– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE – Koyo aku ki mau bar tuku r

-
PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 
-
Koyo aku ki mau bar tuku r

– PANAS PANAS GOLEK RUJAK ES KRIM SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Koyo aku ki mau bar tuku rujak es krim neng nggone RUJAK ES KRIM MAS DIKA BATURAN 😍 sing special neng kene ki rujak e made by order dan dijamin fresh tenan buahe lur 😍🤤 dan selain kui koe isoh obo tingkat [baca…]

– AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!! – Wah

-
AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!!
-
Wah

– AWAN AWAN PANAS GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE, MUMPUNG PREI!!😍 – Wah yo iki jajanan sing tak tunggu tunggu lur, jenenge @popipopmieori.id 😍 iki panggone neng cedak monumen pers lur, dan sing special neng kene ki wi dodolan berbagai macam jenis mie original sing ndue style dan standar dewe lur 😍 [baca…]

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

.
SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek Roti Pan

. SORE SORE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek Roti Panggang Kukus neng ngone @rotipakubulibul , dadi neng kene ki nyediakne roti paku (panggang & kukus) isine macem macem varian rasa topping, enek rasa buah buahan koyo srikaya, strawberry, enek rasa cokelat, tiramisu, chocomaltine, trus enek sing [baca…]

– DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI – Esuk esuk enake saeapan Wa

-
DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI 
-
Esuk esuk enake saeapan Wa

– DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI 🤤 – Esuk esuk enake saeapan Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia sek lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur isoh njikuk [baca…]

– HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE – Warga solo mesti genah

-
HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE 
-
Warga solo mesti genah

– HAWANE ADEM TENAN LUR, NYEMIL DONAT SEK WAE KI ENAKE 🤤 – Warga solo mesti genah ra asing karo donat iki, yups tepate neng @abatadonuts 😍 donut rasa bintang lima tapi regane kaki lima alias murah meriah lur 😍 toppinge yo macem macem enek sing cokelat, greentea, keju, almond, pokoke kuomplit markomplit 🤤 – [baca…]

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek makan sian

.
UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek makan sian

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggone @kedai_bakso_oshin lur 😍 Ndelalah ki mau aku pas mrene ki lagi enek PROMO DISKON 15% khusus PAKET BAKSO OSHIN 2 lur 😍 wadaww mantullss 🤤 seko tampilane marai kemecer tenan lur😍 ha pie pas [baca…]

– UDAN UDAN ADEM NGENE KI, ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET SIK WAE KI LUR!!! – Gloo

-
UDAN UDAN ADEM NGENE KI, ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET SIK WAE KI LUR!!!
-
Gloo

– UDAN UDAN ADEM NGENE KI, ENAKE GOLEK SING ANGET ANGET SIK WAE KI LUR!!!🤤 – Gloooo, koyo aku ki lho bar mampir golek kehangatan neng nggone @kakkoii_id lur 😍 neng kene ki All You Can Eat sing paling komplit banget neng kota Solo lur 😍 hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll [baca…]

. WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR . Panggone iki neng nggon

.
WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR 
.
Panggone iki neng nggon

. WAH UDAN UDAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEK WAE KI LUR 🤤 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, baknen neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso [baca…]

– MUMPUNG PREI ENAKE GOLEK CEMILAN DESSERT SEK WAE LUR – Koyo aku ki mau esuk e

-
MUMPUNG PREI ENAKE GOLEK CEMILAN DESSERT SEK WAE LUR 
-
Koyo aku ki mau esuk e

– MUMPUNG PREI ENAKE GOLEK CEMILAN DESSERT SEK WAE LUR 🤤 – Koyo aku ki mau esuk esuk bar nyemili dessert selo nggone @dessert.solo lur, sing special neng kene ki dessert e fresh kabeh, dan dijamin selain enak regane kui lho lur, MURAH MERIAH!!!😍🤟 – Seko tampilane ketok nyamleng tenan lur, coklate ketok lumer, dan [baca…]

– ESUK ESUK ENAKE NGOMBE JUS DISEK WAE KI BEN TAMBAH SEGER!!! – Panggone neng da

-
ESUK ESUK ENAKE NGOMBE JUS DISEK WAE KI BEN TAMBAH SEGER!!!
-
Panggone neng da

– ESUK ESUK ENAKE NGOMBE JUS DISEK WAE KI BEN TAMBAH SEGER!!!😍 – Panggone neng daerah Purwosari ki lur, tepate neng nggone @larrythejuice lur 😍 dadi iki tempat minum jus anyar neng kota Solo lur, dan sing special neng kene ki buahe fresh kabeh, tur panggone cowzy tenan lur, cocok dinggo nongkrong, soale iki nek [baca…]

– WAH PANAS PANAS ENAKE NYEGER DISEK WAE KI LUR – Koyo aku ki mau bar golek Tha

-
WAH PANAS PANAS ENAKE NYEGER DISEK WAE KI LUR 
-
Koyo aku ki mau bar golek Tha

– WAH PANAS PANAS ENAKE NYEGER DISEK WAE KI LUR 😍 – Koyo aku ki mau bar golek Thai Tea neng nggone @ayethaitea mburi Solo Square lur 😍 sing marai aku penasaran mrene ki mau selain jare koncoku rasane enak, baknen ki yo lagi enek PROMO BELI 2 GRATIS 1 lho lur 😍 wadawww mantul [baca…]

– ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!! – Sopo to sing durung tau ngicipi k

-
ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!!
-
Sopo to sing durung tau ngicipi k

– ESUK ESUK ENAKE NYEMIL DONAT KARO NGOPI!!!🤤 – Sopo to sing durung tau ngicipi kenikmatan donat nggone @donatflow? mesti hampir kabeh wes tau ngrasakne donate, hapie lur, selain rasane wenak, regane murah tenan je, sak kerdus isi 6 ngene ki mung 15K tok!!!😍 wadawww mantul tenan – Nek seko tampilane sih ketok nyempluk, dan [baca…]