• Dino iki tok lur ono PROMO 50% ning GoFood lur JAM 13.00 – 16.00 tok, ojo sam

• Dino iki tok lur @newbirthcoffee ono PROMO 50% ning GoFood lur JAM 13.00 – 16.00 tok, ojo sampe kelewat soale mben ono seng tuku entuk Voucher Belanja seka @newbirthapparel ! . Ndang dibuka aplikasi Gojek e langsung cari New Birth Coffee terus ndang order yoooo cahhh selak kentekan quota seger2 karo @newbirthcoffee . #diskonsolo [baca…]

. GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Mumpung dino

.
GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Mumpung dino

. GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone [baca…]

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Wah baknen dino iki lagi enek F

.
WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Wah baknen dino iki lagi enek F

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!💦 . Wah baknen dino iki lagi enek Food Festival Hello Market lho lur 😍 komplit tenan jajanane lur, salah satune sing marai aku tertarik mrene ki mau yo nggone tenant @bebekbacok lur, hapie bebeke ki di centel centelke marai kemecer tenan je 😍 . Varian menune yo [baca…]

– KEJU MOZZARELLANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!! – Widiwww, dino iki baknen l

-
KEJU MOZZARELLANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!!
-
Widiwww, dino iki baknen l

– KEJU MOZZARELLANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!!🔥 – Widiwww, dino iki baknen lagi enek Hello Market neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Par

-
PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Par

– PIONER MENTAI RICE NENG KOTA SOLO KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi [baca…]

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!! – WADIDAWWW dino iki lagi ene

-
MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!
-
WADIDAWWW  dino iki lagi ene

– MANGAN PIZZA SAK OMBENE GUR 25K??MURAH TENAN!!!🔥 – WADIDAWWW @pantiespizza dino iki lagi enek Paket Candu sing marai kecanduan tenan ki lur, hapie mangan pizza + tea/soda MUNG BAYAR 25K TOK!!!😍 (gek wes termasuk PPN lho) wadidaw mantul tenan ki promone 😍 – Syarat PROMONE yo gampang banget lur, dadi promone iki 1. Berlaku [baca…]

– DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI – Esuk esuk enake saeapan Wa

-
DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI 
-
Esuk esuk enake saeapan Wa

– DINO MINGGU GOLEK SARAPAN NASI PADANG SEK WAE KI 🤤 – Esuk esuk enake saeapan Warung Nasi Padang Murah @padangmurahindonesia sek lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki rego menune terjangkau kabeh lur, ha pie paling murah ki regane gur 3500 tok, dan sing paling larang gur 14K tok je, tur isoh njikuk [baca…]

. WOWW!!!! DINO IKI HARI TERAKHIR PROMO FREE 100 TUMBLER LHO LUR!!!! . Sopo sing

.
WOWW!!!! DINO IKI HARI TERAKHIR PROMO FREE 100 TUMBLER LHO LUR!!!!
.
Sopo sing

. WOWW!!!! DINO IKI HARI TERAKHIR PROMO FREE 100 TUMBLER LHO LUR!!!!😍 . Sopo sing wes njajal promone @thaistreet_smg sing neng nggon @theparkmall_official lur??? 😍ayo langsung gas neng nggone @thaistreet_smg mumpung dino iki HARI TERAKHIR @thaistreet_smg ngenekne PROMO FREE 100 tumbler lho lur 😍 wah cocok tenan karo hawane, ra nganggo suwe langsung gass ngantri [baca…]

. WADIDAWWW ENEK PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!! . Ternyata dino iki ki lagi GRAND

.
WADIDAWWW ENEK PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!!
.
Ternyata dino iki  ki lagi GRAND

. WADIDAWWW ENEK PROMO BUY 1 GET 1 KI LUR!!!!😍 . Ternyata dino iki @thaistreet_smg ki lagi GRAND OPENING neng nggon @theparkmall_official lur 😍 ki mau pas mrene ki baknen lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE lho lur 😍 wah cocok tenan karo hawane, ra nganggo suwe langsung tak gass ngantri lur!!!😍 . [baca…]

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

-
MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru

– MENTAI RICE PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice ki [baca…]

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!! – Wah baknen dino iki neng The Park

-
SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!
-
Wah baknen dino iki neng The Park

– SUMPAH KEJUNE MOLOR MOLOR TENAN IKI LUR!!!🤤 – Wah baknen dino iki neng The Park Solo Baru lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai [baca…]