• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih Wes do mudeng durung ?

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih 😂 Wes do mudeng durung ? @tenda.daun posisine neng sumber . Uenak buanget, panggone penak, panganan e enak, seng genah murah coy 🤣 mosok aku mangan wareg mung 25k, wareg lho iki 😭 . Suk sopo gelem tak jak rene ? Langsung komen yo 🤣 [baca…]

• Bagi tim mangan Sukoharjo / UNS seng nek luwe terus ngamuk Pokoe kabeh seng p

• Bagi tim mangan Sukoharjo / UNS seng nek luwe terus ngamuk 😂 Pokoe kabeh seng phobia luwe Ki tak kei referensi panganan seng rasane ra ilang ilang neng ilat 🤣 . @segolemaks seng iso mbok tuku ng Nawasena Mburi UNS atau ng Cedak Proliman Sukoharjo 😁 Nek mager yo langsung Grabfood nek ra Gofood [baca…]

Biasane makan siang neng ndi lur ? . Ki tak rekomen tempat makan siang, nyore,

Biasane makan siang neng ndi lur ? 
.
Ki tak rekomen tempat makan siang, nyore,

Biasane makan siang neng ndi lur ? 😁 . Ki tak rekomen tempat makan siang, nyore, dan nongkrong bengi seng cocok banget nggo kantong-kantong mahasiswa ki 😂 . Oponeh jare kasir e dino iki sampe tgl 20 ono paket Valentine 😍 iso langsung cek storyne @tenda.daun 😘 Ayo seng meh valentine an karo yange, paketan [baca…]

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung . Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung  
.
Cocok

Malem minggu iki meh do neng ndi lur ? Wes tau njajal panggon iki rung @tenda.daun 😁 . Cocok banget nggo nongkrong rame-rame panggone, nggo ngumpul konco lawas penak banget 😁 cozy Oponeh regone murah buanget lho, jajalen dewe ra percoyo 🤣 . 50ewu wes turah-turah dan wareg buanget lur 😂 ki ig ne panggone [baca…]

Tim liburan kuliah tapi ra mulih sopo ki ? Ayo dolan rene karo mimin, sopo nger

Tim liburan kuliah tapi ra mulih sopo ki ? 
Ayo dolan rene karo mimin, sopo nger

Tim liburan kuliah tapi ra mulih sopo ki ? 😆 Ayo dolan rene karo mimin, sopo ngerti iso gawe pergerakan opo ngono 😂 . Jarene @nawasena.solo support pergerakan positive kih, penak panggon e iso nggo rapat, iso nggo gawe acara talkshow juga, bebas 😆👍 . Regone mulai dari 7000 rupiah lho 🌟🌟🌟🌟🌟 . Buka setiap [baca…]

Wes do jajal rene rung lur ? UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ?  UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ? @nawasena.solo UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tugas dan ngobrol, nggo yang yangan yo oleh 🤣 . Wingi rene rame banget, ono smoking area, ono ac ne, makanan minuman komplit nggo ngancani ngobrol😁 . Ayo cah do rene seng rung tau jajal yo 😘 Tak rekomendasi [baca…]

Wingi mimin dolan rene neh lur jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak So

Wingi mimin dolan rene neh lur  jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak 
So

Wingi mimin dolan rene neh lur 😁 jan tenan ra berubah, tetep nyaman dan uenak 😭 Soyo recommended saiki, wes ono kanopi dan aman nek udan 🤣 . Pokoke nyenengke tenan nongkrong kene, nek mager jare pegawaine akeh promo neng Grab dan Gojek 👌 ndang dicek ben ra keentekan. Cek en profil e bagian hightlight [baca…]

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood wah mayan nggo ngirit n

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood  wah mayan nggo ngirit n

Tenda Daun lagi promo gede-gedean ki neng Grab / Gofood 😭 wah mayan nggo ngirit nabung rabi 🤣 . Mben Jumat awan jam 11.00-16.00 ono diskon 20% barang, terus neng gojek karo grab ngasi 40% 😂 edan . Weteng e mimin bulan iki aman brarti, jik iso nabung, soale murah dan panggone puenaak pol 😆 [baca…]

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ? Nek mimin ngejak genk ku nugas neng pang

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ?
Nek mimin ngejak genk ku nugas neng   pang

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ? Nek mimin ngejak genk ku nugas neng @nawasena.solo 😁 panggone iso nggo rapat dan talkshow jugak lho 😆 . Soale bukak sampek jam 01.00 bengi lho 😭 wifi ne banter, menu ne murah 🤣 Wes betah jane neng kene, mbok sisan bukak 24 jam mas @nawasena.solo 🤣 [baca…]

Biasane mimin bingung, tanggal abang ngene meh dolan neng ndi ? pesti tutup kab

Biasane mimin bingung, tanggal abang ngene meh dolan neng ndi ?  pesti tutup kab

Biasane mimin bingung, tanggal abang ngene meh dolan neng ndi ? 😭 pesti tutup kabeh . Saiki wes ora, aman, Tenda Daun Tempat nongkrong Favorit mimin tetep buka 😁, aman, dulur-dulur luar kota iso dijak mrene, low budget tanggal tuo 😂 . Nek mager, ono promo besar di grabfood/gofood, langsung gas cek en aplikasimu ya [baca…]