Akhir pekan utowo dino preinan golek mangan rasah adoh-adoh . . Cukup mlipir alu

Akhir pekan utowo dino preinan golek mangan rasah adoh-adoh . .
Cukup mlipir alu

Akhir pekan utowo dino preinan golek mangan rasah adoh-adoh . . Cukup mlipir alus neng @ayamgepreksukoharjo, tur ya rasah gowo duit akeh-akeh wes iso mangan enak tur wareg! . Iki loh Fasilitas neng @ayamgepreksukoharjo saiki tambah lur : – Sego, lalapan lan kremes jupuk sak puas’e dewe(Gur neng kene lurrr) – Iso milih ayamgeprek utowo [baca…]