. UJAN UJAN CAKUNG, NYEMIL ROTI PANGGANG KUKUS DULU LUR, NIKMAT BANGET . Iki pan

.
UJAN UJAN CAKUNG, NYEMIL ROTI PANGGANG KUKUS DULU LUR, NIKMAT BANGET
.
Iki pan

. UJAN UJAN CAKUNG, NYEMIL ROTI PANGGANG KUKUS DULU LUR, NIKMAT BANGET🤤 . Iki panggone neng mburi UMS lur, nah @rotipakubulibul iki nyediakne roti paku (panggang & kukus) isine macem macem varian rasa topping, enek rasa buah buahan koyo srikaya, strawberry, enek rasa cokelat, tiramisu, chocomaltine, trus enek sing rasa telur sosis karo telur smoked [baca…]

– PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!! – Panggone neng daerah Karanga

-
PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!!
-
Panggone neng daerah Karanga

– PAGI PAGI DINGIN GINI ENAKNYA NYABU DULU LUR!!!🤤 – Panggone neng daerah Karangasem lur, tepate neng nggone bubur ayam bandung Pak Agus lur 😁 aku jan jane wes beberapa minggu lewat kene ki, tapi iki lagi enek kesempatan dinggo ngliput bapake lur 😁 baknen iki bapake ASLI seko Bandung lho lur, dan regane MURAH [baca…]

Haii guys!! Breaking news! Nih! Stop dulu Scroll nya!! Telah dibuka Outlet baru

Haii guys!! Breaking news! Nih! Stop dulu Scroll nya!! Telah dibuka Outlet baru

Haii guys!! Breaking news! Nih! Stop dulu Scroll nya!! Telah dibuka Outlet baru @navia_kebab di Cemani Sukoharjo! Buat kamu kamu semua, Cah-cah cemani yang belum pernah coba dan pengen banget Coba menu-menu dari Navia, bisa langsung datang! Cuss samperin!! . . Outlet @navia_kebab Cabang cemani ada di: 📍 Kedai Food and Drink Jl. Sidomukti No.26-16, [baca…]

“Baru tahu mengerjakan soal2 CPNS ada trik seperti ini nyesal dari dulu nggak ik

"Baru tahu mengerjakan soal2 CPNS ada trik seperti ini nyesal dari dulu nggak ik

“Baru tahu mengerjakan soal2 CPNS ada trik seperti ini nyesal dari dulu nggak ikut try out dan bimbingan CPNS” . Ungkap mayoritas peserta bimbingan dan try out di Global Training Centre bekerja sama dengan Smartgama. Jadilah menjadi bagian dari mereka dengan mengikuti try out CPNS. Ayo segera daftar krn kuota terbatas. #bimbinganstan #bimbingankedinasan #bimbingankepolisian #bimbinganabri [baca…]

. SAWADEKHAPP, MAKANLAHAP PAKE CHUKA IDAKO DULU LUR!! . Tenang wae lur, sing wes

.
SAWADEKHAPP, MAKANLAHAP PAKE CHUKA IDAKO DULU LUR!!
.
Tenang wae lur, sing wes

. SAWADEKHAPP, MAKANLAHAP PAKE CHUKA IDAKO DULU LUR!!😍 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, baby octopuse iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival The Park Solo Baru @theparksolo_official seko tanggal 21 Desember – 5 Januari 2020 🤤 . Wah mantul banget pokoke lur 🤤 dadi iki modele baby guritane [baca…]

– UJAN UJAN NYEMIL DULU NIH ENAKNYA – Koyo aku ki mau lho lur bar golek cemilan

-
UJAN UJAN NYEMIL DULU NIH ENAKNYA 
-
Koyo aku ki mau lho lur bar golek cemilan

– UJAN UJAN NYEMIL DULU NIH ENAKNYA 😍 – Koyo aku ki mau lho lur bar golek cemilan neng nggone @tako_pico , iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget [baca…]

– ASYIQQQUE, MUMPUNG TANGGAL MUDA CARI CEMILAN ANDALANKU DULU LUR!!! – Yo iki ce

-
ASYIQQQUE, MUMPUNG TANGGAL MUDA CARI CEMILAN ANDALANKU DULU LUR!!!
-
Yo iki ce

– ASYIQQQUE, MUMPUNG TANGGAL MUDA CARI CEMILAN ANDALANKU DULU LUR!!!🤤😍 – Yo iki cemilan sing ratau tak lewatkan nek pas lagi neng Food Festival, panggone neng nggone @tako_pico lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon langsung tak GASS lur 😍 – Maklum aku wes lengganan banget jajan mrene lur, nganti tiap enek [baca…]

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!! . Wadidawww saiki wes

.
HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!!
.
Wadidawww  saiki wes

. HABIS UJAN UJAN NYEMIL DIMSUM DULU MANTUL BANGET LUR!!!🤤 . Wadidawww @dimsum.soc saiki wes ndue outlet tetap lho lur 😍 panggone neng Tipes lur, tepate sebelah Barat SMAN 7 SURAKARTA 😍 . Eitsss ora gur kui lur, tentune @dimsum.soc yo ngenekne PROMO FREE BUBUR dinggo setiap pembelian menune neng kene 😍 selain kui @dimsum.soc [baca…]

– PAGI PAGI JANGAN LUPA NYEMIL YANG MANIS MANIS DULU LUR!!! – Pokoke yen babakan

-
PAGI PAGI JANGAN LUPA NYEMIL YANG MANIS MANIS DULU LUR!!!
-
Pokoke yen babakan

– PAGI PAGI JANGAN LUPA NYEMIL YANG MANIS MANIS DULU LUR!!!😍 – Pokoke yen babakan DESSERT ENAK aku tetep milih nggone @dapoerbarru lur 😁 soale sing special neng kene ki dessert e dudu sembarang dessert lur, ha pie bahan bakune serba PREMIUM kabeh je 🤤 tur rasah semelang nek penguk/basi lur, soale neng kene ki [baca…]

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!! . Koyo aku iki lur, wingi bar tu

.
PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!
.
Koyo aku iki lur,  wingi bar tu

. PAGI PAGI NYEMIL PUKIS ANDALANKU DULU LUR!!!🤤🤟 . Koyo aku iki lur, wingi bar tuku pukis gone @pukisbadran dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo neng kene pukis e [baca…]

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

-
MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 
-
Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL

– MALEM MINGGU SYAHDU, NYEMIL GURITA DULU 😍🔥 – Wadidawww guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng event Hello Market Solo Paragon karo neng Food Festival The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki [baca…]

– MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER – Sing seneng manis manis

-
MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER 
-
Sing seneng manis manis

– MALEM MALEM NYEMIL DESSERT DULU, BEN TURUNE ANGLER 😍🤟 – Sing seneng manis manis monggo merapatttt neng gone @winnicookies 🤤 sing golek dessert terlengkap enek neng kene lur, menu ne macem macem enek Chocolate Lasagna, Choco Cream Cake, Banoffee Pie, lan sak panunggale 😍 Pokoke komplit tenan lur, dan sing tak senengi neng kene [baca…]