– PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Panggone neng daerah Makamhaji lur, t

-
PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Panggone neng daerah Makamhaji lur, t

– PISANG CRISPYNE MONCOR TENAN KI LUR!!!🔥 – Panggone neng daerah Makamhaji lur, tepate neng nggone @gedhangdowo 😁 sing marai aku tertarik mrene ki mergo pisange nganggo pisang tanduk lur, dadi ukurane dowo tur gedhi 😍 pokoke bedo karo pisang goreng liyane lur!!🤤 – Selain kui sing menarik koe yo iso request topping aneka macam [baca…]

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!! . Mumpung dino terakhir Food Festival

.
NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!
.
Mumpung dino terakhir Food Festival

. NASI KULIT CRISPYNE MONCOR TENAN LUR!!!!🤤 . Mumpung dino terakhir Food Festival gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit ayam crispy [baca…]

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR . Mumpun

.
BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 
.
Mumpun

. BANGBAYIKKK!!!! PARAH TENAN KULIT AYAM CRISPYNE, MANTUL TENAN LURRRR 🤤 . Mumpung sesuk prei gek ndang gage dolan golek diskonan lur, tak saranke neng o Solo Paragon Mall sisan mampir @hellomarketsolo 😍 akeh banget stand makanan e lur, dan koe kudu nyobo gone @bangbayik_official 😍 . Dadi gone @bangbayik_official iki dodolan berbagai macam kulit [baca…]