Musim Hujan enaknya nge bakmi Jowo Pak Met 2 lur, terkenal luweh Sehat And Mante

Musim Hujan enaknya nge bakmi Jowo Pak Met 2 lur, terkenal luweh Sehat And Mante

Musim Hujan enaknya nge bakmi Jowo Pak Met 2 lur, terkenal luweh Sehat And Manteb banget lur! Kenapa? – Tanpa MSG. – Bakmi dibuat sendiri selalu fresh tanpa pengawet, borax dll. – Dimasak pakai arang – Halal. Lokasi: Samping SMA Jamsaren, depan SD Jamsaren Solo. Jalan Veteran 255 Surakarta. Buka Jam 4 sore sampai 23.30 [baca…]

– PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!! – Panggone neng daerah Karanga

-
PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!!
-
Panggone neng daerah Karanga

– PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!!🤤 – Panggone neng daerah Karangasem lur, tepate neng nggone bubur ayam bandung Pak Agus lur 😁 aku jan jane wes beberapa minggu lewat kene ki, tapi iki lagi enek kesempatan dinggo ngliput bapake lur 😁 baknen iki bapake ASLI seko Bandung lho lur, dan regane MURAH [baca…]

Jelang akhir tahun gini enaknya ngapain yaah ? Hmm apalagi kalo ga piknik ya ka

Jelang akhir tahun gini enaknya ngapain yaah ?  Hmm apalagi kalo ga piknik ya ka

Jelang akhir tahun gini enaknya ngapain yaah ? Hmm apalagi kalo ga piknik ya kan ! Tunggu apa lagi … buruan bikin rencana sama temen” kalian , sahabat , keluargaa , karang tarunaa ,, semua deh!! Karena pergi rame rame sama orang terkasih lebih seru dan pastinya bakal jadi kenangan indah tersendiri . Nah pas [baca…]

– UJAN UJAN NYEMIL DULU NIH ENAKNYA – Koyo aku ki mau lho lur bar golek cemilan

-
UJAN UJAN NYEMIL DULU NIH ENAKNYA 
-
Koyo aku ki mau lho lur bar golek cemilan

– UJAN UJAN NYEMIL DULU NIH ENAKNYA 😍 – Koyo aku ki mau lho lur bar golek cemilan neng nggone @tako_pico , iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget [baca…]

– SORE SORE ENAKNYA NONGKRONG SAMBIL CARI TEMPAT MAKAN DULU LUR – Sing pengen n

-
SORE SORE ENAKNYA NONGKRONG SAMBIL CARI TEMPAT MAKAN DULU LUR 
-
Sing pengen n

– SORE SORE ENAKNYA NONGKRONG SAMBIL CARI TEMPAT MAKAN DULU LUR 🤤😍 – Sing pengen njajal panggon mangan anyar, nyoh tak wenehi referensi jujukan panggon mangan anyar lur, tepate neng nggon daerah Solo Baru lur 😁 nggone @sedapsorosoba 😁 sing maraicaku tertarik mrene ki menu menune komplit tenan lur, dan krungu krungu penyajiane neng kene [baca…]

– PANAS PANAS ENAKNYA CARI KESEGARAN DULU LUR, DEWE WANI!!!! – Koyo aku ki mau

-
PANAS PANAS ENAKNYA CARI KESEGARAN DULU LUR, DEWE WANI!!!! 
-
Koyo aku ki mau

– PANAS PANAS ENAKNYA CARI KESEGARAN DULU LUR, DEWE WANI!!!! 🤤🤟 – Koyo aku ki mau bar mampir neng nggon warung es kopi anyar neng daerah UMS lur, tepate neng nggone @se.maniskamu 🤤 neng kene ki special dodolan berbagai jenis minuman kekinian lur, golek es kopi?enek, golek es coklat?enek, golek es thai tea?enek, pokoke komplit [baca…]

– WAHZEEEKKK MALEM MALEM GINI ENAKNYA NONGKRONG SYAHDU DULU LUR – Koyo aku ki m

-
WAHZEEEKKK MALEM MALEM GINI ENAKNYA NONGKRONG SYAHDU DULU LUR 
-
Koyo aku ki m

– WAHZEEEKKK MALEM MALEM GINI ENAKNYA NONGKRONG SYAHDU DULU LUR 😍 – Koyo aku ki mau lur bar nongkrong neng nggone @amcosolo 😍 baknen ki mau pas aku mrene lagi launching 50 menu anyar special ulang tahun ke-1 ne lur 😍 WADIDAWWW tentune selain launching menu anyar ki mau yo enek diskon 15% lho 😍 [baca…]

– SORE SORE ENAKNYA CARI CEMILAN PALING MONCOR DULU NIH LUR – YO IKI IKIIII, ku

-
SORE SORE ENAKNYA CARI CEMILAN PALING MONCOR DULU NIH LUR 
-
YO IKI IKIIII, ku

– SORE SORE ENAKNYA CARI CEMILAN PALING MONCOR DULU NIH LUR 😍 – YO IKI IKIIII, kue balok paling fenomenal @kuebalokparikesit 😍 wis tau nyobo durung lur? Nek durung tak saranke ndang nyoba o kue balok siji iki, dijamin ra bakal kecewa karo rasane 🤤 kue balok e iki ora gur rasa cokelat tok lur, [baca…]

– PANAS PANAS GINI ENAKNYA CARI YANG SEGER SEGER DULU LUR, MUMPUNG LAGI ADA PROM

-
PANAS PANAS GINI ENAKNYA CARI YANG SEGER SEGER DULU LUR, MUMPUNG LAGI ADA PROM

– PANAS PANAS GINI ENAKNYA CARI YANG SEGER SEGER DULU LUR, MUMPUNG LAGI ADA PROMO BUY 1 GET 1 LHO 🤤 – Koyo aku ki mau bar golek kesegaran neng nggon warung kopi anyar daerah UMS, tepate neng nggon @bicarakopi.solo lur 😁 dadi neng kene ki specialis dodolan berbagai olahan kopi dengan pilihan rasa yang [baca…]

– SORE SORE ENAKNYA CARI CEMILAN DULU NIH LUR!!! – Wah saiki nek koe ngidam maka

-
SORE SORE ENAKNYA CARI CEMILAN DULU NIH LUR!!!
-
Wah saiki nek koe ngidam maka

– SORE SORE ENAKNYA CARI CEMILAN DULU NIH LUR!!!🤤🤟 – Wah saiki nek koe ngidam makaroni ngehe @ngehe_id rasah adoh adoh meneh tekan jogja meneh lur, neng Solo saiki wes enek 😍 tepate neng daerah UMS cedak Kampus 4 UMS lur 😍 – Sing durung mudeng makaroni @ngehe_id , tak critakne singkat wae ya lur [baca…]

. SIANG SIANG ENAKNYA MAKAN CUMI DULU NIH LUR . Aku mau bar golek makan siang n

.
SIANG SIANG ENAKNYA MAKAN CUMI DULU NIH LUR 
.
Aku mau bar golek makan siang n

. SIANG SIANG ENAKNYA MAKAN CUMI DULU NIH LUR 🤤 . Aku mau bar golek makan siang neng nggon @dapur_omahku lur, dadi neng kene ki special dodolan berbagai macam olahan cumi lur, komplit banget dan jan marai kemecer kabeh menu cumine 🤤 selain enak neng kene ki regane yo terjangkau banget lur, paling larang gur [baca…]

. SIANG SIANG ENAKNYA CARI CUP STEAK DULU NIH LUR . Koyo aku bar golek jujukan

.
SIANG SIANG ENAKNYA CARI CUP STEAK DULU NIH LUR 
.
Koyo aku bar golek jujukan

. SIANG SIANG ENAKNYA CARI CUP STEAK DULU NIH LUR 😍 . Koyo aku bar golek jujukan mangan neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo [baca…]