. BAKSO LEGENDARIS ANDALANE SOPO IKI HAYO??? . Panggone neng daerah kampung baru

.
BAKSO LEGENDARIS ANDALANE SOPO IKI HAYO???
.
Panggone neng daerah kampung baru

. BAKSO LEGENDARIS ANDALANE SOPO IKI HAYO???😁 . Panggone neng daerah kampung baru lur, tepate neng nggone Bakso Pak Ndo ngarepe pas SD Marsudirini 😁 senajan iki panggone emplek emplek tapi ojo salah lur, iki termasuk jajanan legend sing wajib banget mbok cobo 😁 ha pie ki bakule pas tak introgasi jare wes bukak ket [baca…]

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!! . Panggone iki neng nggon The P

.
BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!
.
Panggone iki neng nggon The P

. BAKSO CHUANGKINE JAN MARAI GOBYOS TENAN LUR!!!🔥 . Panggone iki neng nggon The Park Mall Solo Baru lur, neng kene lagi enek Food Festival lho lur, jan akeh tenan stand panganane lur 😍 tapi sing marai aku tertarik yo gone @bakso_chuangki_akang_bandung iki 😍 neng kene dodolan semacam bakso pedes kekinian lur 🤤 wah yo [baca…]

MALEM MINGGU MAKAN BAKSO BARENG SIAPA? . YOOKK kaum kaum rebahan, kaum kaum tert

MALEM MINGGU MAKAN BAKSO BARENG SIAPA? .
YOOKK kaum kaum rebahan, kaum kaum tert

MALEM MINGGU MAKAN BAKSO BARENG SIAPA? . YOOKK kaum kaum rebahan, kaum kaum tertindas dan kaum LDR udah saatnya kalian malam minggu keluar rumah!!! Daripada gabut perut laper mending kalian langsung aja meluncur ke @baksomblenger. . Disana menunya lengkap mulai dari : BAKSO POLOS, BAKSO CINCANG MEMBARA, BAKSO GRANAT, BAKSO KEJU SAMPE BAKSO BERANAK! Tapi [baca…]

. BAKSO PAK GIMAN IS COMEBACK!!!! . Yo iki salah satu bakso langgananku sing wes

.
BAKSO PAK GIMAN IS COMEBACK!!!!
.
Yo iki salah satu bakso langgananku sing wes

. BAKSO PAK GIMAN IS COMEBACK!!!!😍 . Yo iki salah satu bakso langgananku sing wes suwe banget tak goleki tapi ra ketemu lur, soale mbien ki nek awan manggrok neng ngomah, tapi apadaya pas aku lewat neng warunge ki baknen omahe bapake wes di gusur 😭 padahal iki Local Pride tenan menurutku, hapie sak porsi [baca…]

. BAKSO LUMAYAN THEG SHEGG PAK TIYO!!! . Yo iki salah satu bakso sing porsine ma

.
BAKSO LUMAYAN THEG SHEGG PAK TIYO!!!
.
Yo iki salah satu bakso sing porsine ma

. BAKSO LUMAYAN THEG SHEGG PAK TIYO!!!🔥 . Yo iki salah satu bakso sing porsine marai Theg Shegg tenan lur, panggone neng nggone Bakso Lumayan Pak Tiyo purwosari lur 😁 hapie sak porsine nganti munjung munjung koyo gunung je 😂 tur tethelane wakeh tenan jeee 🤤 . Sak porsi ki mau tak absen isine enek [baca…]

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki mau bar golek makan sian

.
UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki mau bar golek makan sian

. UDAN UDAN GOLEK BAKSO SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggone @kedai_bakso_oshin lur 😍 Ndelalah ki mau aku pas mrene ki lagi enek PROMO DISKON 15% khusus PAKET BAKSO OSHIN 2 lur 😍 wadaww mantullss 🤤 seko tampilane marai kemecer tenan lur😍 ha pie pas [baca…]

Langganane sopo iki hayoo..?? Mojosongo Idol . Bakso femes sak Mojosongo gan, b

Langganane sopo iki hayoo..??
Mojosongo Idol 
.
Bakso femes sak Mojosongo gan, b

Langganane sopo iki hayoo..?? Mojosongo Idol 😂 . Bakso femes sak Mojosongo gan, bahkan luar Mojosongo akeh sing nyelakne dolan ngalor adoh tekan kene demi semangkok bakso..murah meriah tenan..12ewu wis entuk bakso komplit 👌 . 📍Bakso Idola, Sibela, Mojosongo . @dolangolekmangan Sumber Berita

– BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!! – Ki lho lur, jajanan any

-
BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!!
-
Ki lho lur, jajanan any

– BAKSO PENTOL ISI CUMI?WADAWWW MONCOR TENAN KI LUR!!!😍 – Ki lho lur, jajanan anyar nenh daerah UMS, jenenge @pentol.mafia lur 🤤 sing special neng kene ki isian bakso pentole variatif dan komplit banget, enek sing isi cumi, jamur, telur puyuh, karo keju 🤤 pokoke lain daripada yang lain lur 🤤 dan sing genah nek [baca…]

. AWAN AWAN NYEGER NGANGGO BAKSO TETELAN WENAK TENAN IKI LUR . Koyo aku ki mau

.
AWAN AWAN NYEGER NGANGGO BAKSO TETELAN WENAK TENAN IKI LUR 
.
Koyo aku ki mau

. AWAN AWAN NYEGER NGANGGO BAKSO TETELAN WENAK TENAN IKI LUR 🤤 . Koyo aku ki mau bar golek makan siang neng nggone @kedai_bakso_oshin lur 😍 Ndelalah ki mau aku pas mrene ki lagi enek PROMO DISKON 15% khusus PAKET BAKSO OSHIN 2 lur 😍 wadaww mantullss 🤤 seko tampilane marai kemecer tenan lur😍 ha [baca…]

. BAKSO JUMBO SUPER MONCOR!!! . Wah parah banget lur, enek bakso murah meriah, f

.
BAKSO JUMBO SUPER MONCOR!!!
.
Wah parah banget lur, enek bakso murah meriah, f

. BAKSO JUMBO SUPER MONCOR!!!🤤 . Wah parah banget lur, enek bakso murah meriah, full tetelan neng cedak The Park Solo Baru, tepate neng nggone Bakso Giri 😍 Panggone iki cukup strategis lur, nek seko Lampu Merah Cedak Alkid kae gari ke selatan, panggone neng Utara SMK 3, karo sing sijije neng nggon cedak The [baca…]

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR – Yo iki salah siji ja

-
MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 
-
Yo iki salah siji ja

– MALEM MINGGU GOLEK JAJANAN BAKSO MERCON SEK WAE KI LUR 🤤 – Yo iki salah siji jajanan anyar sing wajib di jajal nek neng Food Festival lur, tepate neng nggone @baksomercon_endogjugil lur 😍 dadi ki mau aku ra sengojo nonton jajanan siji iki, soale jarang tenan enek sing dodol bakso mercon karo endok jugil [baca…]

– ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!! – Panggone neng daerah B

-
ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!!
-
Panggone neng daerah B

– ANJAYYY BAKSO AREMA SEGINI BANYAKNYA CUMAN 10K???!!!!🔥🔥 – Panggone neng daerah Banyuagung lur, tepate neng nggone Bakso Arema Cak Dedik 😁 jan jane ik warung baksone ki wes lumayan legend lur, tapi wes suwe banget tutup, jare bakule ki mau mergo bar mbangun omah dadi sementara warunge tutup, dan ndelalah ki mau aku pas [baca…]