– SATE BABY OCTOPUS BAKARNYA JUWARA BANGET!!!! – Guritane KRENYEL KRENYELL!!! di

-
SATE BABY OCTOPUS BAKARNYA JUWARA BANGET!!!!
-
Guritane KRENYEL KRENYELL!!! di

– SATE BABY OCTOPUS BAKARNYA JUWARA BANGET!!!!🤤🤤 – Guritane KRENYEL KRENYELL!!!🔥🤤 dino iki @tako_pico lagi enek neng Food Festival Solo Square lho lur 😍 sing durung mudeng @tako_pico dodolan opo, tak jelasne singkat wae ya lur 😁 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko [baca…]