– NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR – Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner

-
NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR 
-
Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner

– NASI GORENGNYA ENAK BANGET LUR 🤤🔥 – Ki mau sore critane aku bar berburu kuliner langgananku neng nggon nasi goreng @nasgorpacman 😍 warunge unik ki lur, ha pie biasane nek wong dodol masakan sego goreng ki sore nek ra bengi ya, tapi iki warunge wes bukak awan lhoo, dan bukak nganti bengi 😍 waowww, [baca…]

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI – Tepate neng nggon Soto Ba

-
ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 
-
Tepate neng nggon Soto Ba

– ESUK ESUK SARAPAN SOTO BABAT JAN MANTUL BANGET KI 🤤 – Tepate neng nggon Soto Babat Nikmat Sari Kartasura lur 🤤 neng kene ki special dodolan soto babat, tapi selain soto babat, neng kene ki enek salah satu menu special meneh lur, jenenge Babat Gongso 🤤 masalah roso rasah perlu tak jlentrehke panjang lebar [baca…]

– SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!! – Aku wingi bar golek jujukan man

-
SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!!
-
Aku wingi bar golek jujukan man

– SUMPAH INI CUP STEAK NYA ENAK BANGET LUR!!!!🤤 – Aku wingi bar golek jujukan mangan neng nggon @cupsteak.bar lur, dadi neng kene ki special dodolan steak tapi di wadahne neng nggon cup 😍 unik tenan ki lur, lagi pisan iki aku njajal steak di wadahke neng cup 🤤 neng kene menune yo komplit banget [baca…]

– BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!! – Ki mau aku bar mampir mangan neng

-
BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!!
-
Ki mau aku bar mampir mangan neng

– BATAGOR PREMIUM TITOTI ENAK BANGET LUR!!!🤤 – Ki mau aku bar mampir mangan neng nggone bakso titoti honggowongso lur, neng kene ki baknen selain dodol bakso karo mie ayam yo dodol siomay kukus karo siomay goreng lur 😍 aku mau tukune sing siomay goreng lur, seko tampilane komplit tenan iki mau tak absen enek [baca…]

. BOBA ARENNYA MONCOR BANGET LUR . Tepate neng nggone lur, dadi neng kene ki s

.
BOBA ARENNYA MONCOR BANGET LUR 
.
Tepate neng nggone  lur, dadi neng kene ki s

. BOBA ARENNYA MONCOR BANGET LUR 🔥🔥🔥 . Tepate neng nggone @kopibecak lur, dadi neng kene ki special dodolan minuman kopi kemasan 😍 dan sing marai unik, neng kene ki ngetokne varian anyar jenenge Boba Aren, dadi iki semacam susu tapi nganggo gula aren trus di wenehi koyo bubble ngono kae lur, dadi rasane dijamin [baca…]

. MENUNYA ENAK DAN MURAH MURAH BANGET LUR . Dino minggu ngene ki penake golek t

.
MENUNYA ENAK DAN MURAH MURAH BANGET LUR 
.
Dino minggu ngene ki penake golek t

. MENUNYA ENAK DAN MURAH MURAH BANGET LUR 🤤 . Dino minggu ngene ki penake golek tempat nongkrong sing panggon e penak, panganan e enak tur murah ya lur 😍 cocok banget ki kebetulan wingi aku nyobo jajan neng gone @rotibakarmanahan 😍 wahhh sopo to sing rung tau nongkrong rene? Panggon e ki luas banget [baca…]

. CUMI CRISPY NYA MONCOR BANGET . Tepate neng lur, sing lagi enek neng Food Fe

.
CUMI CRISPY NYA MONCOR BANGET 
.
Tepate neng  lur, sing lagi enek neng Food Fe

. CUMI CRISPY NYA MONCOR BANGET 💦💦 . Tepate neng @thingsfried lur, sing lagi enek neng Food Festival Solo Paragon Mall lur 😍 Aku jajan mrene ki wes bola bali lur, hapie menurutku neng kene ki Ayam Gunting + Giant Squid Crispy ne paling enak neng Kota Solo je 🤤 soale daginge kandel dan tepunge [baca…]

. SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET . Tenang wae lur, sing wes kemecer ra

.
SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET 
.
Tenang wae lur, sing wes kemecer ra

. SUMPAH INI JAMUR ENOKINYA BANYAK BANGET 🤤 . Tenang wae lur, sing wes kemecer rasah khawatir, cemilan ala thailand iki isoh mbok tuku neng nggone @phiphithaistreetfood event Food Festival Solo Paragon Mall 🤤 . Wah mantul banget pokoke lur 🤤 dadi iki modele smoked chicken di iseni nganggo enoki trus bar kui di sirami [baca…]

. BABY OCTOPUSNYA ENAK BANGET LUR . Tepate neng nggone karo lur, mumpung dino

.
BABY OCTOPUSNYA ENAK BANGET LUR 
.
Tepate neng nggone  karo  lur, mumpung dino

. BABY OCTOPUSNYA ENAK BANGET LUR 🤤 . Tepate neng nggone @tako_pico karo @poko_tea lur, mumpung dino iki lagi enek neng event Food Festival neng Solo Paragin Mall 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]

. WAH ADA MINUMAN YANG LAGI HYPE BANGET NIH DI FOODFEST PARAGON MALL . Neng foo

.
WAH ADA MINUMAN YANG LAGI HYPE BANGET NIH DI FOODFEST PARAGON MALL 
.
Neng foo

. WAH ADA MINUMAN YANG LAGI HYPE BANGET NIH DI FOODFEST PARAGON MALL 😍 . Neng foodfest ki wancine golek panganan utowo minuman sing kekinian lur 😍 nah sing tak goleki ketwingi wingi jebule enek, iki termasuk favoritku sih lur susu regal @soore.id 🤤 . Selain susu regal neng kene ki yo nyediakne varian susu [baca…]

. SIANG SIANG MINUM BOBA AREN?? WAH SEGER BANGET KI LUR!!! . Tepate neng nggone

.
SIANG SIANG MINUM BOBA AREN?? WAH SEGER BANGET KI LUR!!!
.
Tepate neng nggone

. SIANG SIANG MINUM BOBA AREN??😍 WAH SEGER BANGET KI LUR!!!🤤 . Tepate neng nggone @kopibecak lur, dadi neng kene ki special dodolan minuman kopi kemasan 😍 dan sing marai unik, neng kene ki ngetokne varian anyar jenenge Boba Aren, dadi iki semacam susu tapi nganggo gula aren trus di wenehi koyo bubble ngono kae [baca…]

. SUMPAH INI JAJANANNYA KOMPLIT BANGET LUR . Ndek ingi aku bar seko Food Festiv

.
SUMPAH INI JAJANANNYA KOMPLIT BANGET LUR 
.
Ndek ingi aku bar seko Food Festiv

. SUMPAH INI JAJANANNYA KOMPLIT BANGET LUR 😍 . Ndek ingi aku bar seko Food Festival Solo Paragon lur, tekan nggone ki wingi seko kadohan kok enek tulisan Crabby Patty, tepate ki wingi neng nggone @mieluber lur 😍 dadi neng kene ki dodolane komplit banget lur, enek crabby patty, trus enek Rock n Roll, Smiling [baca…]