Menurutmu seorang cewek itu apakah harus banget bisa masak ?⠀ ⠀ Ada yang bilang

Menurutmu seorang cewek itu apakah harus banget bisa masak ?⠀ ⠀ Ada yang bilang sih, jaman serba cepet kayak gini kalo dalam rumah tangga yg penting adalah kerjasama suami istri, kalo istri gak bisa masak yaudah suami yg masak, kalo suami gak bisa benahin motor sedangkan istri lebih bisa why not , tidak ada yang [baca…]

• Sik awak’e gering sopo lur ? . Pernah ga sih kamu dibilang : Ih kurus banget,

• Sik awak’e gering sopo lur ? 😁 . Pernah ga sih kamu dibilang : Ih kurus banget, cacingan ya ? Tulangnya keliatan banget tuh ? Awas pegangan, nanti terbang lohh ditiup angin ! Eh kamu disenggol dikit aja jatoh !! 😂 Aku paham ko penderitaan kamu seperti apa 😕, maka dari itu aku kasih [baca…]

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng

. . Pecinta cilor dan maklor wajib banget njajal jajanan siji iki, panggone neng nggone Cilor Gaya lur, sing marai aku lengganan mrene ki bapake ket jaman durung usum cilor selalu konsisten ngeki porsi telur akeh banget nggon cilore, pokoke bedo karo cilor/maklor liyane sing “pelit” ngeki endok, sorry to say but its the fact [baca…]

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!! . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise

. PUKIS PALING NAGIH TENAN KI LUR!!!🔥 . Pecinta pukis wajib banget njajal pukise nggone @pukisbadran koyo aku ki mau bar tuku pukise dinggo persiapan nyemil pas weekend ngene ki 😍 pukis e dudu sembarang pukis lho lur, iki pukis pioner aneka rasa dan topping neng Solo lur, wes ono HALAL MUI-ne sisan 😍 Oiyo [baca…]

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!! . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali

. SUMPAH IKI BATAGORE NAGIH BANGET YAKIN!!!!🤤 . Hawane syahdu tenan lur, ojo lali neng paragon lagi enek @hellomarket lho 😍 pokoke ojo nganti ketinggalan 😍 opo meneh akeh banget stand makanane, nah nek koe bingung meh tuku opo mending nyoba o neng stand e @mr_perfect_batagor_siomay lur 😍 neng kene ki special e siomay karo [baca…]

. DAWET PAKE SUSU FULL CREAM?WADAWW UNIK BANGET KI LUR!!!! . Panggone neng nggon

. DAWET PAKE SUSU FULL CREAM?WADAWW UNIK BANGET KI LUR!!!!🔥🔥🔥 . Panggone neng nggon Food Festival Hello Market Solo Paragon Mall lur, tepate neng nggone @dawetkemayu 😁 nah neng kene ki sing special ki dodolan dawet ireng khas Purworejo lur, sing biasane nganggo siraman gulo jowo karo topping nangka 🤤 . Nah sing special seko [baca…]

. LAGI NGOPO???NGOPIIII!!!! . Yo iki panggon kofisyop sing wajib banget mbok jaj

. LAGI NGOPO???NGOPIIII!!!!🔥 . Yo iki panggon kofisyop sing wajib banget mbok jajal lur, panggone neng @sandarankopi lur 😍 sing marai aku tertarik mrene ki yo panggone kui lho lur, syahdu tenan je, ha pie selain indoor yo enek outdoor e, tur cowzy banget panggone lur 😍 opo neh FREE WIFI barang 😍 dijamin marai [baca…]

. CIEE UDAH TANGGAL MUDA, SIAP SIAP KULINERAN DI !! . Pas banget kan sama cuaca

. CIEE UDAH TANGGAL MUDA, SIAP SIAP KULINERAN DI @waroenkramen !! . Pas banget kan sama cuacanya yang sering hujan, bikin badan jadi dingin pengennya kulineran yang anget anget, ya pasti nya ngeramen dong! . Ayok! Mampir ke @waroenkramen karna lagi ngadain promo kikurage ramen BUY 2 GET 1 FREE . Nah mantap kan! Nongkrong [baca…]

. WADUHHH, THE REAL STEAK SING WAJIB BANGET DICOBO KI LUR!!! . Opo neh pas hawan

. WADUHHH, THE REAL STEAK SING WAJIB BANGET DICOBO KI LUR!!!🤤 . Opo neh pas hawane adem, tur yo ngepasi tanggal enom ngene ki pancen mantep golek Steak sing menurutku rasane Endolitaaa, panggone neng @doubledeckerus lur, mumpung lagi enek PROMO BUY 1 GET 1 FREE 😍 . Dadi neng kene ki sing special kabeh steak [baca…]

. SEGO GUDANGAN DI WUNGKUSI GODONG JATI??? EPIC BANGET KI LUR!! . Esuk esuk teka

. SEGO GUDANGAN DI WUNGKUSI GODONG JATI???🤤 EPIC BANGET KI LUR!!🔥 . Esuk esuk tekan gaweyan malah enek sing gawakne oleh oleh sarapan sego gudang khas Wonogiri 🤤 cocok tenan ki karo hawane 🤤 . Dadi iki nasi gudange mirip koyo nasi gudang sing biasane di dol neng Solo lur, isine yo enek sayur kates, [baca…]

. TONGSENG KAMBING 13K??IMBUH SEGO GRATIS!!! . Pecinta prengusan wajib banget ik

. TONGSENG KAMBING 13K??IMBUH SEGO GRATIS!!!🤤 . Pecinta prengusan wajib banget iki njajal salah satu Spot warung kambing neng kene, panggone neng daerah Jaten Karanganyar lur, tepate neng nggone Sate Pak Slamet ngarep pas Pom Bensin Dagen lur 😁 . Jan jane neng kene ki yo podo sate kambing pada umume lur, yo mung sing [baca…]

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!! . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

.
SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!
.
Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!🔥 . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku ki mau mampir mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho lur 🤤 yo iki cocok tenan [baca…]