Wis tau dewekan neng gerbong kereta gaes? . Dino iki mau bar stasiun Jogja, sak

Wis tau dewekan neng gerbong kereta gaes?
.
Dino iki mau bar stasiun Jogja, sak

Wis tau dewekan neng gerbong kereta gaes? . Dino iki mau bar stasiun Jogja, sak gerbong mung isi 2-5; koyo sultan, serasa nyewo sak gerbong 😂 . 📍Solo Expres, Solo – Jogja – Kutoarjo   Sumber Berita

Kapan terakhir mlipir Sarangan karo de’e gaes? . Dino iki nyobo nglewati jalan k

Kapan terakhir mlipir Sarangan karo de'e gaes?
.
Dino iki nyobo nglewati jalan k

Kapan terakhir mlipir Sarangan karo de’e gaes? . Dino iki nyobo nglewati jalan kenangan … Jl. Tawangmangu-Sarangan 😁 . Saiki tambah rame wae ya. Neng kene iso nonton telaga, numpak speedboat, blonjo sayuran, numpak jaran yo iso😁 . . TELAGA SARANGAN Desa Sarangan, Kec. Plaosan, Kab. Magetan, Jawa Timur HTM Rp. 20.000/orang Speedboat Rp. 150.000, [baca…]