. GUDEGE NAGIH DAN MURAH MERIAH TENAN IKI LUR!!! . Sopo sing durung mudeng nek g

. GUDEGE NAGIH DAN MURAH MERIAH TENAN IKI LUR!!!🔥 . Sopo sing durung mudeng nek gudeg relasi yo bukak pas awan? 😍 waaaa yo iki cocok tenan, daripada selak ngeces ngenteni jam 9 wengi, langsung GAS mrene wae pas jam makan siang 😍 . 🍽 FIRST BITE NASI GUDEG TOPPING AYAM + TELUR DADAR gudeg [baca…]

. BAKMI THOPRAKE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Hayo sopo sing durung sarapan?nyohh ta

.
BAKMI THOPRAKE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Hayo sopo sing durung sarapan?nyohh ta

. BAKMI THOPRAKE MONCOR TENAN KI LUR!!!🔥 . Hayo sopo sing durung sarapan?nyohh tak kei referensi jujukan sarapan sing KOMPLIT, ENAK tur regane MURAH MERIAH 😍 panggone neng nggon daerah Mojosongo lur, tepate neng nggone @warungmakanpalem01 😁 nah sing special neng kene ki dodolan berbagai macam sayur karo menu menu khas Solo lur, koyo Bakmi [baca…]

• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

•
Sopo sing wes nyobo ombenan iki? 
wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend

• Sopo sing wes nyobo ombenan iki? wes do mudeng durung nek saiki cadbury blend buka ning solo paragon. tapi sing paling mantep cadburyblend saiki lagi enek promo , dadi pokoe ombenan e sing rego awal e 20ewu dadi 13ewu tok. wes ndang budal o ngajak bojomu opo sopo kono sing gelem njajake kwe 😂 [baca…]

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih Wes do mudeng durung ?

• Makan siang neng kene rame-rame emang paling yoi sih 😂 Wes do mudeng durung ? @tenda.daun posisine neng sumber . Uenak buanget, panggone penak, panganan e enak, seng genah murah coy 🤣 mosok aku mangan wareg mung 25k, wareg lho iki 😭 . Suk sopo gelem tak jak rene ? Langsung komen yo 🤣 [baca…]

. MADANG XIANG DULU LUR BEN RA SEMAPUT . Hayo sopo sing durung makan siang?nyoh

.
MADANG XIANG DULU LUR BEN RA SEMAPUT 
.
Hayo sopo sing durung makan siang?nyoh

. MADANG XIANG DULU LUR BEN RA SEMAPUT 😂🤟 . Hayo sopo sing durung makan siang?nyohhhh tak keki referensi nggo makan siangmu lur, tentune wenak, higenis, panggone jembar, dan sing paling penting MURAH MERIAH!!!😍 panggone neng nggone Warung Bebek @pakbroto_solo lur, iki panggone neng daerah Kelurahan Bumi lur 😁 . Sing marai aku tertarik mrene [baca…]

. LONG WEEKEND WES DOH MAMPIR GOLEK GUDEG DURUNG LUR??? . Sing lagi golek gudeg

.
LONG WEEKEND WES DOH MAMPIR GOLEK GUDEG DURUNG LUR???
.
Sing lagi golek gudeg

. LONG WEEKEND WES DOH MAMPIR GOLEK GUDEG DURUNG LUR???😁 . Sing lagi golek gudeg enak dan murah monggo merapat 😁 panggone neng nggon daerah Ngasem, cedak Exit Tol Ngasem lur 😁 tepate neng nggone @gudegsolo.ok 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo selain gudeg e komplit, regan kui lho lur, murah meriah tenan [baca…]

Wah satene gede2 tenan ki. Wis tau nyobo durung lurr? . Menu sate dan gule. Sat

Wah satene gede2 tenan ki. Wis tau nyobo durung lurr? 
.
Menu sate dan gule. Sat

Wah satene gede2 tenan ki. Wis tau nyobo durung lurr? 😍 . Menu sate dan gule. Sate 38k, gule 30k . . Sate Kambing “Tali Roso” Pak Tri Jalan Raya Sel. Wedi, Gadungan, Dusun II, Gadungan, Kec. Wedi, Kabupaten Klaten Buka mulai pagi – habis from groupkulineryogyakarta   Sumber Berita

Wis tau ngajak ciblon anake rene durung lurr? . Kolam renang anyar ki lur neng K

Wis tau ngajak ciblon anake rene durung lurr?
.
Kolam renang anyar ki lur neng K

Wis tau ngajak ciblon anake rene durung lurr? . Kolam renang anyar ki lur neng Klaten. Cocok nggo becah cilik. Jenenge Prilon Park Ketandan. Ancer2e Perempatan RSI. Klaten belok arah SMK N 4 Klaten..lurus, lokasi sakdurunge Stasiun Ketandan . . 📷 @aleemuhammad_3 . 📍Loc. Prilon Park Ketandan, Ketandan, Klaten Utara Sumber Berita

Enek sing durung tau rene lur ? Yen durung tau wajib rene ! Panganane enak kabeh

Enek sing durung tau rene lur ? Yen durung tau wajib rene ! Panganane enak kabeh

Enek sing durung tau rene lur ? Yen durung tau wajib rene ! Panganane enak kabeh tur murah, nyaman dinggo dompet mahasiswa 😍. Opo meneh gone syahdu banget dinggo pacaran opo mung dinggo modus2, soale garap tugas karo nyawang sing bening2 iso ning kene. Sopo ngerti iso entuk jodho lur 😅wis pokoke cobanen sek. Mushola, [baca…]