– DINO MINGGU OJO LALI NYOTO DISEK LUR!!! – Koyo aku ki mau bar golek kesegaran

-
DINO MINGGU OJO LALI NYOTO DISEK LUR!!!
-
Koyo aku ki mau bar golek kesegaran

– DINO MINGGU OJO LALI NYOTO DISEK LUR!!!🤤 – Koyo aku ki mau bar golek kesegaran neng nggone Soto Mbok Giyem lur 🤤 Pokoke yen aku babakan soto sing seger seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, [baca…]

– WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE

-
WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE

– WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE KI LUR!!!😍🤟 – Koyo aku iki lho lur, bar golek jujukan makan sianh neng nggon warung makan khas sunda, tepate neng nggone @mangengking_solo lur, aku hobby jajan mrene ki mergo selain masakane wenakk, panggone yo syahdu tenan lur, cocok tenan dinggo [baca…]

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!! – Hayo sopo sing lengganan neng nggone

-
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!
-
Hayo sopo sing lengganan neng nggone

– SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE LUR!!🤤 – Hayo sopo sing lengganan neng nggone @tako_pico lur???😍 langsung gass mrene wae, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek neng Food Festival selalu lengganan mampir jajan neng [baca…]

. BAR UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET LUR!!! . Koyo aku ki mau bar golek

.
BAR UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET LUR!!!
.
Koyo aku ki mau bar golek

. BAR UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET LUR!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar golek sijg anget anget neng gon Solo Paragon lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam [baca…]

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI – Awan awan enake golek

-
AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 
-
Awan awan enake golek

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae lur 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain [baca…]

– SARAPAN SARAPAN, SARAPAN SOTO SEGER TENAN IKI LUR – Koyo aku ki mau bar golek

-
SARAPAN SARAPAN, SARAPAN SOTO SEGER TENAN IKI LUR
-
Koyo aku ki mau bar golek

– SARAPAN SARAPAN, SARAPAN SOTO SEGER TENAN IKI LUR🤤 – Koyo aku ki mau bar golek kesegaran neng nggone Soto Mbok Giyem lur 🤤 Pokoke yen aku babakan soto sing seger seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR – Yo iki salah siji ja

-
MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 
-
Yo iki salah siji ja

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil [baca…]

– ROTINE LEMBUT TENAN KI LUR!!! – Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek

-
ROTINE LEMBUT TENAN KI LUR!!!
-
Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek

– ROTINE LEMBUT TENAN KI LUR!!!🤤 – Tanggal enom ngene ki paling wenak emang golek cemilan sing murah meriah sek lur ben blanjane awet 😂🤟 glooo koyo aku ki lho bar nemu cemilan jajanan roti murah meriah neng daerah gladak lur, tepate neng nggone @roti_ginem , hapie regane neng kene ki murah tenan je, mulai [baca…]

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Awan awan enake golek makan siang bebek

-
BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Awan awan enake golek makan siang bebek

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae ki 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain bebek, neng kene yo [baca…]

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOO

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOO

HAWANE PANAS PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK ANYEP ANYEPAN SIK LUR, BEN GULUNE PLOOOONG 🤤💦 . Wingi awan aku lewat neng daerah pasar kliwon lur, ndelalah nglewati outlet e @silkymilky_solo 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok [baca…]

. WAYAHEEE GOLEK PARCEL NATALAN KI LUUR . Iki roti andalanku ket jaman mbiyen s

.
WAYAHEEE GOLEK PARCEL NATALAN KI LUUR 
.
Iki roti andalanku ket jaman mbiyen s

. WAYAHEEE GOLEK PARCEL NATALAN KI LUUR 😍 . Iki roti andalanku ket jaman mbiyen sih lur 😍 termasuk roti legend neng kota solo @dikabakeryandcake 😍 wahhh soyo rene ki varian rotine soyo akeh lur dan selalu ngetokne menu sing kekinian 😍 enek berbagai macam roti koyo sobek, donat, cake, trus akeh macem macem snack [baca…]

. MINGGU MINGGU GOLEK LEKER SEK WAE KI ENAKE . Tepate neng daerah kraton solo l

.
MINGGU MINGGU GOLEK LEKER SEK WAE KI ENAKE 
.
Tepate neng daerah kraton solo l

. MINGGU MINGGU GOLEK LEKER SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Tepate neng daerah kraton solo lur, neng nggone Kue Leker Pak Ridwan 🤤 neng kene ki sing special kue lekere masake nganggo areng lur dadi dijamin panase awet tur aromane khas banget 🤤 . 🍽 FIRST BITE KUE LEKER Kue lekere crispy banget lur, [baca…]