. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!! . Glo koyo aku ki ma

.
BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!
.
Glo koyo aku ki ma

. BENGI BENGI ADEM NGENE KI MANGAN ZUPPA SOUP NAK NAN KI!!!🔥 . Glo koyo aku ki mau lho lur, bar mampir nang The Park Solo Baru, ki mau mampir mrene mergo nuruti ndoro putrine kepengen Zuppa Soup, eh pucuk di cinta ulam pun tiba, baknen enek sing dodol, ki mau aku tuku neng nggone [baca…]

. HAAAA BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?YO GAS DOR LANGSUNG RA KAKEAN REWEL!!! . Pe

.
HAAAA BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?YO GAS DOR LANGSUNG RA KAKEAN REWEL!!!
.
Pe

. HAAAA BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?YO GAS DOR LANGSUNG RA KAKEAN REWEL!!! . Pecinta adegan berbahaya mari merapat, bukan sulap bukan sihir, tapi ini nasi kebuli, yapsss, iki aku tuku neng nggone @kebulimbahsoleh lur, hapie yen pas bengi ngene ki nek lagi pengen golek makanan sing marai njengat njengat ngene ki rodo angel je, langsung [baca…]

– BENGI BENGI MANGAN MIE AYAM??WANIHHHH!!! – Koe mbien langganan jajan mie bandu

-
BENGI BENGI MANGAN MIE AYAM??WANIHHHH!!!
-
Koe mbien langganan jajan mie bandu

– BENGI BENGI MANGAN MIE AYAM??WANIHHHH!!!🔥 – Koe mbien langganan jajan mie bandung iki kiro kiro pas umur piro lur?nek aku ket jaman jik SMA, mbien panggone neng perempatan Mesjid Solikhin, tapi saiki wes pindah neng nggon ruko Barat Masjid Solikhin lur, 😁 nek kelingan jaman ndisik warunge iki ratau sepi seko pengunjung, andalanku nek [baca…]

– UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE – Aku wingi bengi critane bar golek ce

-
UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE
-
Aku wingi bengi critane bar golek ce

– UDAN UDAN NYEMIL KEBAB SEK WAE KI ENAKE😍 – Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suwe langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu [baca…]

. SALAM NJENGAT!!! BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?WANIHHHH!!! . Selamat malam lur

.
SALAM NJENGAT!!! BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?WANIHHHH!!!
.
Selamat malam lur

. SALAM NJENGAT!!!🤤 BENGI BENGI MANGAN PRENGUSAN?WANIHHHH!!!🔥 . Selamat malam lur 😁 sopo sing wes tau njajal nasi kebuli?nah nek durung tau simaken critoku sek lur, sopo ngerti koe pengen 🤤 😂 . Wingi critane aku bar golek makan malam neng nggon Nasi Kebuli Mbah Soleh lur, neng kene ki dodolane berbagai macam nasi kebuli [baca…]

– KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!! – Aku wingi bengi

-
KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!!
-
Aku wingi bengi

– KEBABE MONCOR TENAN KI LUR, ISI DAGINGE KIMPLAH KIMPLAH!!!!🤤 – Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, ra nganggo suw langsung tak gas neng nggon panggon cemilan andalanku to yo KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan [baca…]

. SEGO GORENG NGANGGO LAWUH PARU SEMONO AMBANE, YO AKU KEMECER!!! . Wingi bengi

.
SEGO GORENG NGANGGO LAWUH PARU SEMONO AMBANE, YO AKU KEMECER!!!
.
Wingi bengi

. SEGO GORENG NGANGGO LAWUH PARU SEMONO AMBANE, YO AKU KEMECER!!!🤤 . Wingi bengi critane aku bar golek makan lur neng daerah sondakan, tepate neng nggone Nasi Goreng Mbah Soleh lur, neng kene ki nasi gorenge special lur 😍 soale masake nganggo bumbu khas rempah, dadi dijamin rasane lain daripada yang lain😍 selain kui nasi [baca…]

. BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!! . Koyo aku ki mau bar mampir

.
BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!!
.
Koyo aku ki mau bar mampir

. BENGI BENGI NYEMIL DESSERT WENAK TENAN KI LUR!!!🤤 . Koyo aku ki mau bar mampir neng nggone outlet e @silkymilky_solo sing lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall 😍 dadi @silkymilky_solo iki dodolan macem macem pudding lur, enek sing cup cilik karo cup gedhe, neng kene yo dodol salad buah wuihhh pokoke cocok [baca…]

– ASLIII AYAM GORENGE MRUPULL TENAN, ALIAS UEMPUK!!!! – Bengi bengi timbange mub

-
ASLIII AYAM GORENGE MRUPULL TENAN, ALIAS UEMPUK!!!!
-
Bengi bengi timbange mub

– ASLIII AYAM GORENGE MRUPULL TENAN, ALIAS UEMPUK!!!!🤤 – Bengi bengi timbange mubeng mubeng ra jelas mending mampir mangan wae lur, koyo aku ki mau meh dolan kok nyawang turut ndalan macete ra njamak, yowes langsung tak kepotke neng nggone Ayam Goreng Mas Faiz 2 Grogol sing neng cedak Kreteg Bacem lur, aku jan jane [baca…]

– BENGI BENGI NGENE KI ENAKE MINDO NGANGGO PEMPEK SEK WAE KI LUR!!! – Koyo aku k

-
BENGI BENGI NGENE KI ENAKE MINDO NGANGGO PEMPEK SEK WAE KI LUR!!!
-
Koyo aku k

– BENGI BENGI NGENE KI ENAKE MINDO NGANGGO PEMPEK SEK WAE KI LUR!!!🤤 – Koyo aku ki mau lho lur, bar golek pempek neng nggon @warunk_euphoria tepate neng nggone @pempek_grace_ 🤤 aku mau mampir mrene ki mergo pas disodori buku menu ki regane murah murah tenan lur 😍 dan sing jan marai aku penasaran ki [baca…]

– BABY GURITANE CEMOKOT TENAN IKI LUR!!! – Wingi bengi aku bar golek cemilan nen

-
BABY GURITANE CEMOKOT TENAN IKI LUR!!!
-
Wingi bengi aku bar golek cemilan nen

– BABY GURITANE CEMOKOT TENAN IKI LUR!!!🤤 – Wingi bengi aku bar golek cemilan neng nggone @tako_pico karo lur, mumpung lagi enek neng event Food Festival Beteng Vastenburg lur 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha [baca…]

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!! – Koyo aku ki lho gawene la

-
BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!
-
Koyo aku ki lho gawene la

– BENGI BENGI NYEMIL KRUPUK KULIT MANTUL TENAN KI!!!🤤 – Koyo aku ki lho gawene langganan golek cemilan neng nggone @gulingmicin lur, neng kene ki special dodolan cemilan krupuk kulit sapi dengan varian rasa dan bentuk sing unik banget lur, hapie bentuke koyo guling tenan je!!! wakeh tenan isine lur 😭😭😭 dan sing genah nek [baca…]