– GURITANE MENUL MENUL TENAN KI LUR!!! – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur,

– GURITANE MENUL MENUL TENAN KI LUR!!!🤤 – Yo iki jujukan takoyaki andalanku lur, hapie ko kadohan guritane ngawe awe tenan je 🤤 menul menul 😍 dan sing marai aku selalu mampir mrene ki yo mergo kabeh masakan menu guritane wenak tenan lur, nagih poll 🤤 seko tampilane wes ketok moncor banget 😍 ha pie [baca…]

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!! – Wah baknen dino iki nen

– MENTAI RICE ANDALANKU HADIR DI FOOD FESTIVAL LUR!!!!🔥 – Wah baknen dino iki neng Solo Paragon lagi enek FOOD FESTIVAL lho lur 😍 tentune dengan makanan sing menarik banget 🤤 nek aku sih andalane yo tetep neng nggone mentai rice @bang_apeyy lur, hapie ki PIONER MENTAI RICE neng Solo je 😍 dadi mentai rice [baca…]

. SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!! . Panggone neng nggone Bakso Pak Mars

.
SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!!
.
Panggone neng nggone Bakso Pak Mars

. SALAH SATU SPOT BAKSO ANDALANKU KI LUR!!🔥 . Panggone neng nggone Bakso Pak Marsono lur, iki panggone neng cedak bangjo gemblegan, aku mrene pertama kali ki mergo ra sengojo, pas hawane panas, ndelalah wetenge kluruk, ehhh malah enek bapak bapak parkir sing ngandani panggon bakso tersembunyi sing rasane wes kondang enak tenan!!!🤤 . Nek [baca…]

. UDAN UDAN NYEMIL BURGER SEK WAE ENAKE!!! . Yo iki burger mini andalanku sing r

. UDAN UDAN NYEMIL BURGER SEK WAE ENAKE!!!🤤 . Yo iki burger mini andalanku sing rasane wenak, tur regane murah meriah 😍 tepate neng daerah mojosongo lur, neng nggone @nyamnyamsolo 😁 neng kene ki special dodolan burger sing ukurane mini lur, eitsss ojo salah, senajan ukurane mini tapi nek babakan roso wenak tenan lur, opo [baca…]

. BURGER MINI PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!! . Yo iki burger mini andalanku s

. BURGER MINI PALING MURAH SAK ASIA TENGGARA!!!🔥🔥🔥 . Yo iki burger mini andalanku sing rasane wenak, tur regane murah meriah 😍 tepate neng daerah mojosongo lur, neng nggone @nyamnyamsolo 😁 neng kene ki special dodolan burger sing ukurane mini lur, eitsss ojo salah, senajan ukurane mini tapi nek babakan roso wenak tenan lur, opo [baca…]

. KUE PUTHU ANEKA WARNA??? . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

.
KUE PUTHU ANEKA WARNA???
.
Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki ange

. KUE PUTHU ANEKA WARNA???😍 . Yo iki jajanan legendaris andalanku sing saiki angel banget golekane, Kue Puthu lur 😁 iki aku tukune neng nggon daerah Unisri lur, neng nggone @puthulegend34 😁 sing marai aku tertarik mrene ki yo mergo selain iki jajanan favoritku, yo varian rasane iki lho lur, enek wakeh tenan variane, enek [baca…]

. LOTEK ANDALANKU KI LUR, PORSINE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!! . Dadi critane wingi

.
LOTEK ANDALANKU KI LUR, PORSINE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!
.
Dadi critane wingi

. LOTEK ANDALANKU KI LUR, PORSINE XIMPLAH XIMPLAH TENAN!!!🤤 . Dadi critane wingi aku bar golek makan siang lur neng nggon daerah kustati, tepate neng nggone Warung Lotek Bu Lastri 🤤 Tekan nggone wingi wes terpantau cukup rame, tapi tenang wae lur, neng kene wes disediakne panggon nggo ngiras utowo makan di tempat 😍 ki [baca…]

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

.
MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 
.
Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lu

. MIE AYAM NYEMEK ANDALANKU 🤤 . Ki wingi awan critane aku bar golek kehangatan lur neng daerah Kelurahan Karangasem, tepate neng nggone Mie Ayam Pak Jenggo 😁 hapie hawane adem bar udan udan ngene ki enake ncen mangan mie ayam owk 😂🤙 . Aku ki wingi pesene Mie Ayam nyemek lur, seko tampilane porsine [baca…]

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!! – Wah baknen saiki bar mbukak caban

-
AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!
-
Wah baknen saiki  bar mbukak caban

– AYAM GEPREK ANDALANKU PALING MANTUL KI!!!🤤 – Wah baknen saiki @geprekchiki bar mbukak cabange neng nggon daerah Sondakan lho lur, ra nggumun sih nek saiki nganti isoh buka cabang anyar, soale yo wenak tenan, tur regane murah lur 🤤 sing marai special neng nggone @geprekchiki ki dadi neng kene ki special dodolan geprek dengan [baca…]

. TERANG BULAN JADUL ANDALANKU TENAN IKI LUR, MURAH TOPPING MELIMPAH!!! . Hayo s

.
TERANG BULAN JADUL ANDALANKU TENAN IKI LUR, MURAH TOPPING MELIMPAH!!!
.
Hayo s

. TERANG BULAN JADUL ANDALANKU TENAN IKI LUR, MURAH TOPPING MELIMPAH!!!🤤🔥 . Hayo sopo sing jaman SD senengane jajan terang bulan jadul?nek koe seneng, brati podo aku lur, aku yo seneng banget karo salah satu jajanan siji iki, hapie selain regane murah, rasane yo wenak tenan je 🤤 . Opo neh wingi pas aku lewat [baca…]

– ES KACANG HIJAU MADURA ANDALANKU KI LUR!!!! – Panas panas ngene ki pancen enak

-
ES KACANG HIJAU MADURA ANDALANKU KI LUR!!!!
-
Panas panas ngene ki pancen enak

– ES KACANG HIJAU MADURA ANDALANKU KI LUR!!!!🤤 – Panas panas ngene ki pancen enak mangan es kacang ijo lur, koyo aku iki wingi bar mampir tuku neng neng daerah gentan, seporsi iki regane gur 5K tok dan dijamin cocok banget dinggo tombo ngelak 🤤 – 🍽 FIRST BITE ES KACANG HIJAU Seger banget lur, [baca…]

. HAWANE MENDUNG GOLEK BATAGOR LEGENDARIS ANDALANKU SEK WAE KI!!! . Wingi awan c

.
HAWANE MENDUNG GOLEK BATAGOR LEGENDARIS ANDALANKU SEK WAE KI!!!
.
Wingi awan c

. HAWANE MENDUNG GOLEK BATAGOR LEGENDARIS ANDALANKU SEK WAE KI!!!🤤 . Wingi awan critane aku bar golek makan siang, neng nggon daerah mburi Solo Grand Mall, tepate neng nggon siomay dan batagor fenomenal Mang Edi, neng kene ki dodolane siomay karo batagor lur, nek babakan roso mesti hampir koe kabeh wes mudeng rasane😍 haucek cing [baca…]