– SORE SORE GOLEK CEMILAN ROTI MOLOR ANDALANKU DISEK WAE KI ENAKE!!! – Wah mumpu

-
SORE SORE GOLEK CEMILAN ROTI MOLOR ANDALANKU DISEK WAE KI ENAKE!!!
-
Wah mumpu

– SORE SORE GOLEK CEMILAN ROTI MOLOR ANDALANKU DISEK WAE KI ENAKE!!!🤤 – Wah mumpung hawane mendung syahdu, golek cemilan sek wae ki lur, koyo aku iki lho bar golek neng nggone @ohayoucheesetoast , neng kene varian menu Cheese Toast e yo wakeh tenan lur, enek varian Pizza, trus enek varian original, varian Chrocoal (Roti [baca…]

– TANGGAL TUO ENAKE GOLEK MIE MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!! – Koyo aku wingi

-
TANGGAL TUO ENAKE GOLEK MIE MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!
-
Koyo aku wingi

– TANGGAL TUO ENAKE GOLEK MIE MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!🤤 – Koyo aku wingi awan critane bar njajal warung anyar neng nggon daerah kampus ISI lur 😍 tepate neng nggon @kedai_mi86 😍 sing special neng kene ki selain regane murah mie ne special banget lur, dan iso request topping sesuai seleramu, enek bakso, [baca…]

– MUMPUNG DINO MINGGU SARAPAN SOTO LEGENDARIS PALING SEGER DISEK WAE KI – Pokok

-
MUMPUNG DINO MINGGU SARAPAN SOTO LEGENDARIS PALING SEGER DISEK WAE KI 
-
Pokok

– MUMPUNG DINO MINGGU SARAPAN SOTO LEGENDARIS PALING SEGER DISEK WAE KI 🤤 – Pokoke yen babakan soto sing seger dan anget aku tetep milih Soto Seger Mbok Giyem lur 😍 soale selain regane terjangkau, sundukane komplit tenan lur, enek sate uritan, sate paru, sate kikil, sate babat, tempe goreng kering, komplit banget pokoke lur [baca…]

– AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER DISEK KI LUR!!! – Koyo aku iki bar gole

-
AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER DISEK KI LUR!!!
-
Koyo aku iki bar gole

– AWAN AWAN ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER DISEK KI LUR!!!🤤 – Koyo aku iki bar golek cemilan buah seger neng nggone @ceria_foodnbeverages 🤤 aku wingi pesen neng kene mergo neng kene ki nyediakne varian menu buah sing seger seger lur, enek Buah Potong Premium, Mangga Acar, Es Mojito dengan berbagai varian rasa 🤤 kuomplit [baca…]

– PANAS PANAS ENAKE NYEGER NGANGGO ES BOBA BROWN SUGAR DISEK WAE KI LUR!!! – Koy

-
PANAS PANAS ENAKE NYEGER NGANGGO ES BOBA BROWN SUGAR DISEK WAE KI LUR!!!
-
Koy

– PANAS PANAS ENAKE NYEGER NGANGGO ES BOBA BROWN SUGAR DISEK WAE KI LUR!!!😍 – Koyo aku wingi bar golek sing seger seger neng nggone @lion.brownsugar UMS lur 😍 aku wingi mampir mrene ki mergo penasaran rasane lur, ha pie ko kadohan tampilane marai menggugah selera, dan variane komplit tenan lur 🤤 jan marai ngiler [baca…]

– AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!! – Awan wingi aku age

-
AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!
-
Awan wingi aku age

– AWAN AWAN MANGAN SOP IGA MURAH MERIAH DISEK WAE KI LUR!!!🤤🤟 – Awan wingi aku agendane golek makan siang karo adikku lur, neng nggon daerah UMS, tepate neng nggone @boskembardeplokdangongso , sing marai aku mampir mrene ki mergo penasaran karo Sop Igane sing murah meriah lur, hapie Sop Iga semene gedene gur 25K tok [baca…]

– PANAS PANAS EMANG PALING COCOK GOLEK KESEGARAN DISEK KI LUR – Hawane panas te

-
PANAS PANAS EMANG PALING COCOK GOLEK KESEGARAN DISEK KI LUR 
-
Hawane panas te

– PANAS PANAS EMANG PALING COCOK GOLEK KESEGARAN DISEK KI LUR 😍 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🤤 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng kene ki dodol berbagai macam es sing jarang ditemoni neng Solo 😍 [baca…]

– BENGI BENGI GOLEK MENTAI RICE DISEK WAE KI LUR – Ashiap, dino iki neng lagi

-
BENGI BENGI GOLEK MENTAI RICE DISEK WAE KI LUR 
-
Ashiap, dino iki neng  lagi

– BENGI BENGI GOLEK MENTAI RICE DISEK WAE KI LUR 🤤 – Ashiap, dino iki neng @solo.square lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dan ki mau [baca…]

– PANAS TENAN HAWANE, ENAKE GOLEK SING SEGER DISEK WAE KI LUR – Koyo aku ki mau

-
PANAS TENAN HAWANE, ENAKE GOLEK SING SEGER DISEK WAE KI LUR 
-
Koyo aku ki mau

– PANAS TENAN HAWANE, ENAKE GOLEK SING SEGER DISEK WAE KI LUR 🤤 – Koyo aku ki mau bar seko Food Festival Solo Square lur, tekan nggone ki mau aku langsung mampir neng nggone @mieluber lur 😍 sing rung mudeng gone @mieluber dodol opo wae, dadi neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek crabby [baca…]

– ALHAMDULILLAH PANAS, GOLEK ES DISEK WAE KI BEN RODO MELEK MRIPATE – Hawane pa

-
ALHAMDULILLAH PANAS, GOLEK ES DISEK WAE KI BEN RODO MELEK MRIPATE 
-
Hawane pa

– ALHAMDULILLAH PANAS, GOLEK ES DISEK WAE KI BEN RODO MELEK MRIPATE 🤤 – Hawane panas tenan ya lur, mending golek kesegaran sek wae lur neng nggone @esmenduniasolo 🤤 sing rung mudeng neng kene dodolan opo wae tak jelasne singkat ya lur, dadi neng kene ki dodol berbagai macam es sing jarang ditemoni neng Solo [baca…]

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

-
TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET

– TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LHO 😍🤟 – Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku wingi bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO [baca…]

– AWAN AWAN ENAKE GOLEK KESEGARAN DISEK WAE KI LUR – Wadidawww awan awan koyo ng

-
AWAN AWAN ENAKE GOLEK KESEGARAN DISEK WAE KI LUR
-
Wadidawww awan awan koyo ng

– AWAN AWAN ENAKE GOLEK KESEGARAN DISEK WAE KI LUR🤤 – Wadidawww awan awan koyo ngene ngombe es Cendol Bandung seger tenan ki lur 🤤 Penasaran??panggone neng mburi Solo Grand Mall lur, tepate neng nggone @lekergajahan 🤤 rasah perlu tak jelaske panjang lebar ya lur, soale wes kondang tenan ki kue lekere 🤤 selain terkenal [baca…]