. BAR UDAN UDAN GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!🤤 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone @zuppa_yukusiba [baca…]

. TANGGAL ENOM ENAKE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI LUR!!! . Sing bar blanjan olali ne

.
TANGGAL ENOM ENAKE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI LUR!!!
.
Sing bar blanjan olali ne

. TANGGAL ENOM ENAKE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Sing bar blanjan olali neng paragon lagi enek @hellomarket lur, ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay karo batagor [baca…]

. BAR KATISEN MERGO KUDANAN, LANGSUNG GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!! . Ko

.
BAR KATISEN MERGO KUDANAN, LANGSUNG GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!
.
Ko

. BAR KATISEN MERGO KUDANAN, LANGSUNG GOLEK SING ANGET ANGET SEK WAE LUR!!!🤤 . Koyo aku ki mau lur, bar golek kesegaran sing jan marai gobyoss neng nggone @bakso_chuangki_akang_bandung lur 😍 sing durung mudeng neng kene dodol opo wae, dadi neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo iki cocok karo hawane [baca…]