. NUMPAK KRETO KARO MANGAN ROTI, BEBEK PAK BROTO SELALU DI HATI . Yo iki warung

.
NUMPAK KRETO KARO MANGAN ROTI, BEBEK PAK BROTO SELALU DI HATI 
.
Yo iki warung

. NUMPAK KRETO KARO MANGAN ROTI, BEBEK PAK BROTO SELALU DI HATI 😍 . Yo iki warung bebek andalanku lur, panggone neng nggone Warung Bebek @pakbroto_solo lur, iki panggone neng daerah Kelurahan Bumi lur 😁 tentune sing marai aku lengganan mrene ki yo mergo rasane wenak, higenis, panggone jembar, dan sing paling penting MURAH MERIAH!!!😍 [baca…]

. ES KOCOK TUKU NENG PASAR MINGGU, BEBEK BACOK SELALU DI HATIKU!!! . HAYOOOO sop

.
ES KOCOK TUKU NENG PASAR MINGGU, BEBEK BACOK SELALU DI HATIKU!!!
.
HAYOOOO sop

. ES KOCOK TUKU NENG PASAR MINGGU, BEBEK BACOK SELALU DI HATIKU!!!🤤🔥 . HAYOOOO sopo sing wes njajal kenikmatan bebek goreng nggone @bebekbacok lur?wah nek koe durung tau brati koe kudu nyobo lur, hapie selain bebeke gwedi gwedi, rasane enak, tur regane yo murah meriah tenan lur😍 opo neh display bebeke ki jan ngawe awe [baca…]

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! . Wah baknen dino iki lagi enek F

.
WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
.
Wah baknen dino iki lagi enek F

. WADAWWW BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!💦 . Wah baknen dino iki lagi enek Food Festival Hello Market lho lur 😍 komplit tenan jajanane lur, salah satune sing marai aku tertarik mrene ki mau yo nggone tenant @bebekbacok lur, hapie bebeke ki di centel centelke marai kemecer tenan je 😍 . Varian menune yo [baca…]

Pak Broto – Bebek & Ayam Protol Hadir di Solo daging bebek dan ayam yang begi

Pak Broto - Bebek & Ayam Protol 
Hadir di Solo 

daging bebek dan ayam yang begi

Pak Broto – Bebek & Ayam Protol Hadir di Solo @pakbroto_solo daging bebek dan ayam yang begitu empuk, ditambah bumbu ireng & sambal bawang khas Pak Broto. Masih ada Promo sampai tanggal 31 Januari 2020 Paket Wadidaw Bebek protol paha/dada + nasi = Rp 20.000,- Bebek protol campur + nasi = Rp 15.000,- ayam protol [baca…]

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI – Awan awan enake golek

-
AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 
-
Awan awan enake golek

– AWAN AWAN MENDUNG MANGAN BEBEK GORENG WENAK TENAN IKI 🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae lur 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain [baca…]

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!! – Awan awan enake golek makan siang bebek

-
BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Awan awan enake golek makan siang bebek

– BEBEK GORENGE MONCOR TENAN KI LUR!!!🤤 – Awan awan enake golek makan siang bebek sek wae ki 🤤 koyo aku ki mau bar golek neng nggone @bebekmerah.id lur 🤤 sing special neng kene ki dodolan berbagai masakan bebek lur, dan sing genah regane murah meriah 😍🤟 eitsss ojo salah, selain bebek, neng kene yo [baca…]

– WAIKI PARAH TENAN MENUNE WENAK BANGET!!! – Jebule enek warung makan nasi bebek

-
WAIKI PARAH TENAN MENUNE WENAK BANGET!!!
-
Jebule enek warung makan nasi bebek

– WAIKI PARAH TENAN MENUNE WENAK BANGET!!!🤤 – Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar kembang lho lur, tepate neng gone @warungbebekkurnia 😍 selain hargane murah, baknen panggone ki yo cowzy banget lur, cocok banget dinggo kumpul karo keluarga utowo konco koncomu 😍 – Sing terkenal neng kene iki enek paketan murah banget [baca…]

– NANGISO TAK PAKANI!!! – Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar

-
NANGISO TAK PAKANI!!!
-
Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar

– NANGISO TAK PAKANI!!!🤤 – Jebule enek warung makan nasi bebek neng daerah pasar kembang lur, tepate neng gone @warungbebekkurnia 😍 selain hargane murah, baknen panggone ki yo cowzy banget lur, cocok banget dinggo kumpul karo keluarga utowo konco koncomu 😍 – Sing terkenal neng kene iki enek paketan murah banget lur jenenge PAKET HEMAT [baca…]

– BEBEK GORENG PALING MURAH DI SOLO – Tepate neng nggon daerah mburi kampus UNS

-
BEBEK GORENG PALING MURAH DI SOLO 
-
Tepate neng nggon daerah mburi kampus UNS

– BEBEK GORENG PALING MURAH DI SOLO 🤟 – Tepate neng nggon daerah mburi kampus UNS lur 🤤 dadi neng kene ki selain dodolan bebek goreng yo dodolan ayam goreng, dan sing marai aku tertarik mampir rene ki yo regane kui lho lur, lha pie bebek goreng regane gur 13.5K tok je 😍 murah tenannnn [baca…]

. SIANG SIANG CARI MAKAN SIANG BEBEK DULU AJA NIH LUR . Kayak mimin kemarin hab

.
SIANG SIANG CARI MAKAN SIANG BEBEK DULU AJA NIH LUR 
.
Kayak mimin kemarin hab

. SIANG SIANG CARI MAKAN SIANG BEBEK DULU AJA NIH LUR 🤤 . Kayak mimin kemarin habis cari jujukan tempat makan di @bebek_suramadu mumpung lagi ada di Food Festival @solo.square , cocok banget nih siang siang makan bebek di tambahin sambelnya ada sambel bawang ijo, sambel mangga/pencit, sambel trasi tomat segar JOOOOOSSSS BANGET 🤤 . [baca…]

. MALEM MINGGU SYAHDU KEMANA LUR?JANGAN LUPA MAKAN MAMPIR MAKAN BEBEK DULU . Ka

.
MALEM MINGGU SYAHDU KEMANA LUR?JANGAN LUPA MAKAN MAMPIR MAKAN BEBEK DULU 
.
Ka

. MALEM MINGGU SYAHDU KEMANA LUR?JANGAN LUPA MAKAN MAMPIR MAKAN BEBEK DULU 😍 . Kayak mimin kemarin habis cari jujukan tempat makan di @bebek_suramadu , cocok banget nih malem malem makan bebek di tambahin sambelnya ada sambel bawang ijo, sambel mangga/pencit, sambel trasi tomat segar JOOOOOSSSS BANGET 🤤 . 🍽 OVERALL Bebeknya empuk banget lur, [baca…]

. MALEM MALEM CARI MAKAN BEBEK DULU MANTUL NIH . Kayak mimin kemarin habis cari

.
MALEM MALEM CARI MAKAN BEBEK DULU MANTUL NIH 
.
Kayak mimin kemarin habis cari

. MALEM MALEM CARI MAKAN BEBEK DULU MANTUL NIH 🤤 . Kayak mimin kemarin habis cari jujukan tempat makan di @bebek_suramadu , cocok banget nih malem malem makan bebek di tambahin sambelnya ada sambel bawang ijo, sambel mangga/pencit, sambel trasi tomat segar JOOOOOSSSS BANGET 🤤 . 🍽 OVERALL Bebeknya empuk banget lur, dijamin anti prengus [baca…]