– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!! – Wah baknen dino iki HARI TERAK

– KEJU MOZZARELLANE MOLOR MOLOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Wah baknen dino iki HARI TERAKHIR FOOD FESTIVAL neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!! . Mumpung dino iki

.
MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!
.
Mumpung dino iki

. MAKAN SIANG NGANGGO SEGO KULIT CRISPY ENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki HARI TERAKHIR Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official [baca…]

. WADIDAWW THAILAND STREET FOOD HADIR KEMBALI LUR!!! . Baknen dino iki lagi ene

. WADIDAWW THAILAND STREET FOOD HADIR KEMBALI LUR!!!🔥 . Baknen dino iki @thaistreet_smg lagi enek neng Food Festival Hello Market Solo Paragon lur, tentune dengan PROMO MENARIK tenan iki lur, hapie @thaistreet_smg lagi ngenekne PROMO BELI 2 GRATIS 1 CUP KECIL JE!!!🔥 wadidaw mancapss . 🍽 OVERALL Rasane nyus banget lur😍 sing Lidah Sapi In [baca…]

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!! . Mumpung dino iki lagi enek Food

.
KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!
.
Mumpung dino iki lagi enek Food

. KULIT CRISPY PALING MONCOR TENAN KI LUR!!!!🔥 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai [baca…]

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!! – Wah baknen dino iki nen

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

Pirang-pirang dino udan terus, mangan Bakso Bakar ketok’e cocok karo hawane Gaes

Pirang-pirang dino udan terus, mangan Bakso Bakar ketok'e cocok karo hawane Gaes

Pirang-pirang dino udan terus, mangan Bakso Bakar ketok’e cocok karo hawane Gaes… . . . Enek sing wes tau njajal iki Gaes? Kiro-kiro piye menurutmu? . . 🎥 @b_babeku   Sumber Berita

. WAHHH JIWA TOAST DINO IKI WIS BUKAK NENG SOLO PARAGON LHO LURRR!!! BUY 1 TOAST

.
WAHHH JIWA TOAST DINO IKI WIS BUKAK NENG SOLO PARAGON LHO LURRR!!! BUY 1 TOAST

. WAHHH JIWA TOAST DINO IKI WIS BUKAK NENG SOLO PARAGON LHO LURRR!!! BUY 1 TOAST FREE 1 ES KOPI/COKLAT!!! 😍🔥 . Sing wingi dho ngenteni opening e jiwa toast e @kopijanjijiwa.soloparagon dino iki wis bukak lur! 😍 mumpung lagi enek promo menarik neng tanggal tuo ki, cocok banget kan? Promone BELI 1 varian toast [baca…]

. DINO MINGGU TIMBANGE NGLENTRUK KOYO KUMBAHAN MENDING MAMPIRO RENE LUR!!! . Yo

. DINO MINGGU TIMBANGE NGLENTRUK KOYO KUMBAHAN MENDING MAMPIRO RENE LUR!!!🔥 . Yo koyo aku iki mau bar mampir neng nggon Resto Jujukan andalanku, panggone neng nggon @sfasteak lur 😁 nah aku ki seneng bange neng kene mergo selain regane murah, panggone nyaman, masakane yo nikmat kabeh lur, kabeh menune Made By Order lho lur, [baca…]

• Dino iki tok lur ono PROMO 50% ning GoFood lur JAM 13.00 – 16.00 tok, ojo sam

• Dino iki tok lur @newbirthcoffee ono PROMO 50% ning GoFood lur JAM 13.00 – 16.00 tok, ojo sampe kelewat soale mben ono seng tuku entuk Voucher Belanja seka @newbirthapparel ! . Ndang dibuka aplikasi Gojek e langsung cari New Birth Coffee terus ndang order yoooo cahhh selak kentekan quota seger2 karo @newbirthcoffee . #diskonsolo [baca…]

. GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!! . Mumpung dino

.
GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!
.
Mumpung dino

. GUILTY PLEASURE NASI KULIT SING WAJIB BANGET DI JAJAL KI LUR!!!🤤 . Mumpung dino iki lagi enek Food Festival ayo gek ndang gage dolan golek jajanan lur, tak saranke mampiro neng Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone [baca…]

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Wah baknen dino iki lagi enek F

.
WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Wah baknen dino iki lagi enek F

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!💦 . Wah baknen dino iki lagi enek Food Festival Hello Market lho lur 😍 komplit tenan jajanane lur, salah satune sing marai aku tertarik mrene ki mau yo nggone tenant @bebekbacok lur, hapie bebeke ki di centel centelke marai kemecer tenan je 😍 . Varian menune yo [baca…]

– KEJU MOZZARELLANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!! – Widiwww, dino iki baknen l

-
KEJU MOZZARELLANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!!
-
Widiwww, dino iki baknen l

– KEJU MOZZARELLANE XIMPLAH XIMPLAH TENAN KI LUR!!!🔥 – Widiwww, dino iki baknen lagi enek Hello Market neng Solo Paragon Mall lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]