Tim liburan kuliah tapi ra mulih sopo ki ? Ayo dolan rene karo mimin, sopo nger

Tim liburan kuliah tapi ra mulih sopo ki ? 
Ayo dolan rene karo mimin, sopo nger

Tim liburan kuliah tapi ra mulih sopo ki ? 😆 Ayo dolan rene karo mimin, sopo ngerti iso gawe pergerakan opo ngono 😂 . Jarene @nawasena.solo support pergerakan positive kih, penak panggon e iso nggo rapat, iso nggo gawe acara talkshow juga, bebas 😆👍 . Regone mulai dari 7000 rupiah lho 🌟🌟🌟🌟🌟 . Buka setiap [baca…]

Wes do jajal rene rung lur ? UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ?  UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tuga

Wes do jajal rene rung lur ? @nawasena.solo UNS , wifine banter cocok banget nggo nggarap tugas dan ngobrol, nggo yang yangan yo oleh 🤣 . Wingi rene rame banget, ono smoking area, ono ac ne, makanan minuman komplit nggo ngancani ngobrol😁 . Ayo cah do rene seng rung tau jajal yo 😘 Tak rekomendasi [baca…]

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ? Nek mimin ngejak genk ku nugas neng pang

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ?
Nek mimin ngejak genk ku nugas neng   pang

Mahasiswa UNS nek nugas do neng ndi ? Nek mimin ngejak genk ku nugas neng @nawasena.solo 😁 panggone iso nggo rapat dan talkshow jugak lho 😆 . Soale bukak sampek jam 01.00 bengi lho 😭 wifi ne banter, menu ne murah 🤣 Wes betah jane neng kene, mbok sisan bukak 24 jam mas @nawasena.solo 🤣 [baca…]