• Yen iki kaosmu, meh mbok genti tulisan opo slur? Wingi aku bar pesen iki pesen

•
Yen iki kaosmu, meh mbok genti tulisan opo slur? Wingi aku bar pesen iki pesen

• Yen iki kaosmu, meh mbok genti tulisan opo slur? Wingi aku bar pesen iki pesen neng @maucustom.id meneh 😁 . Sedino wes dadi……cepet lan murah gur 85 ewu nan😍 Suwun @maucustom.id 🙏 #sablonsolo #kaoscustomsolo Sumber Berita

– SARAPAN IJON IJON SEK BEN SEHAT – Koyo aku ki wingi lur bar golek sarapan Pec

– SARAPAN IJON IJON SEK BEN SEHAT 🤤 – Koyo aku ki wingi lur bar golek sarapan Pecel Blitar neng daerah gentan lur, sing marai aku tertarik mrene wingi ki mergo dodolane komplit tenan lur, enek pecel, endok ceplok, peyek, babat, paru, tempe tahu bacem, lan sak panunggale 😍 dijamin komplit dan endolitaaa tenan 🤤🤟 [baca…]

. BAKSO KUAH PEDAS, TETELANE MELIMPAH TENAN LUR!!!! . Critane ki mau awan bar go

.
BAKSO KUAH PEDAS, TETELANE MELIMPAH TENAN LUR!!!!
.
Critane ki mau awan bar go

. BAKSO KUAH PEDAS, TETELANE MELIMPAH TENAN LUR!!!!🔥 . Critane ki mau awan bar golek bensin neng daerah Semanggi ki lur… Bingung meh maksi opo akhire maksi neng kene lur, neng nggone @baksomembara.id 😁 . Pas digawe bakule kemecer tenan nda, oponeh pas dibukak dandange aromane sedep gek koyore nyenengke… Marai tambah luwe 🤤🤤🤤 Skip [baca…]

Wah bar rego masker mundak, rego hand sanitizer mundak, alkohol mundak..saiki ja

Wah bar rego masker mundak, rego hand sanitizer mundak, alkohol mundak..saiki ja

Wah bar rego masker mundak, rego hand sanitizer mundak, alkohol mundak..saiki jangan lodeh melu mundak 😜⠀ ⠀ ⠀ ⠀ from @jelajahsolo⠀ #exploresolo #jelajahsolo #jelajahsolonew #jajansolo #kulinersolo #kotasolo #surakarta #karanganyar #sragen #sukoharjo #kartasura #boyolali #klaten #jawatengah Sumber Berita

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!! . Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

.
NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!
.
Koyo aku ki mau bar ngecils, alia

. NGECILSS DULU YOKKK, MUMPUNG HAWANE ADEM!!😍 . Koyo aku ki mau bar ngecils, alias golek cilok neng nggon Solo Paragon Mall lur 😁 aku ki mau mrene mergo lagi kepengen banget njajal salah siji jajanan anyar sing jare rasane endolita banget 🤤 panggone neng nggone @ocilcorner lur 😍 dadi neng kene ki special dodolan [baca…]

– BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!! – Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok

-
BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!!
-
Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok

– BAR UDAN UDAN ENAKE NGOCOK SEK WAE LUR!!!🤤 – Koyo aku ki wingi bar mbakso kocok karo ngguling ayam neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses [baca…]

. BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!! . Koyo aku iki bar golek semp

.
BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!!
.
Koyo aku iki bar golek semp

. BAR JUMATAN ENAKE GOLEK SEMPOL SEK WAE KI LUR!!!🤤 . Koyo aku iki bar golek sempol neng nggone @sempolsolo , neng kene ki sing marai unik sempole di baluri telur kopyok sing kandel tenan lur jan marai kemecer banget 🤤 opo neh sempole ki murah banget regane gur SEWU tok lur 😍 selain kui [baca…]

. PECINTA MASAKAN JEPANG MONGGO MERAPAT!!! . Kabar gembira lur, bar ngetokne me

.
PECINTA MASAKAN JEPANG MONGGO MERAPAT!!!
.
Kabar gembira lur,  bar ngetokne me

. PECINTA MASAKAN JEPANG MONGGO MERAPAT!!!🤤 . Kabar gembira lur, @hokben_id bar ngetokne menu anyare lur, sing genah menu anyare iki cocok banget dinggo koe sing lagi pengen diet, hapie kabeh menu anyare ki nganggo sayur, tur rendah kalori kabeh lho lur 🤤 mantab bosque!!🔥 . Dadi menu anyare iki enek, Salmon Guriru (gambar kiri [baca…]

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!! – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup

– HAWANE ADEM MBLEDUK ENAKE MBAKSO SIK LUR!!!🔥 – Koyo aku ki mau bar nunut ngeyup karo mbakso sek neng nggone @thejagongan Sriwedari lur, dadi neng kene ki dodolan 2 macam varian menu lur, enek Bakso Kocok karo Ayam Guling lur 😍 nek ndelok seko proses nggawene bakso kocoke sih mirip banget karo proses gawene [baca…]

. BELI 1 GRATIS 1??!!GAS HORRRR!!! . Yokkkk sing bar blanjan langsung merapat me

.
BELI 1 GRATIS 1??!!GAS HORRRR!!!
.
Yokkkk sing bar blanjan langsung merapat me

. BELI 1 GRATIS 1??!!GAS HORRRR!!! . Yokkkk sing bar blanjan langsung merapat meng nggone @d19chicken sing neng UMS wae lur 😍 lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE lho lur 😍 wadawww mantulsss 🤤 . 🍽 OVERALL wenak tenan lur, ayame ki gurihh dan crispy tenan kulite 🤤 ayame yo ndaging bange lur, [baca…]

. JUMAT BERKAH, SARAPAN SOTO GRATIS!!! . Ndek ingi critane aku bar golek sarapan

.
JUMAT BERKAH, SARAPAN SOTO GRATIS!!!
.
Ndek ingi critane aku bar golek sarapan

. JUMAT BERKAH, SARAPAN SOTO GRATIS!!!😍🤟 . Ndek ingi critane aku bar golek sarapan neng daerah pasar legi lur, tepate neng soto sumur 😍 neng kene ki dodolane enek soto ayam karo soto sapi lur, dan sing special neng kene ki koe iso tambah topping paru, babat, jantung, pokoke bangsane berbagai macam jerohan lur 😍 [baca…]

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL . Wingi awan critane aku bar golek m

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL 💦 . Wingi awan critane aku bar golek mie ayam neng daerah sumber lur, tepate neng nggon Mie Ayam Pak Mardi Sumber, nek Wong Sumber ramudeng Mie Ayam iki kebangeten, soale wes legend banget lur 😍 seko warung emplek emplek saiki wes ndue warung dewe semi permanen [baca…]