– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

-
WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!

– WEDYAAAN NDENGAREN PANASE RA UMUM, GOLEK SING SEGER SEK WAE BEN RA SEMAPUT!!!💦🤙 – Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger [baca…]

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Sing p

.
MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Sing p

. MALEM JUMAT NGISI AMUNISI SARAPAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!🔥🤙 . Sing pengen golek asupan nutrisi ben tambah njengat nyoh tak wenehi referensi tengkleng masak neng nggon daerah kerten, tepate neng nggone warung sate kambing mas agus thowil lur 😁 aku langganan neng kene ki soale selain regane murah, porsine yo wakeh tenan lur🤤 [baca…]

. MADANG XIANG DULU LUR BEN RA SEMAPUT . Hayo sopo sing durung makan siang?nyoh

.
MADANG XIANG DULU LUR BEN RA SEMAPUT 
.
Hayo sopo sing durung makan siang?nyoh

. MADANG XIANG DULU LUR BEN RA SEMAPUT 😂🤟 . Hayo sopo sing durung makan siang?nyohhhh tak keki referensi nggo makan siangmu lur, tentune wenak, higenis, panggone jembar, dan sing paling penting MURAH MERIAH!!!😍 panggone neng nggone Warung Bebek @pakbroto_solo lur, iki panggone neng daerah Kelurahan Bumi lur 😁 . Sing marai aku tertarik mrene [baca…]

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!! . Sopo sing lagi diet

.
ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!
.
Sopo sing lagi diet

. ESUK ESUK GOLEK KESEGARAN SEK WAE KI BEN TAMBAH SEHAT!!!☃️ . Sopo sing lagi diet tapi bingung golek jujukan nggo golek minuman sing iso nggo menunjang olahraga utowo dietmu?nahhh tenang wae lur, saiki neng kota Solo wes enek panggone, tepate neng nggone @kendipressjuicery sing panggone neng Manahan selatan KFC lur 😁 dadi neng kene [baca…]

. TANGGAL TUO TETEP SEMANGAT, MANGAN SEAFOOD SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!! . Yo iki

.
TANGGAL TUO TETEP SEMANGAT, MANGAN SEAFOOD SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!
.
Yo iki

. TANGGAL TUO TETEP SEMANGAT, MANGAN SEAFOOD SEK BEN TAMBAH NJENGAT!!!✊ . Yo iki lur, salah satu warung seafood sing wajib banget mbok jajal, panggone neng nggone @podo_moro_seafood_dan_ayam lur 😍 aku mrene ki mergo jare testimonine konco koncoku selain regane murah, rasane yo enak, tur PORSINE AKEH BANGET!!!😍 . Jyan tenan og, pas pesen mrene [baca…]

– MUMPUNG PANAS GOLEK SARAPAN SOP SEK BEN TAMBAH GOBYOS!! – Wah esuk esuk enake

-
MUMPUNG PANAS GOLEK SARAPAN SOP SEK BEN TAMBAH GOBYOS!!
-
Wah esuk esuk enake

– MUMPUNG PANAS GOLEK SARAPAN SOP SEK BEN TAMBAH GOBYOS!!🔥 – Wah esuk esuk enake golek sing seger seger sek ki lur, koyo aku bar golek sarapan neng daerah gading lur, tepate neng nggone Sop Pak Min Klaten, iki sing Pak Min tenan ya lur, sing huruf “i” ne siji, dadi cabang asli dudu sing [baca…]

– SESUK WES MLEBU LHO LUR, OJO LALI GOLEK CEMILAN SEHAT SEK, BEN BAKOH!!!! – Ha

-
SESUK WES MLEBU LHO LUR, OJO LALI GOLEK CEMILAN SEHAT SEK, BEN BAKOH!!!! 
-
Ha

– SESUK WES MLEBU LHO LUR, OJO LALI GOLEK CEMILAN SEHAT SEK, BEN BAKOH!!!! ✊ – Hayo sopo sing wes tau njajal kenikmatan nggone @tako_pico ?🤤, sing durung tau langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival Solo Paragon karo The Park Mall Solo Baru lho lur 😍 – Sing [baca…]

. SARAPAN PENYETAN SEK LUR, BEN MAREM NYAMBUT GAWENE . Ki lho tak kei referensi

.
SARAPAN PENYETAN SEK LUR, BEN MAREM NYAMBUT GAWENE 
.
Ki lho tak kei referensi

. SARAPAN PENYETAN SEK LUR, BEN MAREM NYAMBUT GAWENE 😂🤟 . Ki lho tak kei referensi sarapan neng daerah UNS karo UMS tepate neng nggon @warungjepun sing rung mudeng, dadi neng kene ki dodolane special berbagai jenis penyetan lur, komplit banget pokoke 😍 . Dan neng kene lawuhe modele dimasak setengah mateng lur, dadi nek [baca…]

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM . Panggone neng nggone l

.
SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 
.
Panggone neng nggone  l

. SORE SORE OJO LALI NONGKRONG SEK, BEN KOYO CAH ENOM 😂 . Panggone neng nggone @lembaranbaru_id lur 😁 neng kene ki panggone enek sing indoor karo outdoor, pokoke panggone syahdu tenan lur 😁 . Eitsss rasah khawatir, senajan panggone syahdu, neng kene ki regane murah meriah, cocok tenan pokoke dinggo koe sing pengen nongkrong [baca…]