. Selamat Pagi Warga Solo, Siapa nih yang mau makan ayam sambil makan Ice Cream?

. Selamat Pagi Warga Solo, Siapa nih yang mau makan ayam sambil makan Ice Cream?⁣ 😍 . Sekarang Ayam Manyun x Uje Ice Cream sudah buka lho. . Kami Buka di Jalan Mendungan Kartasura, di sebelah Masjid Al-Kautsar.⁣ . Selamat mencoba makanan dan minuman kami. Semoga Menikmatinya.⁣ untuk informasi : @ayam_manyun Sumber Berita

. PECINTA AYAM KLOMOH MONGGO MERAPAT!!!! . Hallo lur, sing ngroso pecinta ayam k

. PECINTA AYAM KLOMOH MONGGO MERAPAT!!!!🔥 . Hallo lur, sing ngroso pecinta ayam klomoh langsung ajaken koncomu mangan neng nggone Jank Jank Wings @jankjankwings.id wae lur 😍 . Sing durung mudeng, dadi Jank Jank Wings iki resto fast food sing nsue menu andalan sayap ayam krispi dibalut karo saus spesial 🤤 . Selain sayap, yo [baca…]

– HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!! – Sopo sing wes lengganan nen

-
HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!!
-
Sopo sing wes lengganan nen

– HAWANE ADEM MANGAN AYAM GEPREK WENAK TENAN KI!!!🤤 – Sopo sing wes lengganan neng nggone @geprekchiki ??🤤 menurutku iki salah satu warung ayam geprek sing patut banget mbok jajal lur 🤤 soale selain rasane wenak, regane yo murah tenan lur 🤤 dan sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special [baca…]

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!! . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

.
SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!
.
Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir ne

. SUMPAH MIE NE LEMBUT TENAN LUR!!!🔥 . Pecinta Mie Ayam wajib banget ki mampir neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku ki mau mampir mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho lur 🤤 yo iki cocok tenan [baca…]

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL . Wingi awan critane aku bar golek m

. MIE AYAM DAUN BAWANG??? WAH SYEGER POLLL 💦 . Wingi awan critane aku bar golek mie ayam neng daerah sumber lur, tepate neng nggon Mie Ayam Pak Mardi Sumber, nek Wong Sumber ramudeng Mie Ayam iki kebangeten, soale wes legend banget lur 😍 seko warung emplek emplek saiki wes ndue warung dewe semi permanen [baca…]

. BAR JUMATAN MACAK BAGUS GOLEK MIE AYAM SEK WAE KI ENAKE . Koyo aku ki lho lur

.
BAR JUMATAN MACAK BAGUS GOLEK MIE AYAM SEK WAE KI ENAKE 
.
Koyo aku ki lho lur

. BAR JUMATAN MACAK BAGUS GOLEK MIE AYAM SEK WAE KI ENAKE 🤤 . Koyo aku ki lho lur bar mampir neng nggone @mieayampamanjohn lur, ki panggone neng daerah Gentan, aku ki mau mampir mrene ki yo mergo ra sengojo pas lewat enek PROMO BELI MIE AYAM 2 GUR 20K wes sak es tehe lho [baca…]

DISKON 50% KHUSUS BUAT PECINTA AYAM KEPRABON . Diskon lagi diskon lagi Sekarang

DISKON 50% KHUSUS BUAT PECINTA AYAM KEPRABON 
.
Diskon lagi diskon lagi Sekarang

DISKON 50% KHUSUS BUAT PECINTA AYAM KEPRABON ❗❗ . Diskon lagi diskon lagi Sekarang makan siang, sore dan malam bahkan subuh di @ayamkeprabon makin murahh !! Gunakan kode voucher “GRABBM8” untuk cabang AYAM KEPRABON RESTO SOLO, dari Grabfoodid dengan order Ayam Keprabon minimum 40.000 saja kamu sudah mendapatkan diskon 50% (maksimal potongan 40.000 ) dengan [baca…]

. MIE AYAM GUR 7K DAGINGE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!! . Hawane adem ngene ki enake

.
MIE AYAM GUR 7K DAGINGE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!
.
Hawane adem ngene ki enake

. MIE AYAM GUR 7K DAGINGE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!🔥 . Hawane adem ngene ki enake golek sing anget anget sek lur, koyo aku ki mau bar mampir mbakso karo golek mie ayam lur 😁 aku ki mau mampir mrene ki mergo ra sengojo lur, ha bar kudanan katisen eh enek sing dodol mie ayam regane [baca…]

PROMO BUCIN BUY 1 GET 1 FREE . Ayam Keprabon lagi ada promo BELI 1 PAKET GEPREK

PROMO BUCIN BUY 1 GET 1 FREE 
.
Ayam Keprabon lagi ada promo BELI 1 PAKET GEPREK

PROMO BUCIN BUY 1 GET 1 FREE ❤ . Ayam Keprabon lagi ada promo BELI 1 PAKET GEPREK BLENGER FREE 1 PAKET GEPREK BLENGER nih special di bulan kasih sayang buat para kaum bucin di seluruh Indonesia 😘 . . syarat dan ketentuan berlaku : 1. Promo hanya berlaku untuk yang berpasangan Inget ya jangan [baca…]

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

.
MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 
.
Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 🤤 . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lur neng daerah Kelurahan Karangasem, tepate neng nggone Mie Ayam Pak Jenggo 😁 hapie hawane adem bar udan udan ngene ki enake ncen mangan mie ayam owk 😂🤙 . Aku ki wingi pesene Mie Ayam nyemek lur, seko tampilane porsine [baca…]

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen saiki bar mbukak caban

-
AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen saiki  bar mbukak caban

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen saiki @geprekchiki bar mbukak cabange neng nggon daerah Sondakan lho lur, ra nggumun sih nek saiki nganti isoh buka cabang anyar, soale yo wenak tenan, tur regane murah lur 🤤 sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special dodolan geprek dengan [baca…]

Kowe wani piro lombok e? . Mie Ayam Petir Baki ini lokasinya nggak jauh dari Se

Kowe wani piro lombok e? 
.
Mie Ayam Petir Baki ini lokasinya nggak jauh dari Se

Kowe wani piro lombok e? 😂 . Mie Ayam Petir Baki ini lokasinya nggak jauh dari Selat Pak To yang aku posting kemarin. Warung Mie yang sudah buka sejak 6 tahun lalu ini menjajakan mie dengan konsep berbeda⁣ 👌 ⁣ Sajian mie yang dipadukan dengan kuah pedas cabai rawit bakalan bikin kamu “megap-megap” saat makannya. [baca…]