WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!! – WIHIYYYW bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!
-
WIHIYYYW  bakal enek Paket Candu s

WADAWWW, ENEK PROMO MANTUL TENAN IKI LUR!!!😍 – WIHIYYYW @pantiespizzaindonesia bakal enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza all variant + drink all variant MUNG BAYAR 30K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. [baca…]

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!! . Mumpung dino iki lagi enek Food

.
KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!
.
Mumpung dino iki lagi enek Food

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!🔥 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng ngg

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!!
.
Panggone neng ngg

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR SING WAJIB MBOK JAJAL KI LUR!!! . Panggone neng nggon Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki mau seko kadohan kok ketoke enek jajanan anyar gedhang kopong karo cakwee ayam udang 😍 yo langsung tak GASS, soale nek neng Solo yo rung enek sing dodol lur, tepate ki mau [baca…]

. STEAK ENAK ORA KUDU LARANG LUR, OPO NEH ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!! . Yo ik

.
STEAK ENAK ORA KUDU LARANG LUR, OPO NEH ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!!
.
Yo ik

. STEAK ENAK ORA KUDU LARANG LUR, OPO NEH ENEK PROMO BELI 1 GRATIS 1!!!!🔥 . Yo iki jujukan STEAK andalanku, enak, murah, porsi melimpah, tur panggone nyaman banget nggo nongkrong, panggone neng nggone @doubledeckerus lur, langsung mrene wae mumpung lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE 😍 . Dadi neng kene ki sing [baca…]

WADIDAWWW, ENEK JUJUKAN PANGGON DINGGO NONGKRONG SING KOMPLIT, MURAH, DAN NYAMAN

WADIDAWWW, ENEK JUJUKAN PANGGON DINGGO NONGKRONG SING KOMPLIT, MURAH, DAN NYAMAN KI LUR, POKOKE WAJIB BANGET DI JAJAL!!😍 . Lokasi , Jam Buka : ⏰ 10:00 am – 23:00 pm ∆ DEPAN KOPASSUS KARTASURA 🛵 Available Go-Food & Grab-Food 🏠 COMANDO COFFEE @comandocoffee . Harga per porsi : 💰 KENTANG GORENG = Rp 7.000,- 💰 [baca…]

. LAGI MUDENG NEK NENG PASAR KLECO BAKNEN ENEK SING DODOL KUE LOPIS . Hayo sopo

. LAGI MUDENG NEK NENG PASAR KLECO BAKNEN ENEK SING DODOL KUE LOPIS 🤤 . Hayo sopo sing wes tau ngicipi jajanan kue lopis sing siji iki?😁 nah iki salah satu makanan tradisional sing saiki wes angel banget di temoni lur, jujur iki lagi pengalaman pertamaku njajal kenikmatane jajanan tradisional iki 😁 . Nek seko [baca…]

. ROTI PANGGANG SING WAJIB BANGET DIJAJAL KI LUR!!! . Wadidaww, enek jajanan any

. ROTI PANGGANG SING WAJIB BANGET DIJAJAL KI LUR!!!🤤 . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng daerah gentan, tepate neng nggone @roticemolenak lur 😁 nah neng kene ki dodolan semacam roti panggang, tapi pilihan rasane enek 2 macem lur, enek manis karo gurih 🤤 . 🍽 OVERALL tekstur rotine ki empuk tenan lur, blass [baca…]

. SESHOKKKK OJO LALI ENEK PROMO JUMAT BERKAH, 15K DAPAT 2 CUP!!! . Senajan udan

. SESHOKKKK OJO LALI ENEK PROMO JUMAT BERKAH, 15K DAPAT 2 CUP!!!😍 . Senajan udan terus tapi ngombe es yo tetep gasss lah 🤤 opo neh neng nggone @authenticflamingo lagi enek PROMO BELI 2 CUP GUR 15K 😍 wadidaww tenan iki, penasaran kan?tenang tak duduhi panggone lur, panggone neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone [baca…]

. WAIKI TANGGAL TUO MALAH ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LUR!!! . Yokkkk sing dompete we

.
WAIKI TANGGAL TUO MALAH ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LUR!!!
.
Yokkkk sing dompete we

. WAIKI TANGGAL TUO MALAH ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LUR!!!🔥 . Yokkkk sing dompete wes mulai kempes langsung merapat meng nggone @d19chicken sing neng UMS wae lur 😍 lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE lho lur 😍 wadawww mantulsss 🤤 . 🍽 OVERALL wenak tenan lur, ayame ki gurihh dan crispy [baca…]

. ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!! . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng da

.
ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!!
.
Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng da

. ROTI CEMOLE WENAK TEAN KI LUR!!!🤤😂 . Wadidaww, enek jajanan anyar ki lur neng daerah gentan, tepate neng nggone @roticemolenak lur 😁 nah neng kene ki dodolan semacam roti panggang, tapi pilihan rasane enek 2 macem lur, enek manis karo gurih 🤤 . 🍽 OVERALL tekstur rotine ki empuk tenan lur, blass ra marai [baca…]

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!! . Hayo sopo sing wes tau n

.
WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing wes tau n

. WADIDAW ENEK JAJANAN ANYAR NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🤤 . Hayo sopo sing wes tau njajal jajanane iki?yapsss, jajanane iki jenenge Mie Kuah Pedas Asam Manis lur 😁 dadi iki modele Mie kriting trus diwenehi Saus racikane bakule, trus di siram kuah asam manis mirip nggon kuah Selat kae lho lur 😁 . 🍽 [baca…]

– SEGO GORENG PAK MAN PINDAH!!!! ENEK DISKON 50% KI LUR KHUSUS MAKAN DI TEMPAT!!

-
SEGO GORENG PAK MAN PINDAH!!!! ENEK DISKON 50% KI LUR KHUSUS MAKAN DI TEMPAT!!

– SEGO GORENG PAK MAN PINDAH!!!! ENEK DISKON 50% KI LUR KHUSUS MAKAN DI TEMPAT!!!!😍 – Sopo hayo sing pirang pirang ndino iki nggoleki sego gorenge babate Pak Man tapi tutup terus?, nek koe kecelek yo brati podo lur 😂 soale pas aku wingi moro neng warunge ki baknen wes tutup lur, saiki pindah neng [baca…]